Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Werka pokój Sarci jest boski !! naprawdę wszystko gustownie zrobione, wcale nie jest za różowy a nawet jeśli to co? Róż jest faaaaaaajny !
A Amy olej - Ona zawsze bredzi, a przy migrenie to w ogóle nie wie co czyni
Lwica, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:lwica wspolczuje mnie to na szczescie ominelo, nigdy nie mialam choc wiem ze moi rodzice strasznie sie z tym meczyli..od czego to sie robi? od zatwardzen?
Tez nigdy nie miałam dopiero w ciazy - podobno przeciążone mięśnie zwieracza i hormony i hemoroid gotowy:((( -
nick nieaktualnyMaggie - Adaś jest cuuuuuuuudowny
Super , że jesteście już w domku!! Teraz cieszcie się sobą. Zdrówka Wam życzę, pełnych cycków, odruchu ssania jak w najlepszym laktatorze, braku bólu brzuszka i... w miarę przespanych nocy
Lwica, maggie86, Fasia, Eweliśka, mimka84, Murraya, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronika Twój pokój Twoje zabawki,Twoja Sarcia będzie się w nim chowała,nikomu innemu nie musi się podobać. Mój Adaś to co dzień bedzie otwierał oczy witany wściekłym czerwonym na scianie na przeciwko, mieszkamy u mamy do jesieni i taki nam pokój udostepniła
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Wera na prawde sie wkurwilas? ty to jednak jestes wariatka. W zyciu bym na powaznie nie wziela polowy rzeczy ktore wychodza spod moich palcow
a co do smarowania skroni amolem to robie to i mam czerwona skron juz... i boli od masowania.. to dobra metoda i zawsze mi pomaga... ale teraz cos nic nie dziala ide zmierzyc cisnienie. Na pewno w ciul niskie
Adaś jest cuďdddddooooownY!!!! jeszcze raz gratulujemaggie86, KasiaKwiatek, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
Lwica welcome to my world ... Mnie też męczą hemoroidy, na szczęście wychodzą tylko przy 2 i po chwili znikają. Ze dwa razy zdarzyły mi się takie co wyszły i nie chciały wejść przez kilka dni
to był koszmar .. ani siedzieć, ani chodzić, ani stać - no nic
podmyj się chłodną wodą (ciepła nie sprzyja) i posmaruj go amolem jeśli masz, nałóż na wacik kosmetyczny na patyczku i delikatnie przetrzyj, kilka razy dziennie. Super jest też maść z kasztanowca albo z nagietka. No i łykaj rutynę ona uszczelnia naczynia krwionośne
Lwica, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMary dzięki, z tym bebzonem to jeszcze długa droga, a ze spaniem to powiem Wam lepiej niż wcześniej, mimo iz na karmienie sie budzimy to więcej przysypiam niz w ciąży gdzie każdy ruch był bolesny albo niemozliwy ze względu na gabaryty i wszelkie uciskania
KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:117/73
To w moim mniemaniu niskie? Chyba po kawie.. powinnam umierac z takim cisnieniem
moja norma to 90/50 -
Ja mam pytanie o depilacje kremem ktory wypala wloski to dosc ostra chemia ale tak sie zastanawiam czy teraz pod koniec ciazy nie nasmarowac sie w okolicach bikini po calosci bo golarka raz ze nie wygodnie a dwa ze za pol dnia juz czuje jak mi nowe twarde dziady kielkuja do tego wysypka... Hmmmm nie wiem, co myslicie ?
-
Jezusie, godzine nadrabiałam zaległości od wczorajszego wieczora. Czaad!
Nie wiem już co napisać. Wariatki jesteście i tyle.
Weronika uwielbiam Twoje teksty
Amy współczuje tej migreny dziadowskiej, tylko tego Ci na koniec brakowało...
Maggie - Adasiu do zacałowania
Do Pań które mają problem z bolącym spojeniem, kościami miednicy czy czymś tam pomiędzy nogami - czy u Was ten ból się nasila w nocy? Nosz kuźwa nie mogę się w nocy spokojnie przewrócic z jednego boku na drugi bo boli jak jasna cholera, natomiast w dzień nie ma tragedii... co za gówno
Edit: NY ja tylko kremu używam i to jest najpiękniejsza rzecz na świecieCzytałam na początku ciąży że można stosować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:11
NY, maggie86, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Jezusie, godzine nadrabiałam zaległości od wczorajszego wieczora. Czaad!
Do Pań które mają problem z bolącym spojeniem, kościami miednicy czy czymś tam pomiędzy nogami - czy u Was ten ból się nasila w nocy? Nosz kuźwa nie mogę się w nocy spokojnie przewrócic z jednego boku na drugi bo boli jak jasna cholera, natomiast w dzień nie ma tragedii... co za gówno
Edit: NY ja tylko kremu używam i to jest najpiękniejsza rzecz na świecieCzytałam na początku ciąży że można stosować
MartaAlvi lubi tę wiadomość