Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka czyli mozliwe ze bedziesz marcowka? tez chcialabym urodzic pod koniec marca..brzuch juz mam tak duzy ze az sie boje jak bede funkcjonowac za 3 tyg a nie daj boze jesli przenosze...maz mi wczoraj wywrozyl ze na bank urodze dopiero miedzy 7 a 16 kwietnia ( mam termin na 8ego) zebym sobie nadziei nie robila na szybszy...jak zapytalam dlaczego to stwierdzil : kobieto ty masz warunki do noszenia i rodzenia...silne babsko jestes hehhe masakra to mnie pocieszyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 09:07
mimka84, Justinka lubią tę wiadomość
-
i jeszcze wczoraj do synka mowi : stas ty nie uwazasz ze nasza mam jak ruska wyglada? ze co kurwa? bos ty taki hardy babsztyl jak z syberii gdzies ...no chuj no same komplementy....hahha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 09:07
Fasia, mimka84, Robotka1, CzaryMary, Gosha, maggie86, Justinka lubią tę wiadomość
-
WERKA no ja wiem, że nie trzeba jeść chleba. Mój mąż nie jadł glutenu przez rok - maaaaaaatko to była dla mnie katorga ! Nie wiedziałam co mu robić do jedzenia własnie na śniadania i kolacje
Bo wiadomo, że zrobić kanapki jest zdecydowanie najprościej
-
Dzień dobry
Gratuluję nowych tygodni i powodzenia na dzisiejszych wizytach
Wronika brzuszek superładnie zaokrąglony jest
Na męża bym się strasznie wkurzyła, taki pyszny obiad poszedł...
Jaga sprawdź na stronie diagnostyki diag.pl, bo nie we wszystkich miejscach pobierają wymazy ginekologiczne. Jest opcja znaleźć takie punkty pobrań u nich na stronce. Ja robiłam parę razy wymazy u nich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 09:27
weronika86, Murraya, Jaga lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:WERKA no ja wiem, że nie trzeba jeść chleba. Mój mąż nie jadł glutenu przez rok - maaaaaaatko to była dla mnie katorga ! Nie wiedziałam co mu robić do jedzenia własnie na śniadania i kolacje
Bo wiadomo, że zrobić kanapki jest zdecydowanie najprościej
-
mimka84 wrote:No wygląda na to że w marcu jeszcze zdążę, mam tylko nadzieję że zanim urodzę to przywiozą zamówiony narożnik
A od jutra zaczynam bzykanko, dostałam zielone światło
Ciekawe jak tam Gosha.mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Fasia, mam taką chcicę że mnie podnieca nawet jak mąż w nocy kawał doopy wystawi spod kołdry
Muszę się wyżyć bo mnie roznosi normalnie.
mimka84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Fasia, mam taką chcicę że mnie podnieca nawet jak mąż w nocy kawał doopy wystawi spod kołdry
Muszę się wyżyć bo mnie roznosi normalnie.
Buahahhaha padłamweronika86 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:A jeszcze napiszę Wam o dziewczynie co wczoraj przyszła na IP. Była już w 9 miesiącu a nie miała nic, żadnej karty ciaży, nie była ani razu u lekarza...no poprostu zero. Przyprowadziło ją jakichś dwóch podejrzanych typków i się kręcili ciągle po szpitalu jakby szukali co tu by zajumać, masakra. Laska została na patologii bo coś tam było nie tak.
eee ktora miala rodzic na stronie 3500? juz czas! -
Fasia wrote:To ja jakaś dziwna jestem ... brak seksu od poczatku ciązy i jakoś mi z tym dobrze .. to chyba nie jest normalne patrząc jakie Wy jestescie napalone
hehhe dobrze ze chociaz masturnbancja istnieje
a maz sie pyta dlaczego tak czesto prysznic biore..eee tepy jest jak nie wiem
hehehe
KasiaKwiatek, mimka84, Fasia, lysinka, Robotka1, sylvia007, iwonka1077, CzaryMary, maggie86, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość