Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Werka ale bym się wściekła!!!
dupa dupa dupa..musze poleciec bpo mieso zrobie spaghetti na szybko...mam wszytsko kzwa pomrozone...no oubije jego i psy jak wstanie!
-
Ale co to w ogóle za pomysł żeby dawać takie jedzenie psom
Jak mu się nie chciało ruszać dupska po coś psiego to niech teraz sam gotuje obiad ... Tak wiem, on pewnie z tych nie gotujących
ale bym musiała coś wymyślić żeby się odegrać
KasiaKwiatek, lysinka, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ida a może coś zjadlas takiego ze go brzuszek bolał?? Co do sutkow to Mi położna doradzala po karmieniu smarować własnym mleczkiem i z cyca najpierw spuścić troszkę mleka i dopiero małego przystawic może nie będzie wtedy kłopotów z brzuszkiem???
Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
IWONKA nie bardzo mam siły na jeżdżenie po sklepach .. Brzuch opadł na tyle, źe źle mi się siedzi. Jak tylko wychodzę z domu i jestem w pół korytarza na piętrze to zaczyna się pieczenie i ból albo z prawej albo z lewej strony brzucha. Napór na pęcherz jest ogromny - chodzę sikać co chwilkę
Wolałabym już nigdzie nie wychodzić jeśli nie wymaga tego sytuacja. Dziś jadę tylko na SR, gdyby był gdzieś obok sklep to bym wstąpiła.. Poza tym nie lubię mierzyć bielizny i jej nie kupować, zawsze sie głupio czuję jak muszę tłumaczyć dlaczego nie chcę jej kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 08:30
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Psy wszystko zjedzO !
musze ruszyc dupsko po mieso do sklepu
ja nie wiem co mu odbilo, a nawet jak go pytam to mowi,ze psy nie moga byc glodne...kurwa ona wiecznie sa glodne! ale musze trzymac im stale pory jedzenia..jedza o 6 rano i o 18.00..wtedy do kibelka o czasie a nie ze ktorys mi sie zerznie..na bank po kapuscie beda sraly caly dzien..i dobrze..on posprzata...mam nadzieje ze zasraja caly domhehheh
KasiaKwiatek, hwesta, iwonka1077, Fasia, lysinka, Gosha, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Ooooo Wera zabiłabym
i na pewno ja bym obiadu nie robiła
zrobie zpaghetti...juz raczej nie popelni tego bledu bo mialam obled w oczach ( jego slowa) jak zauwazylam ze dal psom hehehe
KasiaKwiatek, lysinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
IWONKA kurcze no pewnie masz rację, bo ja mam opory od dawna zeby biustonosz na allegro kupić. Boję się właśnie tego, że źle dobiorę rozmiar i będę musiała odsyłać i wymieniać itd. Więcej zachodu niż to warte.. Kurcze, w sumie koło SR mam jakiś sklep z bielizną, możliwe że mają tam kolekcję Alles.. Pojadę szybciej i zerknę. Masz rację. Tak będzie wygodniej
)
iwonka1077, Justinka lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:kuzwa musze zrobic bo ja nie jem chleba..kanapki sobie nie zrobie
zrobie zpaghetti...juz raczej nie popelni tego bledu bo mialam obled w oczach ( jego slowa) jak zauwazylam ze dal psom hehehe
To co Ty jesz na śniadania i kolacje jak nie jesz chleba ? -
No chociaż spróbuj i luknij czy są,ja też dziś się rozejrzeć muszę czy w tej mojej miescinie czy są alles bo po porodzie chciałam kupić też taki ładniejszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 08:43
-
Hej witam się i ja, ale tylko na chwilkę, bo kiepski dzień mam dzisiaj.
Gratuluję nowo rozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Gosha odezwij się z rana!
Ida karmienie piersią jest fajne, tylko trzeba siebie przyzwyczaić, maluszka przyzwyczaić, a przede wszystkim cyce przyzwyczaić i dalej już pójdzieNajważniejsze to smarować raz swoim mleczkiem, raz maścią, tylko najlepiej taką zwykłą 100% lanoliną i nie zmywać jej z cycuchów przed karmieniem. A co do butli to mąż ma rację, jeśli dasz ją dziecku nawet raz dziennie, to nic złego się nie stanie, skoro Fran pięknie z piersi ciągnie
Fasia, weronika86, CzaryMary, Ida, Murraya lubią tę wiadomość
-
Iwonka chciałam kupować innej firmy ale tu na forum dziewczyny polecają Alles, moja znajoma co niedawno urodziła też bardzo poleca także nie mam wyjścia - muszę kupić
Wezmę ze dwa ładniejsze na jakieś wyjścia i jeden mięciutki do chodzenia po domu. Do tego mam te sportowe w których zamierzam karmić. Także myślę, że starczy
Miałam kupować po porodzie ale chyba zdecyduję się teraz. W czymś chodzić trzeba -
Fasia wrote:To co Ty jesz na śniadania i kolacje jak nie jesz chleba ?
mam nietolerancje glutenu...tu na forum jeszcze liloe jest w podobnej sytuacji jak dobrze pamietam.mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
Mimka, a wiesz kiedy Ci czop odszedł??? I jeszcze napisz jak oni to sprawdzają czy jest czy nie?
Dobrze, że wszystko ok, a mały już noworodkową wagę ma, superWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 09:03
mimka84 lubi tę wiadomość