Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No czasem się robi zylak na wargach sromowych. Koleżanka mi mówiła, że też miała. Ona rodzila sn i nic się nie stało. Nie wiem czy zylaki odbytu są przeciwskazaniem do sn. To misia się pytala czy któraś z nas ma zylaka i czy jest to wskazaniem do cc
-
nick nieaktualnyLwica wrote:w UK nie robią
Tylko krew, mocz, cisnienie:(
wow!! Toś Ty prawie dziewica:)
Moja bozena była tyle już razy oglądana w przeciągu ostatnich 9 miesiecy, że czasami siedzac na fotelu zapominam czy mam otworzyć buzie czy rozłożyć nogihwesta, shimmer_lip, Lwica, KasiaKwiatek, Justinka, Fasia, maggie86, sylvia007, weronika86, Agusiek89, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Lwica zaciążyłas w lipcu wiec nie od 2013
No Zaciazylam w lipcu 2014
A cytologię miałam w 2013roku -takze jak napisałam od długiego czasu nikt mi tam nie zaglądał zeby ZBADAĆ Hwesta-ty zboczuchu-nie liczę mezaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:44
hwesta, KasiaKwiatek, Fasia, Murraya, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Maggie przyszły mi sukienki, wyglądam w tej różowej z falbanka jak taka matrioszka drewniana hehe albo jak muminek
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:wow!! Toś Ty prawie dziewica:)
Moja bozena była tyle już razy oglądana w przeciągu ostatnich 9 miesiecy, że czasami siedzac na fotelu zapominam czy mam otworzyć buzie czy rozłożyć nogi
Oj a to dobre prawie ze posiekałam sie ze śmiechu... No mozna tak powiedziec)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHwesta donoszona ciąża 38 i 0 dni wg belly
musi być zakończony 37 tydzień tak jak lekarze lliczą. A dla nich 37 i 6 to dalej trwający 37 tydzień a żeby ciąża była donoszona ma być ukończony. Zajrzałam do mojego kalendarza belly i pokazuje donoszoną właśnie 38 i 0hwesta, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:A Wasze Bożeny też są wskazaniem do cc, bo moja tak:/ gin się boi że to pęknie
i ona jest super extra odlotowa i sprawna
i sama w sobie nie jest wskazaniem do cc
maggie86, CzaryMary, Murraya, weronika86, misia83, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Hwesta donoszona ciąża 38 i 0 dni wg belly
musi być zakończony 37 tydzień tak jak lekarze lliczą. A dla nich 37 i 6 to dalej trwający 37 tydzień a żeby ciąża była donoszona ma być ukończony. Zajrzałam do mojego kalendarza belly i pokazuje donoszoną właśnie 38 i 0 -
Ja tez zazdroszczę i tego ze maluszek wyleciał dosc szybko - nie rozpisałas sie z tego co pamietam o męczącym parciu -tez bym tak chciała gładko szybko no przyjemnie pewnie nie bedzie ale chociaż niech bedzie szybko ...
maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:A wg belly za 3 dni :p
a mnie uczono że ma trwać 40 tygodni:P
ja się bely mniej sugeruję
a idźcie wy Bożeny
ja spadam na Na dobre i na złe:)
miłego wieczorku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:50
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja mam grażynę
i ona jest super extra odlotowa i sprawna
i sama w sobie nie jest wskazaniem do cc
Moja teresa jest wskazaniem do cc ze względu właśnie na swą ponadprzeciętną urodę. Nie chcą jej nacinać ani rozciągaćLwica, maggie86, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Fasia, Murraya, hwesta, sylvia007, Ewelcia, weronika86, misia83, lysinka, Gosha, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość