Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka pokoik super dla dziewczynki jeszcze dodasz jakoms fajną rózową lampeczke wiszącą nocną ,obrazka i poleczke na focie i extra bedzie Sarcia miec pokoik .

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to gratuluję donoszonych :) ciąż oraz rozpoczętych nowych tygodni.

Krysti - piękna kobitko, wyszlachetniałaś w tej ciąży. Brzucholec zgrabniutki.

Werka - pokoik lodzio - miodzio. Mała Sarunia na pewno będzie się w nim dobrze czuła :)

wczoraj Wam biadoliłam, że boję się nieprzespanej nocy. Postanowiłam zawalczyć i się udało :) Przepis mam taki:

1. szklanka ciepłego mleczka z łyżeczką miodu
    2. Paracetamol :/
    3. Masaż stóp, łydek, dłoni i lędźwi

Spałam jak noworodek ;) :P :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:00

nick nieaktualny, Aguś86, Gosha, lysinka, weronika86, Murraya, Eweliśka, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dwunasta w nocy czary mary :) dziekuje
    Mi juz wlosy dochodzą do siebie blond schodzi zero farbowania zakaz mam przez mojego:D ale kreatyne po porodzie sobie zrobie :)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti a Ty się przefarbowałaś z blondu? :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus serio wieczorami czy w nocy przewaznie sie zaczyna porod jej , to ty tez mialas jak ci wody w wyrze odeszly w szoku bylas co !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:01

• kluska Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya wrote:
    Piszę z komórki i post mi ucieka...
    Kluska - mocno przekroczone masz normy?
    Murraya no jeśli o bakterie chodzi to są dość liczne i z metody jakiejś cytometrii czy jakoś tak wyszło ich 1450 a norma do 500. Leukocyty 6-10 norma do 5.
    Nie wiem czy dzwonić do gina, wizyta dopiero za tydzień.

Edit -Werka pokoik jest słodziutki. Podoba się mnie a i gratuluję nowego tygodnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:01

weronika86 lubi tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Krysti a Ty się przefarbowałaś z blondu? :)
    Mialam cale blond a teraz juz mam naturalny tule ze jeszcze koncowki blond mi zostaly ale to fajnie wyglada i juz nie obcinam narazie :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego co najlepsze bambi.
    Gratulacje magi.
    Dziewczyny czy Was bolą kości lonowe?
    Kurcze mnie już dłuższy czas a teraz wyczuwam jakieś zgryzienia na spodenki lonowym.. Jakas przepuklina czy ki h...

xtmhqo7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Byłam i to tym bardziej, że to 35 tc, a mialam dać radę do 37 ;) Nawet męża nie ominelo zamoczenie ;) Miał całe mokre spodnie od pizamy :D
    To ja mojego musze przygotowac na takie typu akcje .Mojej siostrze tez gdzies kolo 24?w nocy odeszly wody cala posciel byla mokra i zoltawy kolor taki wod plodowych .

• Asica Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta dopiero 23 i chyba trzeba Będzie zadzwonić Żeby iść wcześniej

xtmhqo7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica to twoje pieski na avatarku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wczoraj do mnie mowi ze jedziemyndo pl na wakacje a ja mowię no wiem jak by inaczej mialo byc bo bedziemy kamień wysypywać w koło domu 'a on nie tylko to a ja co jeszcze a on szkółkę leśną:D kuzwa zwariował las chce koło domu :)

Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 1 kwietnia usg mowię do mojego ze się tego usg nie doczekam i prędzej urodzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 08:11

• Gosha Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Je pierdzuele czekam i czekam zeby mi ktoś cos powiedział, a tu nawet śniadania nie przynieśli! Oczywiście mąż wróży ze to przed cesarka, dlatego nie dają ;) głupi...
    Przeciez mi juz cukier spada... A ciśnienie z pewnością rosnie :D

Jak wyglada porod przy cukrzycy..? Beda mi badać co chwile? Bo przeciez jak mi spadnie za bardzo bo nie bede jadła?! Pojawiają sie nowe watpliwości ;) hihi

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki sorki ze tak mało jestem tu staram sie byc z wami zawsze ale czasem nie mam siły oczy bolą mnie meczy mnie net .Ide spac nadrobie noc !

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha trzymaj się badz dzielna piękna kobitka :)!z ciebie .buzie:* i sie nie martw

Gosha lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Werka pokoik super dla dziewczynki jeszcze dodasz jakoms fajną rózową lampeczke wiszącą nocną ,obrazka i poleczke na focie i extra bedzie Sarcia miec pokoik .
    wszystko juz jest glebiej na scianie :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie moje...

xtmhqo7.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:43

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Agus serio wieczorami czy w nocy przewaznie sie zaczyna porod jej , to ty tez mialas jak ci wody w wyrze odeszly w szoku bylas co !
    mi sie zaczely skurcze o 6 rano..ale urodzilam dopiero nastepnego dnia o 18.40 wiec i tak mialam nieprzespana noc.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 3428 3429 3430 3431 3432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ