Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hhahahah to słuchawka od prysznica już pewnie wytarta...weronika86 wrote:no bo jak ja czegos nie moge to musze
hehhe dobrze ze chociaz masturnbancja istnieje
a maz sie pyta dlaczego tak czesto prysznic biore..eee tepy jest jak nie wiem
hehehe
Fasia, hwesta, weronika86, iwonka1077, CzaryMary, maggie86, MartaAlvi, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
gratulacje nowych tygodni 
Powodzenia na wizytach
Jak widze te zdjecia z opuchlizną to odwoluje moje slowa, ja w takim razie nie jestem nabrzmiała
Misia83 moj zylak na wardze nie jest wskazaniem do cc - czytalam ze przy nacieciu jest ryzyko ze go przetną, ale ze to raczej nie jest grozne (ale co, jak sie wykrwawie?
Werka proponuje mezowi dzis na obiad psia karme natalerzu zapodac
a co, lazanki sie skonczyly 
Rudzia mowisz o ubranku kroliczka - ja mam cos takiego do sesji ;)zdjecia pozniej usune bo mlode damy nie potrafia jeszcze wyrazic zgody na publikacje
.zdjęcia usuniete.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:49
Angela89, Fasia, Robotka1, mimka84, lysinka, weronika86, iwonka1077, Aguś86, maggie86, Murraya, Justinka, Gosha, Bambi85, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry:)
Wera Ty ruska babo
ale się uśmiałam:D
ja też często prysznic biorę
hahaha
ło boshe łazanki psom? masakra ten Twój chłop:D ukręć mu pitolka
moje już nafutrowane:)
dziewczyny powodzenia na wizytach!!!
NY no własnie ja zdjęć żadnych nie widzę;/
a u nas całą noc rzyganie, młoda rzyga....boshhhh ale się nie wyspałam, brzuszek ją boli, pewnie jakaś jelitówka;/
lezy w łóżeczku i ogląda bajki, zaraz do niej wskakuję.
co ja jej w ogóle mogę dać jeść??
Mimka o rany brzmi poważnie ten brak czopa i inne rzeczy o których piszesz:D seksuj się teraz ile wlezie:D
Aguś kochanie już niedługo, jeszcze chwileczkę wytrzymaj
co tam jeszcze, więcej grzechów nie pamiętam
mimka84, weronika86, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ja jestem ciekawa, czy to co mi wyskoczyło ostatnio było czołem, moja gin nie używa wziernika przy badaniu

A co do seksu to u nas jest regularnie minimum raz dziennie
a zdarza się, że i 3. Mój mąż nie ma żadnych oporów, a ja czuję się choć przez chwilę taka rozluźniona tam na dole
Anka1501, mimka84, Robotka1, lysinka, Fasia, iwonka1077, CzaryMary, Aguś86, maggie86, liloe, Murraya, Justinka, Gosha, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A co do seksu to u nas jest regularnie minimum raz dziennie
a zdarza się, że i 3. Mój mąż nie ma żadnych oporów, a ja czuję się choć przez chwilę taka rozluźniona tam na dole 
no chyba żartujesz
pożycz mi swojego męża 
kuva jak to jest że jedni mają opory a inni nie?? buuu nie rozumiem tego
czemu mój ma opory1!!!!
mimka84, weronika86, Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:24
Robotka1, weronika86, Angela89, sylvia007, CzaryMary, iwonka1077, Aguś86, lysinka, Fasia, maggie86, MartaAlvi, liloe, Ewelcia, Murraya, Justinka, KasiaKwiatek, Gosha, Bambi85, Agusiek89, Auro lubią tę wiadomość
-
robotka ja mam to samo..przy pjerwszym mowi ze nie do nonca zdawal sobie sprawy ze tam dzidzius jest...seksic sie chce, nawet bardzk ale nie w te dziurke
hehe a ja zakomunikowalam ze nie bede miala kwadratowej szczeki o nie! wypad! a drugiego tez nie dam bo wstyd bedzie przy porodzie hehehe ooo ma pani rozwarcie na 2 palce...kurwa sory nie tak dziurka heheheheh takiego tekstu chce unikac hehehe
mimka84, Angela89, iwonka1077, Fasia, Murraya, KasiaKwiatek, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Sorry Robotka, ale mężem się nie dzielęRobotka1 wrote:no chyba żartujesz
pożycz mi swojego męża 
kuva jak to jest że jedni mają opory a inni nie?? buuu nie rozumiem tego
czemu mój ma opory1!!!!
Córce możesz dać spokojnie bułkę z masłem i jakąś chudą wędlinkę, kurczaka gotowanego z marchewką, absolutnie żadnych rosołków. A do chrupania paluszki lub kraksy, nie biszkopty. A i jak nie będzie chciała jeść to niech nie je na siłę. Do picia chłodną herbatę (gorąca wywołuje wymioty) i posłodzoną i jeszcze colę, taką zwykła nie light, schłodzoną i wygazowaną, najlepiej niech pije przez słomkę
weronika86, Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Mimka mój po takim takscie o gwalcie na pewno by po mnie przyjechał hihi
My też od miesiąca posucha a rano tak mi się chce ze szok,a tu mąż już w pracy, ojj poza tym przez te skurcze łydek to nie wiem jak bym dała radę się seksic.... pomijając ze mój ma opory bo przecież synka po głowie tłucze hehe
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhello kobity

Amy - fajnie, że się odezwałaś. Współczuję migren. Dobrze, że unikasz kompa. Leż, relaksuj się i ucałuj Oleczka od ciotki Mary
Werka - Ty ruska erotomanko męcząca słuchawę prysznicową!! Powiedz chłopu, że za to oddane psom żarcie musi Cię ostro wychędożyć

Gosha - mam nadzieję, że ciśnienie spadło!
Aaaa i cofam to co powiedziałam o cudownym przepisie na udane spanie. Drugi raz nie podziałało. Rzucałam się pół nocy
ehhh
mimka84, Fasia, weronika86, Amy_, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ryż z gotowaną marchwią jest dobry na biegunkę. Może nie jest to jakiś rarytas, ale zawsze coś do jedzenia
A na wymioty dużo wody ale małymi lykami. Gdybyś chciała zatrzymać to chyba węgiel albo smecta. Myślę, że te dwie są bezpieczne dla dzieci.
weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Co do spania to ja w nocy cala ciaze spie jak dziecko
od 3 dni wstaje tylko raz do wc a padam tak, bo wstaje kolo 7 i klade sie przed 22 - gdybym sie w dzien zdrzemnela nawet pol godziny to potem noc jest do dupy! A tak to przynajmniej nie krece sie z boku na bok
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH