Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggySue super bardzo Ci dziękuję !! Tak właśnie celowałam w 70E. Bałam się, że może to 70 pod biustem to za mało ale wszyscy piszą w opiniach żeby brać rozmiar mniej pod biustem. Ty to potwierdzasz więc tak też zrobię
w ostateczności jak się nie wstrzelę to wymienię ale będę już wtedy wiedzieć co i jak
GOSHA zaciskam kciuki!
Justinka wolę opcję 3 tyg przed porodem bo do kwietnia muszę wytrzymać hihiBiedne te Wasze dzieciaczki, że takie chore
zdrówka !
PeggySue lubi tę wiadomość
-
Fasia spokojnie, może być i 3 tyg
ja w poprzedniej ciąży miałam praktycznie cały czas nisko brzuch... w tej mi jeszcze nie opadł, a zamierzam w marcu rodzić
Gosha Trzymaj się! Spokojnie, będzie dobrze!
Ja mam jutro wizytę u gin i myślę, że sporo mi się rozjaśni... -
Gosha niech wreszcie wyjmą dzidziusia bo tylko się stresujesz... a może nie skoro przystojni hiszpanie dookoła:) ale dreszczowiec z Tobą ciągle czy rodzisz czy nie rodzisz daj żyć kobieto:)
Lali, Justynka i inne mamy starszaków zdrowia dla dzieciaczków!
Rudzia gratulacje!
A ja na Karowej będę rodzić ze względu na cukrzycę i mam blisko do szpitala 15minut
Krysti ja myślę,że do kwietnia spokojnie pociągniesz i nie wymyślaj sobie prezentu w postaci Ignasia na urodziny 13 marca:)
Uśmiałam się jak wyobraziłam sobie,że Weronice urodził się chłopczyk a nie Sarcia i ten pokoik śliczny ale jednak dziewczynkowy:)ja mam nadzieję,ze u mnie się to nie zdarzy bo mam pełno dziewczynkowych ubranek ale bawią mnie takie pomyłki... ja miałam być Rafałkiem więc moi rodzice przeżyli zaskoczenie.
Dobrej nocki kochane rozpakowane i te w dwupaku buziaki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 00:59
Gosha, Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
Odłączyli ktg, z małym wszystko ok, ciśnienie pomału spada, kroplówkę podali bo cały dzien narzekam na bol po prawej stronie brzuszka na gorze, ale nie przeszło po tym wiec lekarz stwierdził ze to żebra chyba... Na wszelki wypadek pobrali krew zeby spr czy to nie wątroba i czekam na wyniki, zaraz beda. Jak tu spać w szpitalu... Oczy mi sie juz kleją...
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
zyje. od 3 nie spie wiec poki bol glowy jest do zniesienia nadrabiam
jebana migrena.
najwazniejsze- maggie gratuluje slicznego synka!!! Jest cudowny!
Bambi sto lat stara doopo :*
Brzuchy macie slodkie, a pokoj Sary Werka to Rozowy horror. Nawet szare zaslony nie pomogly!!
Skad podejrzenia ze Olo moglby wyjsc? Dopiero wszystkie mowilyscie ze utodze w kwietniu a nawet w majujuz wam sie teorie pozmienialy?
zdecydujcie sie baby!
marzec zdecydowanie odpada na porod. Nie lubie marca. Ok moze jeszcze zasnejakas masakra z ta glowa..
Murraya, Fasia, maggie86, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Uciekam polozyc sie z nią spac, bo w nocy bede sie co chwile budzic i sprawdzac temperature.
Agus a jak Twoja corka? I Justinka pisalas tez ze synek chory? Murraya chyba tez ma synka chorego. Zdrowka dla waszych dzieciatek :*
Dobranoc BrzuszkiNa razie nie idziemy do lekarza, bo boje się, że mi cos gorszego podlapie. Bedziemy obserwowac.
Współczuję, że Pola się tak biedna rozlozyla. Teraz panuje dużo dziwnych wirusowek i przychodnie pękają w szwach. Zdrowka dla Poli
Gosia dobrze, że wieczorem już spalam, bo bym zawału dostala
Fasia w opisach jest, ze dno macicy opuszcza się okolo 36 tygodnia, czyli że od wtedy brzuszek może być niżej
To tylko ja kupuje staniki wieksze pod biustem heheJak mam 78 to kupuje 80, bo nienawidzę tego ścisku
Fasia, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Hej. zdrówka dla chorujących dzieciaczków.
Mi się coś brzuch spina od wczoraj. W sumie to cały czas jest spięty i kłuje, dziwne. Skurcze też mam od wczoraj ale co 20 min i przechodzą więc to raczej jeszcze nie to. Tylko martwie się troche bo mała sie słabo rusza. No nic, zobaczymy.Murraya lubi tę wiadomość