Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak w ogóle to gratuluję donoszonych
ciąż oraz rozpoczętych nowych tygodni.
Krysti - piękna kobitko, wyszlachetniałaś w tej ciąży. Brzucholec zgrabniutki.
Werka - pokoik lodzio - miodzio. Mała Sarunia na pewno będzie się w nim dobrze czuła
wczoraj Wam biadoliłam, że boję się nieprzespanej nocy. Postanowiłam zawalczyć i się udałoPrzepis mam taki:
1. szklanka ciepłego mleczka z łyżeczką miodu
2. Paracetamol
3. Masaż stóp, łydek, dłoni i lędźwi
Spałam jak noworodekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:00
Krysti, Aguś86, Gosha, lysinka, weronika86, Murraya, Eweliśka, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Murraya wrote:Piszę z komórki i post mi ucieka...
Kluska - mocno przekroczone masz normy?
Nie wiem czy dzwonić do gina, wizyta dopiero za tydzień.
Edit -Werka pokoik jest słodziutki. Podoba się mnie a i gratuluję nowego tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:01
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Byłam i to tym bardziej, że to 35 tc, a mialam dać radę do 37
Nawet męża nie ominelo zamoczenie
Miał całe mokre spodnie od pizamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj wczoraj do mnie mowi ze jedziemyndo pl na wakacje a ja mowię no wiem jak by inaczej mialo byc bo bedziemy kamień wysypywać w koło domu 'a on nie tylko to a ja co jeszcze a on szkółkę leśną
kuzwa zwariował las chce koło domu
Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Je pierdzuele czekam i czekam zeby mi ktoś cos powiedział, a tu nawet śniadania nie przynieśli! Oczywiście mąż wróży ze to przed cesarka, dlatego nie dają
głupi...
Przeciez mi juz cukier spada... A ciśnienie z pewnością rosnie
Jak wyglada porod przy cukrzycy..? Beda mi badać co chwile? Bo przeciez jak mi spadnie za bardzo bo nie bede jadła?! Pojawiają sie nowe watpliwościhihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Agus serio wieczorami czy w nocy przewaznie sie zaczyna porod jej , to ty tez mialas jak ci wody w wyrze odeszly w szoku bylas co !