Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iwonka, żebyś wiedziała
Jakoś się tak uspokoiłam, mimo wszystko. Chociaż tempo malenia szyjki jest duże. Ale co tam. Mogę rodzić. Dzieci są takie piękne! Patrz: Martynka, Julek, Franek i Adaś
Mf, a trafiłam dziś do pani dr Jeleniewskiej-Otręba. Świetne podejście.
PS. Mój Arturo dzisiaj znowu pokazał głównie genitalia, więc mam już czwartą bodajże fotkę fiutka do kolekcji.Żeby tak zechciał chociaż raz pokazać nam twarz, to ja byłabym szczęśliwa, bo pojęcia nie mam jak będzie brzdąc wyglądał.
KasiaKwiatek, Murraya, Fasia, Gosha, Klaudia90, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
witam się po jednodniowej nieobecności. Wczoraj nie chciałam smęcić, ale czyściło mnie okrutnie i Ala mi się regularnie spinała na kilkanaście sekund co ok. 15 min i czekałam co się będzie działo. Na szczęście minęło. Wieczorem urządziła sobie maraton zumby, po którym spałam jak mało kiedy
Maggie gratuluję syncia! Byłaś bardzo dzielna i jesteś dowodem na to, że można mieć dobry poród bez ZZO i tego się kurczowo trzymamUcałuj Adasia!
Bambi Kochanie! z okazji 18 urodzin - niech Leoś nie kombinuje i robi tak, jak mama chce, bez niespodzianek na finiszu, niech te następne 2 tygodnie upłyną w dwupaku, a święta przy rodzinnym stole. Niech czas między wizytami mija szybciej, niech "karteczka się nie zgubi", niech niepokoje ciążowe Cię omijają szerokim łukiem, a wszelkie dołki pójdą w niepamięć. Lekkiego porodu, szybkiego dochodzenia do siebie po wszystkim i zdrowego Leosia za jakiś miesiąc
GOSHA gratuluję ciąży donoszonej i trzymam kciuki!!!
Dziękujemy z Alą za gratulacje - TAK donosiłyśmy sięjeszcze niech z 10 dni posiedzi, a potem...niech się dzieje. Dziś odstawiam leki wyciszające, które biorę od szpitala, także...trzymać kciuki!
hwesta, lysinka, Aguś86, Klaudia90, Fasia, Gosha, Agusiek89, NY, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
ja dziewczyny odpoczywam w poniedziałek spowrotem na szpital a w srode cc chyba ze zacznie się cos dziac prędzej oby nie w piątek mam wizyte u kardiologa
Krysti, Lali, KasiaKwiatek, Ewelcia, Fasia, Gosha, maggie86 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Czesc Laski
Maggie cudny synekszkoda, ze Maz nie mogl przeciac pepowiny, ale dzis bedzie mega szczesliwy jak zobaczy synusia !
Hwesta dobrze, ze udalo Ci sie tak szybko zalatwic konsultacje, bedziesz spokojniejsza, teraz tylko dotrwac do jutra
Bambi 100 lat!!
Haneczka u Ciebie szyjka tak sie skrocila w ciagu dwoch dni, to za dwa dni nie bedzie jej wcaleale obys jeszcze troszke wytrzymala .
Werka pokoj jest super, Sara bedzie w nim wygladac jak ksiezniczka
A co z Amy?? Az dziwne, ze ten roz w pokoju Werki nie przyciagnal jej na forum?
hwesta, weronika86, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Iwonka, żebyś wiedziała
Jakoś się tak uspokoiłam, mimo wszystko. Chociaż tempo malenia szyjki jest duże. Ale co tam. Mogę rodzić. Dzieci są takie piękne! Patrz: Martynka, Julek, Franek i Adaś
Mf, a trafiłam dziś do pani dr Jeleniewskiej-Otręba. Świetne podejście.
PS. Mój Arturo dzisiaj znowu pokazał głównie genitalia, więc mam już czwartą bodajże fotkę fiutka do kolekcji.Żeby tak zechciał chociaż raz pokazać nam twarz, to ja byłabym szczęśliwa, bo pojęcia nie mam jak będzie brzdąc wyglądał.
haneczka lubi tę wiadomość
-
klaudia i Liloe tez konczycie tygodnie to gratki
Lali Amy pokazala sie na fb i dalej cisza uparta lubi nas tak męczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:06
Lali, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
8485 wrote:ja dziewczyny odpoczywam w poniedziałek spowrotem na szpital a w srode cc chyba ze zacznie się cos dziac prędzej oby nie w piątek mam wizyte u kardiologa
????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:08
mf lubi tę wiadomość
-
Właśnie zrobiłam ostatnie zakupy: materacyk do łóżeczka, przewijak na komodę, jeszcze jedną paczkę podkładów dokupiłam, no i ten cholerny biustonosz do karmienia
no to została mi pusta lista!!!
hwesta, haneczka, Agusiek89, maggie86 lubią tę wiadomość
-
hwesta, lysinka, KasiaKwiatek, Murraya, mf, Aguś86, iwonka1077, Ida, Lali, MartaAlvi, haneczka, Justinka, weronika86, misia83, Gosha, Klaudia90, mimka84, maggie86 lubią tę wiadomość