Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia83 wrote:Weronika, jeśli nasza sunia dobrze zareaguje na małego to chciałam kilka fotek im razem zrobić. Będzie miała 7 m-cy więc w sumie to też jeszcze dziecko
.
dzieci z psiakami wychodza super
widzialam kilka fotek na fb...przepiekne zdjecia
misia83 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:A wiecie wczoraj pytałam lekarza o to kiedy ciąża jest donoszona i powiedział ze od 38 tyg. Ja wiem ze od 37 :p Wy chyba tez takie info macie???Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:A wiecie wczoraj pytałam lekarza o to kiedy ciąża jest donoszona i powiedział ze od 38 tyg. Ja wiem ze od 37 :p Wy chyba tez takie info macie???
hehe nawet maz mi dzisiaj powiedzial ze na bank przenosze..no tak jak seksu nie ma to jego wina!
-
nick nieaktualny
-
weronika ja jakoś nie wierzę w cudowną moc sexu i zamierzam już teraz korzystać na calego bo po dzisiejszych harcach spodobało mi się
CzaryMary, weronika86, Murraya, Klaudia90, Fasia, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
haha malinka dobra jestes
my sie wmpierszej ciazy kochalismy prawie codziennie a i tak urodzilam w 40 plus 5 ale mysli ze to on popcbal bo o 1 w nocy seksiur a o 6 rano skurcze hehehe jakby mialo tomorzyspieszyc to byloby szybciej..mysle ze to przypadk..sorki za bledy..tablet
-
Fajowe brzuszki dziewczyny..
Ja sie wyleguje na sofie Nikos kopie a maz na swoim treningu:)ja dzis na yoge nie poszłam bo mi sie nie chciałopewnie jyz mi sie nie zachce juz 3 opuściłam
Rudzia -słuchaj Werki dobrze gadaa tak na serio to fakt jakby chciał odwiedzić to mógłby przed porodem spytać sie jak sie czujesz i przynieść coś dla małej -tak jak napisała Werka każdy pracuje a jadnak mozna znaleźć czas ...
Krysti- miałam takie naturalne gąbki -i nie polecam -beznadziejne -rozpadają sie po kilku kąpielach - jak kupiłam takie bawełniane rękawiczki do kąpieli dla maluszka - możesz prac możesz wysuszyć na kaloryferze po kąpieliRudzia, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość