Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lena90 wrote:Mam jeszcze pytanie do dziewczyn mieszkających w Warszawie, w jakim szpitalu zamierzacie rodzić? Ja chciałabym na Kasprzaka, mam blisko, szwagierka rodziła tam w październiku i poleca, ale chciałabym też poznać Wasze zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:10
-
iwonka1077 wrote:U mnie też skończone liczą, dziewczyny jakie macie bawełniane kocyki chodzi mi o cienki bo polarowe 2 mam ,zastanawiam się nad tymi babyono macie takie??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79e53cfdcc88.jpgMurraya, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Shimmer, zrób tak jak podpowiada Ci intuicja, III stopień referencyjności też daje jakieś poczucie bezpieczeństwa, że w razie czego personel odpowiednio zareaguje
Jeśli chodzi o GBS to też miałam robione wymazy, wyniki mam mieć po trzech dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:20
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
hwesta u mnie też liczą że jak jestem w 36t1dc to dla nich jestem w 36 tc i ciaże donoszoną uważają jak na nasze będzie 38t0dc
LENA super brzuszek:) jak mójw 25 tygodniu ciąży:D wysoko, mały i zgrabny:D
ANGELA szacun za figurkę po ciąży:D namachasz się laktatorem to widzisz jak ładnie kg schodzą?nie no śmieję się
oj ja miałam przy córce rękawiczkę ale szybko ją rzuciłam w kąt, spadała mi, nie czułam pod nią dziecka, jednak ręka to ręka:D
ja też nie polecam nic innego jak własna dłońno ewentualnie męża:D
Rudzia fajnie że on chce się z wami spotkać, a powiedz mi bo nie pamiętam, czy on przypadkiem nie chciał wyrzec się ojcostwa?
w ogóle co wpiszą w akt urodzenia? jego dane?
MISIA Twoje wary mnie rozbrajająmimo że ich nie widziałam:P moje też takie buły:P nawet do nich nie zglądam:P
wystarczy że je czuję przy wizytach w toalecie:Plena90, misia83, KasiaKwiatek, Murraya, sylvia007, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:ROBOTKA dokladnie, dobrze pamietasz.. jeszcze nie wiem co zrobie .. tu jest troche inaczej... opieke nad dzieckiem dostaje wylacznie ja na poczatek bo nie jestesmy malzenstwem, a potem wwentualnie musi On wypisac papiery o opieke i ja tez musze tam cos podpisac itd ale nie wiem czy On chce..nic o tym nie mowil wiec chyba nie.. chociaz jak ostatnio z Nim gadalam to nazwal siebie "tatą" ...
A na certyfikat urodzenia nie bedziesz musiała podać jego danych??
Nie ma co tak go wykreślać jakbyś chciała do alimentów to musi gdzieś widnieć jako tata :] -
hwesta wrote:Czyli ja mam donoszona za 3 dni czy za 10?
Rudzia czyli nie jest tak jak u nas że jak podam ja jako matka dane ojca to takie wpisują oczywiście chyba za jego zgodą??
no to powiem Ci że gdyby mnie tak facet załatwił że nie chciałby widnieć w aktach małej to bym go za przeproszeniem poyebała z góry na dół i małej by nie zobaczył.
myślę że powinnaś go zapytać jeszcze przed porodem jak się finalnie określa, to nic nie kosztuje a może Ci wiele wyjaśnić.
Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej babeczki jeszcze raz dziękujemy za wszystkie przemiłe słowa:)
Pospaliśmy, pokarmiliśmy się i tak w kółko, emocje opadły i teraz jest tylko radość, wpatrywanie się w siebie, przytulanie, ahh uwielbiam zapach bobaska.
Mąż zakochany w Adasiu, teściowa to samo, mówi że będzie wyła całą drogę jak przyjdze jej w piątek wracać.
Mantissa my także karmimy sie na razie co ok 2h po troszku.
Widzę że Agnieszka i Mary znają terminy CC,super nowe bobaski będą do kolesiowania:)a może ktoś jeszcze nieśmiale się wykluje??
Wszystkie brzuszki które rzuciły mi się w oczy sliczne:)
Jak spojrzałam na Angeli poporodowy to tak jakoś nostalgicznie się zrobiło,rozczuliłam się, wiem że u mnie już w brzuszku tylko tłuszczyk ale póki nie zszedł to jeszcze do końca do mózgu nie dotarło.Co tu będę smęcić będę tęskniła.
Odnośnie tego gbs to lekarz mi mówił że powinno się prawidłowo badać z krwi a potem posiew z pochwy, pupy i moczu i jak wyjdą te ostatnie 3 dodatnio tzn że doszło do kolonizacji i wtedy jest większe ryzyko zarażenia przy porodzie.
Idę Was poczytać troszkę.
CzaryMary, CzaryMary, hwesta, lena90, Rudzia, Murraya, Justinka, iwonka1077, Fasia, sylvia007, Angela89, Ewelcia, mantissa, Agusiek89, Gosha, Eweliśka, MartaAlvi, Bambi85 lubią tę wiadomość