X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Angela :) Pewnie jak tylko przekroczy 2 kg to zaszczepia ja na gruzlice i jak wszystko inne bedzie ok to będą myśleć nad wypisem :)

Angela89 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Super Angela :) Pewnie jak tylko przekroczy 2 kg to zaszczepia ja na gruzlice i jak wszystko inne bedzie ok to będą myśleć nad wypisem :)

Na ten moment czekam, mam nadzieję że przed świętami będzie z nami.

Aguś86 lubi tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:49

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam robić, ale ostatecznie gin mi zawiózł sam do labo przy szpitalu. Liloe robiła i pisała, ze miala wynik.
    A ja mialam pobrany we wt i wynik mąż odebrał dziś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:47

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    MISIA to teraz wrzuć zdjecie, części która Ci spuchła ;) hahaha
    Chciały byście :P
    Ja to nawet mężowi się wstydziłam pokazać, żeby po porodzie chciał mnie jeszcze bzykać:)

shimmer_lip, Bambi85 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Czy ktoras z Was robila Gbs'a w Diagnostyce? Mialyscie wyniki przez neta? I jak oddalam probki w czw, to kiedy moge sie spodziewac wyniku?
    Ja miałam wyniki przez neta, czas oczekiwania miał być ok 4 dni. Krew oddałam w czwartek, w niedzielę wynik już był dostępny.

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia piękny brzusio:)

Angela, Twój pięknie zleciał.

Angela89, Gosha lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny wspolczuje tego puchniecia! ja nie mialam nigdy..ze stasiem od kwietnia do czerwca straszne upaly ale j tak nie puchlam..teraz tez nie..dobrze ze zimny czas na ciaze bo mialybyscie strasznie przehebane w lecie :(
    krysti a tych zakupow nie za duzo? :-)hehehangela super ze maka juz sobie radzi..nestem pewna ze na swieta bedziecie huz w domku.
    peggysue zadalas mi wczoraj pytanie o tatuaz..przeoraszam za zwloke dopiero dzisian doczytalam...otoz nikt nie zrobi orojektu bez umowienia wizyty..po prostu to sie nam nie oplaca...jakos zauwazylam dziwna zaleznosc..mesli ludzia placa za wizyte wszystko sie podoba, male poorawki do pronektow...majac za darmo mielismy tyle srania ze czas soedzony nad projektem nie pokrywal sie z zarobionymi pieniazkami. przez internet nikt normalny nie zrobi..toc to oraca wyrzucona w bloto..kilka godzin..nie znajac twoich wymiarow, tatazu..na zdjeciach wszystko inaczej wyglada. nie znajac ciebie, twonego gustu? praktycznie niemozliwe aby idealnie trafic.. najlepiej jakbys sama w domu wydrukowala sobie swoj tatuaz w wielkosci rzeczywistej oraz roze ichnwielkosc i ulozenie i sama na brystolu to poukladala...dla ciebie to duzo mniem roboty bo wiesz co lubisz a dla nas jako tatuatorow jest to malo mozliwe i to jeszcze chodzi o roze.... likie latwizna z wyborem ale roze? wiesz ile jest styli roz? ok 30 styli i tatuator musi wstrzelic sie w styl osoby ktorej nie zna..i co? powiesz ze sie mie podoba gdzie ktos to rysowal 3,4hr? niestety tak nie da rady bo studia by sie nienutrzymaly..donierz sobie styl rozy...mam wrazenie,ze sama nie do konca wiesz co bys chciala..chcesz zobaczyc projekt i moze ci sie on spodoba? za duze ryzyko dla tatuatora.

KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska maz nie widzi pipki od 9miesiecy? o jejku....zawsze mozna sie tak ustawic zeby nie bylo widac albo zawiazac mu oczy heheh.ja to sie smieje a mnie maz bzykac nie chce bo boi sie ze porod wywola :(
    dziewczyny mi sie wydaje ze ja przenosze ciaze..wszystkie bole ustaly, nic a nic nie boli, energi mnostwo..nie wyglada mi to na rychly porod

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka piszą, że przed porodem moze być zarówno spadek formy, senność jak i przypływ energii. Kto wie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:01

weronika86 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    miska maz nie widzi pipki od 9miesiecy? o jejku....zawsze mozna sie tak ustawic zeby nie bylo widac albo zawiazac mu oczy heheh.ja to sie smieje a mnie maz bzykac nie chce bo boi sie ze porod wywola :(
    dziewczyny mi sie wydaje ze ja przenosze ciaze..wszystkie bole ustaly, nic a nic nie boli, energi mnostwo..nie wyglada mi to na rychly porod
    Werka, od 9miesięcy to może nie... Ale odkąd mi wary spuchły to już nie bardzo mam ochotę.
    Swoją drogą zazdroszczę energii i braku bóli no i oczywiście chcicy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:05

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś nie strasz:) Lekarz powiedział mi dziś: do zobaczenia za 2 tygodnie - o ile wytrzymasz oczywiście.
    Patrząc na wielkość dzidzi, pierwszą ciążę, wzrost,ogólną budowę, predyspozycje rodzinne i opuszczony brzuszek (który nawet do zlewu nie pozwala mi dojść wygodnie ;/ ) w sumie ma rację. Mogę nie dotrwać. Jeszcze te dolegliwości...
    A z tą sennością to mierzyła mi pielęgniarka ciśnienie - idealne, więc nie czaje czemu padłam o 9:40 do w pół do 11 a potem po południu też zasnęłam - ja nie śpię od dawna w dzień :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - wszystko idzie ku lepszemu, juppi :) Już niedługo będziecie mieli malutką w domku:)

Dziewczyny z opuchnięciami - cofam wszystkie swoje narzekania na temat opuchnięć. Współczuję bardzo :/

No i chciałam poinformować, że syn <3 pojawi się na świecie 22-ego. aaaaa!! :)

misia83, Agusiek89, Angela89, lena90, shimmer_lip, natt, hwesta, iwonka1077, Rudzia, Aguś86, weronika86, malinka1984, Justinka, sylvia007, KasiaKwiatek, Murraya, Lali, Klaudia90, Fasia, Gosha, maggie86, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, lysinka, Amy_, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość

• lena90 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, brzuszek spadł Ci błyskawicznie, świetnie, że Martynka radzi sobie coraz lepiej :)
    Gosha, Twój brzuszek też fajniutki i chyba już obniżony

Może i ja pochwalę się swoim, 37 tydzień
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70f335d4e2d2.jpg

CzaryMary, Agusiek89, shimmer_lip, Rudzia, iwonka1077, Aguś86, mantissa, weronika86, malinka1984, Justinka, KasiaKwiatek, Krysti, Murraya, Lali, Klaudia90, Gosha, maggie86, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, lysinka, Amy_, NY, Eweliśka lubią tę wiadomość

• 8485 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj miałam wizyte maly wazy ok 3080 iwec nie jest zle a przez tydzień pewnie jeszcze trochę uroscnie gbs nie wykryto

CzaryMary, CzaryMary, misia83, shimmer_lip, Rudzia, mantissa, weronika86, Justinka, KasiaKwiatek, Murraya, Fasia, maggie86, liloe, Ewelcia, Nadzieja84, lysinka, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość

https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
    Aniołek Lipiec 2017[*]
    Aniołek czerwiec 2013[*]
    Aniołek styczeń 2014 [*]
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja bym bardzo chciała :D

Ja też mam myjkę dla dziecka w razie gdyby mycie ręką mi się nie podobało ale tą myjkę wyprałam i wyprasowałam więc git, a takie normalne gąbki to faktycznie chyba często trzeba wymieniać.
    Są też takie duże gąbki do wanienek i na nich się podobno super kąpie dzieci ale właśnie to wysychanie mnie obrzydza :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Angela - wszystko idzie ku lepszemu, juppi :) Już niedługo będziecie mieli malutką w domku:)

Dziewczyny z opuchnięciami - cofam wszystkie swoje narzekania na temat opuchnięć. Współczuję bardzo :/

No i chciałam poinformować, że syn <3 pojawi się na świecie 22-ego. aaaaa!! :)

W niedzielę będziesz miała CC planowaną? Nawet nie wiedziałam że planowaną robią w weekendy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    W niedzielę będziesz miała CC planowaną? Nawet nie wiedziałam że planowaną robią w weekendy

ano tak wyszło :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

• PeggySue Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika, dzięki za odpowiedź :) wszystko jasne :) ja wiem co chcę ale nie umiem tego przekazać i to jest problem :) myślę, że faktycznie spróbuje znaleźć gdzieś gotowe róże lub jakiś szablon, wydrukować swoje zdjęcie i poprzykładać i dopiero z tym się udam do studia zapytać czy da radę coś takiego czy to nie jego/jej bajka :) nie pomyślałam o takim rozwiązaniu a z rysowaniem się srednio widzę :) dzięki za pomoc !

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka to super, mały duuuży :)

Czary 22 to cudna data na powicie synka ;)

Lena a Ty to jak Amy bez brzucha chodzisz w ciąży :) zazdroszczę :)

Fasia tylko ten duphalac to ja popijam sokiem bo on w smaku nie jest zbyt smaczny ;)

CzaryMary, lena90, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 3446 3447 3448 3449 3450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ