Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:masz 2 cycki to 2 razy "lubię" się należy
Rudzia - ten co Ty masz jest cudowny ale własnie nie umiem kupować ubrań przez netanie mówiąc już o staniku... no nic, pomęczę się troszkę w tych brzydalach a potem kupię seksi koronkę
Rudzia wiem ktono przyjęłabym, chłodno ale bym przyjęła
niech zobaczy co traci
Rudzia, CzaryMary, hwesta, mf, KasiaKwiatek, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
Kurcze widzę że już u niektórych terminy porodów ustalone
Cudownie.
Ja dziś w końcu dopadłam męża bo stwierdziłam że oszaleję i było cudnie,lekka zadyszka ale boosko.
Ciekawa jestem czy osławiony sex i prostaglandyny pomogą w przyspieszeniu porodu póki co syn szaleje i relaksujemy się przed Tv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:39
shimmer_lip, Justinka, iwonka1077, KasiaKwiatek, Murraya, Fasia, Nadzieja84, lysinka, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
PeggySue wrote:Weronika, dzięki za odpowiedź
wszystko jasne
ja wiem co chcę ale nie umiem tego przekazać i to jest problem
myślę, że faktycznie spróbuje znaleźć gdzieś gotowe róże lub jakiś szablon, wydrukować swoje zdjęcie i poprzykładać i dopiero z tym się udam do studia zapytać czy da radę coś takiego czy to nie jego/jej bajka
nie pomyślałam o takim rozwiązaniu a z rysowaniem się srednio widzę
dzięki za pomoc !
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Dziewczyny, ale ile u Was kosztują sesje noworodkowe?
Ja mam pewien pomysł, ale dopiero po porodzie się okaże czy uda się go zrealizować. Fotografka była zachwycona, takiej sesji nie mieli:)misia83 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
lena piekny brzuszek!
rudzia trocbe cbujowo ze wszystko przecbodzilas sama w tej ciazy a on sie cbce pokazac po porodzie? powiem tak..przyjelabym chlodno...nienjestem za seperowaniem dziecka od ojca jesli ten chce kontaktu ALE ALE wiem ze sie cieszysz, wiem ze nadal go kochasz...ale musisz zmiazdzyc go chlodem..moze sie wtedy opamieta...chcialabym tez nie byc sama..chce kontaktu z mala? super...dobry wybor jako niewiele w hjego zyciu pewnie ale wara od ciebie...serduszko ci znow zlamieza dobra jestem i zbyt mocno kochasz..a on to widzi i wykorzysta.
lena90, Rudzia, CzaryMary, Lwica, Fasia, maggie86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia pochwal sie pomyslem? ja cen nie sorawzalam zreszta ja w uk jestem...my z mezem sami zrobimy..on ma glowe do zdjec j wiem ze zrobi ladniej niz nie jeden fotograf a sprzet prof mamy bo czasami robiny nimi fotki calych rekawow tatuazy dla klienta.
-
Ja na sesje noworodkowa kupuje taka czapeczke i gatki kroliczka
po pierwsze urodzi sie blisko Swiat a po drugie moj tata mowi na Nia - kroliczek
misia83, Murraya, Fasia, maggie86, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
rudzia zobaczysz przez puerwszy rok..spokojnie..jesli bedzie odwiedzal czesto, bedziesz widziala jego zainteresowanie mala itd to super niech tak zostanie..w koncu jest jej ojcem..ale jesli on ma zamiar pokazywac sie raz na rok i pewnie bedzie wykazywal ci co robisz zle z JEGO corka to sorku ale ucielabym kontakt calkowicie...wezmiesz slub z extra gosciem i co? bedzie sie wpieprzal? jesli bedzie to czestenspitykanie j dbanie o mala to super
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny