Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Mam w domu tylko pomidorki koktajlowe, banany, sok pomarańczowy i pepsi.... I co ja mam z tego ugotować??
ja dziś wypiłam świeży sok jabłkowy:D boshhh niebo w gębie:D taki obiad mam na dziśAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:A się śmiały z moich plackow ziemniaczanych z dżemem
a te tosty to u mnie już 3 dzień i koniecznie z dżemem porzeczkowym właśnie, choć ogólnie go bardzo nie lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:12
-
Robotka1 wrote:mam na dziś wieczór zajebisty plan!!!
niestety na warsztaty nie jadę bo sił brak.
ale zrobię sobie wieczór spa:D
zrobię maseczkę na włosy, na paszczęwypielęgnuje stopy i paznokcie:D wezmę długi prysznic i się ładnie nakremuję
ahhh i będę pachnieć i leżeć
a ja się zapytam jeszcze czy ktoś będzie starał się o zasiłek rodzinny?? bo mam małe pytanie. wiem że nie dostanę ale podobno warto złożyć b o można dostać ten drugi dodatkowy tysiak od państwaRobotka1 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Hej Ja się będę starać bo nam kiepski rok wyszedł z pita, dochody te same co do becikowego. Papierki też tylko ten dodatkowy się zaznacza to wsio na jednym druku paru stronicowym co prawda ,a co chcesz wiedzieć?
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Robotka musiałabys mieć decyzje o zasiłku rodzinnym i wtedy dopiero skladasz o dodatkowy tysiak. Ale tam dochody muszą być jakieś mega niskie, dokładnie nie wiem
własnie mnie szwagiegrka w dezorienrtację wprowadziła mówiąc że mam jako swoje dochody za 2013 rok wpisać zero<mimo że przeciez pracowałam-podobno ona tak robiła bo jej tak w urzędzie powiedzieli>
że jej wyszło około 1 tys na osobę a i tak dostała ten tysiak i dwa miesiące zasiłek rodzinny brała a potem zabrali.
no i nie wiem co robic....chyba zostawię puste miejsca i pójdę do urzędu niech mi ktoś pomoże. spróbować można jeśli ona rzeczywiście mówi dobrze. -
nick nieaktualny
-
Iwonka no własnie ja mam ten druk już w domu, za jaki rok się podaje w naszym przypadku dochody?? za 2013? tak jak do becikowego???
no i przede wszystkim czy uwzględniasz tam swoje dochody bo pewnie jakieś miałaś za 2013 rok?
bo tam są dwa załączniki o dochodach męża jeden i o moich drugi i nie wiem co wpisać w ten druk o moich dochodach;/ czy to zero ja mówi szwagierka czy normalnie z pita spisać moje dochodyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 16:19
-
Robotka1 wrote:no własnie w papierach o rodzinne jest rubryka o dodatkowy zasiłek z tyt urodzenia dziecka. czyli byłoby to razem z rodzinnym rozpatrywane.
własnie mnie szwagiegrka w dezorienrtację wprowadziła mówiąc że mam jako swoje dochody za 2013 rok wpisać zero<mimo że przeciez pracowałam-podobno ona tak robiła bo jej tak w urzędzie powiedzieli>
że jej wyszło około 1 tys na osobę a i tak dostała ten tysiak i dwa miesiące zasiłek rodzinny brała a potem zabrali.
no i nie wiem co robic....chyba zostawię puste miejsca i pójdę do urzędu niech mi ktoś pomoże. spróbować można jeśli ona rzeczywiście mówi dobrze. -
Robotka1 wrote:Iwonka no własnie ja mam ten druk już w domu, za jaki rok się podaje w naszym przypadku dochody?? za 2013? tak jak do becikowego???
no i przede wszystkim czy uwzględniasz tam swoje dochody bo pewnie jakieś miałaś za 2013 rok?
bo tam są dwa załączniki o dochodach męża jeden i o moich drugi i nie wiem co wpisać w ten druk o moich dochodach;/ czy to zero ja mówi szwagierka czy normalnie z pita spisać moje dochody -
iwonka1077 wrote:Ja nie miałam wtedy dochodów tak i teraz tak się złożyło akurat ,tak za 2013. i spisz lepiej swoje bo mogą ci cofnąć później i tak
a teraz jak mi orientacyjnie babeczka liczyła dochód na członka rodziny to wychodziło więcej ale mówiła żeby spróbować -
Robotka1 wrote:dobrze piszesz, wpiszę swoje dochody również, marne bo marne ale wpiszę, mąż też mniej zarabiał, no zobaczymy. ale wpiszę to ołówkiem i ja ta pani mi tam powie że dobrze to poprawię.
a teraz jak mi orientacyjnie babeczka liczyła dochód na członka rodziny to wychodziło więcej ale mówiła żeby spróbować