Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, życzę Wam szczęśliwego rozwiązania.
Powiedzcie mi jako już doświadczone "ciężarówki" kiedy pierwszy raz współżyłyście w ciąży?
A drugie pytanie...czy farbowałyście włosy w ciąży? Bo jestem w 1 trymestrze, a mam już taki odrost...że przydałoby się...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona_89' wrote:Dziewczyny, życzę Wam szczęśliwego rozwiązania.
Powiedzcie mi jako już doświadczone "ciężarówki" kiedy pierwszy raz współżyłyście w ciąży?
A drugie pytanie...czy farbowałyście włosy w ciąży? Bo jestem w 1 trymestrze, a mam już taki odrost...że przydałoby się...
Myślę, że jeśli nie ma przeciwwskazań co do współżycia to można od początku do końca
Co do farbowania to pierwsze było w II trymestrze i teraz w III. Farba Garnier Olia albo Loreal Prodigy -
Fasia wrote:Chyba ma migreny więc siedzenie przy kompie nie służy. Jutro powinna się pojawić
hehehea
taki zarcik
dobra ja tez zmykam moja core zagnac do lozka i pozmywac naczynia na wiecej mi chyba sił nie starczy....Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie ja mam problem z receptą na Engerix. ..żaden lekarz nie chce wystawić...pediatra bo dziecko się jeszcze nie urodziło a gin bo to nie jego profesja... albo uda mi się na Inflanckiej na oddziale noworodkowym jak już Miki będzie albo zostanie nam szczepić nfzowską...
Ida Mantissa a Wy czym szczepiłyście? -
KasiaKwiatek jeśli się nie uda to nie możesz wziąć receptę po urodzeniu? Wtedy to już lekarz musi wystawić. W szpitalu nie ma obowiązku szczepienia. Nie wiem tylko w jakim czasie od narodzin trzeba tą szczepionkę podać
liloe lubi tę wiadomość
-
A ja dostałam kolejny wymarzony prezent od męża
Już Wam pisałam że kupił mi laptopa "za dzieci" żebym w szpitalu nie oszalała a dzisiaj dostałam superaśny aparat żebym miała czym fotografować porządnie maleństwa
Uwielbiam takie niespodzianki!!!
Która pytała o szpitale w których rodzimy? Shimmer jako jedyna w Bielańskim, ja jako jedyna w Orłowskim, a poza tym to u nas chyba KasiaK i Hwesta na Inflanckiej i chyba ktoś jeszcze obstawiał Karową? A no i Klaudia chyba Św.Zofii o ile dobrze kojarzę.
Powiem szczerze że wybór szpitala to trudna decyzja. Czytanie opinii raczej nie ma sensu bo wiadomo że negatywów zawsze jest więcej. Ja o Kasprzaka nie wiem nic a nic więc nie pomogę. A w której części Warszawy mieszkasz że tam masz najbliżej?misia83, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, Justinka, lysinka, Gosha, Nadzieja84, lena90, Jaga, Eweliśka, liloe lubią tę wiadomość
-
Lwica wrote:Aaa to wybaczcie bo ja nie wiedziałam ze moga sie nawet na Bożence zrobić żylaki
(
ehhh to współczuje bo sikania jest wiecej niz 2ek- a to jakiś koszmar dla mnie
-
nick nieaktualnyNo właśnie nie wiem jak czy zdążę w szpitalu załatwić receptę a zaszczepić wolałabym przed wyjściem. Ja akurat jestem za szczepieniami, tylko rozsądnie. A ginka i pediatra grzecznie ale odmówili. Takie ich prawo. Jutro idę do mojego gina prywatnie to jeszcze spróbuję ale wątpię.
Jak się nie uda będzie standardowymi...tak jak siostry -
Wróciłam z jogi i zanim nadrobiłam to wszystkie poszły spać
Gosha brzuszek zacny i już chyba obniżonywspółczuję opuchlizny, Sylvia Tobie też.
Lena brzuszek zgrabniutki
Angela brzuszek szybko ci spadłdajesz mi nadzieję
super, że Martynka ładnie je i nie ulewa
Wychodzi na to, że w przeciągu dwóch tygodni jeszcze kilku chłopaków się pojawi u nas
Rudzia bardzo dobre wiadomości