Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:16
hwesta, natt, Rudzia, shimmer_lip, iwonka1077, mantissa, KasiaKwiatek, Aguś86, Eweliśka, Murraya, MartaAlvi, haneczka, lysinka, sylvia007, Justinka, Ewelcia, weronika86, Fasia, Krysti, Gosha, Klaudia90, Agusiek89, NY, mimka84, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
heha niezle sylvia ja w polowie spakowana jakby co, ciuszki na poczatek w razie W poprane co by maz nie szukal, zakupy tez wszystkie jeszcze posciel poprac , kocyki, prześcieradła, i na razie będzie
z zakupow to jeszcze karmnik lepszy po porodzie jakis zwyklak w tygodniu tym, no i jeszcze lezaczek hustawka, musze sie wziasc za to i najwazniejsze komoda na ciuszki dzidka ...
edit dobrze ze juz masz wozio to niedlugo na spacerki bedziesz mogla chodzicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:45
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję wam serdecznie nowych tygodni a bambi składam najserdeczniejsze życzenia!
Gratulacje, Maggie! Adaś jest cudowny? Super, ze odruchowo ssie cyca! Trzymam kciuki za jego i twoje zdrowko. Dołączasz do niewyspanych mam. ;P Chociaż jeszcze trochę power będzie trzymał.Też się poryczałam czytajac twoj opis. Dajesz nadzieję dziewczynom. Ja na mój nie narzekam, ale jednak szkoda, ze cały czas pod ktg i ze tak mocno peklam. 3 parte i po wszystkim? Tego ci najbardziej zazdroszczę. U mnie długo trwały, wody nie chciały odejść. Jeszcze raz gratulacje!
U nas dalej kłopoty z karmieniem. Maly wczoraj naprawdę dużo jadł i dalej stoi z wagą. Lekarz nastawiony tylko na pierś każe karmić piersią i nie dokarmiac, polozne mówią, ze dokarmiac. Młody się do jedzenia nie budzi a ja już w ogóle nie wiem co robić i cała głupia jestem. Codziennie coraz mniej ogarniam.Nie wychodzi mi zbytnio przystawianie, Juli odpycha i wypluwa cyca a nawet ja się przyssię to chwila i zasypia. Zdecydowanie za malo zjada, chociaż mleko mu samo do buzi kapie. Generalnie woli ssac pięści niż pierś. Już naprawdę nie wiem co mam robić dalej. Dobrze, że chociaż nawal trochę przeszedł.
A Juli urodził się 34+3 i miał 49 cm.shimmer_lip, Krysti, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Maggie gratulacje! Dzięki za opis porodu, szybciutko Ci poszło
Adaś śliczny, zazdroszczę że już jesteś po
Gratuluję rozpoczętych tygodni i tych donoszonychIdziecie jak burza
NY, maggie86 lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Anka1501 wrote:Haneczka ja jeszcze nie donosilam a z rozwarciem chodzę przynajmniej 1,5 tygodnia. Do donoszonej jeszcze 5 dni wiec wszystko może się zdarzyć.
Maggie super poróddobra położna to połowa sukcesu
-
Mantissa jeśli dłużej nie będzie jadł to ja bym mu podawala odciagniete mleczko w butelce... Twoje mleko to Twoje mleko a forma podania chyba już schodzi na dalszy plan. Mimo wszystko Julek jest wczesniakiem i moze nie ma tyle siły żeby wyssac tyle ile trzeba. Moze znajdzie się ktoś madry co Ci tam doradzi cos sensownego
Haneczka powiadasz ze przez dobę szyjka skrocila się z 35 na 22. Sporo... Dziwne masz te skurczybykiAngela89, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kwietniówy
odzywam się, cobyście mnie nie wyrzuciły z listy
A tak serio to wchodzę co jakiś czas żeby troszkę ponadrabiać i oczywiście spojrzeć na pierwszą stronę, czy może któraś się rozpakowała
Maggie gratuluję! zazdroszczę Wam rozpakowane mamuśki, że już możecie tulić Wasze dziecija jeszcze chwilkę poczekam, dla bezpieczeństwa, ale baaaaardzo chciałabym JUŻ!
PS. Troszkę jestem rozczarowana brakiem porodów podczas pełni!
Krysti, KasiaKwiatek, Lali, lysinka, Ewelcia, mantissa, Fasia, Gosha, Agusiek89, maggie86, Bambi85, Bambi85 lubią tę wiadomość