Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Czy ktoras z Was robila Gbs'a w Diagnostyce? Mialyscie wyniki przez neta? I jak oddalam probki w czw, to kiedy moge sie spodziewac wyniku?
-
oj dziewczyny wspolczuje tego puchniecia! ja nie mialam nigdy..ze stasiem od kwietnia do czerwca straszne upaly ale j tak nie puchlam..teraz tez nie..dobrze ze zimny czas na ciaze bo mialybyscie strasznie przehebane w lecie
krysti a tych zakupow nie za duzo? :-)hehehangela super ze maka juz sobie radzi..nestem pewna ze na swieta bedziecie huz w domku.
peggysue zadalas mi wczoraj pytanie o tatuaz..przeoraszam za zwloke dopiero dzisian doczytalam...otoz nikt nie zrobi orojektu bez umowienia wizyty..po prostu to sie nam nie oplaca...jakos zauwazylam dziwna zaleznosc..mesli ludzia placa za wizyte wszystko sie podoba, male poorawki do pronektow...majac za darmo mielismy tyle srania ze czas soedzony nad projektem nie pokrywal sie z zarobionymi pieniazkami. przez internet nikt normalny nie zrobi..toc to oraca wyrzucona w bloto..kilka godzin..nie znajac twoich wymiarow, tatazu..na zdjeciach wszystko inaczej wyglada. nie znajac ciebie, twonego gustu? praktycznie niemozliwe aby idealnie trafic.. najlepiej jakbys sama w domu wydrukowala sobie swoj tatuaz w wielkosci rzeczywistej oraz roze ichnwielkosc i ulozenie i sama na brystolu to poukladala...dla ciebie to duzo mniem roboty bo wiesz co lubisz a dla nas jako tatuatorow jest to malo mozliwe i to jeszcze chodzi o roze.... likie latwizna z wyborem ale roze? wiesz ile jest styli roz? ok 30 styli i tatuator musi wstrzelic sie w styl osoby ktorej nie zna..i co? powiesz ze sie mie podoba gdzie ktos to rysowal 3,4hr? niestety tak nie da rady bo studia by sie nienutrzymaly..donierz sobie styl rozy...mam wrazenie,ze sama nie do konca wiesz co bys chciala..chcesz zobaczyc projekt i moze ci sie on spodoba? za duze ryzyko dla tatuatora.
KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
miska maz nie widzi pipki od 9miesiecy? o jejku....zawsze mozna sie tak ustawic zeby nie bylo widac albo zawiazac mu oczy heheh.ja to sie smieje a mnie maz bzykac nie chce bo boi sie ze porod wywola
dziewczyny mi sie wydaje ze ja przenosze ciaze..wszystkie bole ustaly, nic a nic nie boli, energi mnostwo..nie wyglada mi to na rychly porod -
weronika86 wrote:miska maz nie widzi pipki od 9miesiecy? o jejku....zawsze mozna sie tak ustawic zeby nie bylo widac albo zawiazac mu oczy heheh.ja to sie smieje a mnie maz bzykac nie chce bo boi sie ze porod wywola
dziewczyny mi sie wydaje ze ja przenosze ciaze..wszystkie bole ustaly, nic a nic nie boli, energi mnostwo..nie wyglada mi to na rychly porod
Swoją drogą zazdroszczę energii i braku bóli no i oczywiście chcicyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:05
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Aguś nie strasz:) Lekarz powiedział mi dziś: do zobaczenia za 2 tygodnie - o ile wytrzymasz oczywiście.
Patrząc na wielkość dzidzi, pierwszą ciążę, wzrost,ogólną budowę, predyspozycje rodzinne i opuszczony brzuszek (który nawet do zlewu nie pozwala mi dojść wygodnie ;/ ) w sumie ma rację. Mogę nie dotrwać. Jeszcze te dolegliwości...
A z tą sennością to mierzyła mi pielęgniarka ciśnienie - idealne, więc nie czaje czemu padłam o 9:40 do w pół do 11 a potem po południu też zasnęłam - ja nie śpię od dawna w dzień -
nick nieaktualnyAngela - wszystko idzie ku lepszemu, juppi
Już niedługo będziecie mieli malutką w domku:)
Dziewczyny z opuchnięciami - cofam wszystkie swoje narzekania na temat opuchnięć. Współczuję bardzo
No i chciałam poinformować, że synpojawi się na świecie 22-ego. aaaaa!!
misia83, Agusiek89, Angela89, lena90, shimmer_lip, natt, hwesta, iwonka1077, Rudzia, Aguś86, weronika86, malinka1984, Justinka, sylvia007, KasiaKwiatek, Murraya, Lali, Klaudia90, Fasia, Gosha, maggie86, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, lysinka, Amy_, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Angela, brzuszek spadł Ci błyskawicznie, świetnie, że Martynka radzi sobie coraz lepiej
Gosha, Twój brzuszek też fajniutki i chyba już obniżony
Może i ja pochwalę się swoim, 37 tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70f335d4e2d2.jpgCzaryMary, Agusiek89, shimmer_lip, Rudzia, iwonka1077, Aguś86, mantissa, weronika86, malinka1984, Justinka, KasiaKwiatek, Krysti, Murraya, Lali, Klaudia90, Gosha, maggie86, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, lysinka, Amy_, NY, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj miałam wizyte maly wazy ok 3080 iwec nie jest zle a przez tydzień pewnie jeszcze trochę uroscnie gbs nie wykryto
CzaryMary, CzaryMary, misia83, shimmer_lip, Rudzia, mantissa, weronika86, Justinka, KasiaKwiatek, Murraya, Fasia, maggie86, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, lysinka, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Misia ja bym bardzo chciała
Ja też mam myjkę dla dziecka w razie gdyby mycie ręką mi się nie podobało ale tą myjkę wyprałam i wyprasowałam więc git, a takie normalne gąbki to faktycznie chyba często trzeba wymieniać.
Są też takie duże gąbki do wanienek i na nich się podobno super kąpie dzieci ale właśnie to wysychanie mnie obrzydza
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Angela - wszystko idzie ku lepszemu, juppi
Już niedługo będziecie mieli malutką w domku:)
Dziewczyny z opuchnięciami - cofam wszystkie swoje narzekania na temat opuchnięć. Współczuję bardzo
No i chciałam poinformować, że synpojawi się na świecie 22-ego. aaaaa!!
W niedzielę będziesz miała CC planowaną? Nawet nie wiedziałam że planowaną robią w weekendyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:11
-
nick nieaktualny
-
Weronika, dzięki za odpowiedź
wszystko jasne
ja wiem co chcę ale nie umiem tego przekazać i to jest problem
myślę, że faktycznie spróbuje znaleźć gdzieś gotowe róże lub jakiś szablon, wydrukować swoje zdjęcie i poprzykładać i dopiero z tym się udam do studia zapytać czy da radę coś takiego czy to nie jego/jej bajka
nie pomyślałam o takim rozwiązaniu a z rysowaniem się srednio widzę
dzięki za pomoc !
weronika86 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Agnieszka to super, mały duuuży
Czary 22 to cudna data na powicie synka
Lena a Ty to jak Amy bez brzucha chodzisz w ciążyzazdroszczę
Fasia tylko ten duphalac to ja popijam sokiem bo on w smaku nie jest zbyt smacznyCzaryMary, lena90, Fasia lubią tę wiadomość