Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie ma to jak przy śniadaniu wcinając kiełbaskę na gorąco poczytać sobie o kupie
I like it !
CzaryMary, weronika86, mimka84, Militta110816, Aguś86, maggie86, iwonka1077, Murraya, Bambi85, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Nie ma to jak przy śniadaniu wcinając kiełbaskę na gorąco poczytać sobie o kupie
I like it !
ja jem tosta. Nawet mi zaczął bardziej smakowaćCiekawe jaki kolor po nim bedzie.... hahaha
A Amy wyczuła pismo nosemhahah
Amy_, weronika86, maggie86, mimka84, iwonka1077, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Amy czy to ty? Mam Cię!
niestety w temacie koloru kupy nie podpowiem bo swoich namietnie nie ogladammaska gazowa mi to uniemozliwia.
Mialam nadzieje obudzic sie bez bolu glowy i nie wyszlo. nosz kurwa.. od poniedzialku sie mecze. Ilez mozna? Paracetamol nie pomaga ani kompresy. Cos zilniejszego mi wolno??
Mary a jednak uroslas
Wera nadal podtrzymuje wersje opadnietego brzucha.
U mnie ciag dalszy z nieruchomosciami.. powiem wam ze tak ciezkiego meza to sobie w najgorszych snach nie wysnilam. Kurwa ja jestem niezdecydowana ale to co on wyprawia w wyborze mieszkania to mi soe w pale nie miesci. Moja wizja przyszlosci... bedziemy nadal mieszkac osobno jak Olo skonczy rok. Bo ja wracam do pracy wiec bierę mlodego pod pache i tatus bedzie nas odwiedzal co drugi dzien.. moze wtedy decyzja zostanie szybciej podjeta
ja wiem ze to nie przelewkk to wybor mieszkania czyli decyzja na minimum 20 lat i pieniadze tez nie miale.... ale do kurwy nENdzy moglby juz cos wybracWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 10:37
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Moja kupa zapukała do wyjścia jak tylko wrzuciłam kiełbaski do garnka
Musiała ustąpić miejsca
Oj Amy Amy, biedaku Ty ... współczuję głowy, bo ja raz w życiu miałam migrenę, w ciąży właśnie, trwała jeden dzień i myślałam, że umrę ! Nie mam pojęcia co możesz na to brać, wiem że tylko paracetamol jest bezpieczny ale równie gówniany
Ja najwcześniej rodzę 2 kwietnia !Aguś86, weronika86, Amy_, Murraya, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Aguś- wiem że to nie to
ja na razie mam mocniejszy od miesiączkowego
doktorka powiedziała że tak się ciało przygotowuje do porodu i codziennie już mnie łapie po kilka razy ale olewam to że boli bo na tym etapie musi
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amy wiem ze opadniety
czuje bo juz usiasc normalnie nie moge..cbyba ze ze szpagatem
hehhe o i widze maz bardziej niezdecydowany niz ty..ale to wybor na lata jednak...lepiej dluzej pomyslec niz cos za szybko wybrac i sie meczyc. amy jak tam glowka? przeszlo czy nadal meczy?
a monego pokoiku nie skomentujesz wrednie? -
Jakie musi ?! nic nie musi!
mnie nic nie boli, nie mam skurczów, czop na miejscu, tylko brzuch zszedł niżej a i tak wcześniej niż za 3 tyg nie rodzę! Ni hooya !!
weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buu.. a wyczytalam w necie ze w 3trymestrze mozna juz ibuprom. Fake?
Mnie te zele nie pomagaja w ogole.. do diabla. Wypilam kawe ciut przeszlo ale znow czuje cmienie... 4 dni to jiz za duzo. Olek pobudzony od tygodnia. Nke wiem co temu dziecko wlazlo w dupe. A mowia ze im wyzsza ciaza tym miejsca mniej i dzieci spokojne.. Olo tej teorii nie potwierdza... od 3 do 5 nie dal mi zasnac. Troszke go uspakajala reka na brzuchu ale jak tylko ja wzielam znow sie zaczelo boksowanie... co za dziecko... -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:amy wiem ze opadniety
czuje bo juz usiasc normalnie nie moge..cbyba ze ze szpagatem
hehhe o i widze maz bardziej niezdecydowany niz ty..ale to wybor na lata jednak...lepiej dluzej pomyslec niz cos za szybko wybrac i sie meczyc. amy jak tam glowka? przeszlo czy nadal meczy?
a monego pokoiku nie skomentujesz wrednie?
skomentowała już pare stron wczesniej i to najwredniej jak umiałaFasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Amy - poza paracetamolem i okładami to chyba nic nam nie wolno. mierzyłaś ciśnienie??
a tak w ogóle to tez bym miała migrenę przy tak trudnym wyborze jaki stoi przed Wami.
tez mi sie wydaje ze to przez to mieszkanie mnie tak boli bo malz mnje wkurwia