Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
W poniedziałek położna się pyta co nowego po wizycie u lekarza. Ja jej mówię, że szyjka znowu się skrocila i ze miala 2 cm, a ona na to: A co sie pani przejmuje. Normalnie ma 4-4, 5 to polowa jeszcze została, a przecież kiedyś musi się skrócić
Uwielbiam takie podejścieDobrze, że moja lekarka 6 tygodni temu takiego nie miała, bo już bym dziecko na rękach nosiła
No ale fakt. Teraz to już jest bezpieczniej no i coraz bliżej, wiec może juz bolećCzaryMary, Fasia, Militta110816, maggie86, liloe, Justinka, Murraya, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj miałam kiepska noc miałam taka zgage ze szok co się polozylam to mi się unosilo spalam na siedząco o ile można nazwac to spaniemhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
weronika86 wrote:amy wiem ze opadniety
czuje bo juz usiasc normalnie nie moge..cbyba ze ze szpagatem
hehhe o i widze maz bardziej niezdecydowany niz ty..ale to wybor na lata jednak...lepiej dluzej pomyslec niz cos za szybko wybrac i sie meczyc. amy jak tam glowka? przeszlo czy nadal meczy?
a monego pokoiku nie skomentujesz wrednie?
Skomentowalam o 4 ranonie doczytalas? Rozowy horror! Zaslony nie pomogly
meczy mnie leb nadal.. zaraz sie zbieram ogladax kolejne mieszkanie moze sie nie pogorszy
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:W poniedziałek położna się pyta co nowego po wizycie u lekarza. Ja jej mówię, że szyjka znowu się skrocila i ze miala 2 cm, a ona na to: A co sie pani przejmuje. Normalnie ma 4-4, 5 to polowa jeszcze została, a przecież kiedyś musi się skrócić
Uwielbiam takie podejścieDobrze, że moja lekarka 6 tygodni temu takiego nie miała, bo już bym dziecko na rękach nosiła
No ale fakt. Teraz to już jest bezpieczniej no i coraz bliżej, wiec może juz boleć
heheh moja mnie wczoraj nawet nie zbadała. powiedziała " no i co nawet jak szyjka się rozwiera. Na tym etapie to już nawet wskazane. a wprowadzenie ewentualnych bakterii podczas badania może okazać się bardziej niebezpieczne:)" Pomyślałam - ma to sensFasia, Aguś86, liloe, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:wspolczuje tego bolu..ibulromu sie ogolnie boje nawet bez ciazy ale jednak jak masz sie meczyc to jedna tabletka nie zaszkodzi. amy mona mala tez strasznie ruchliwa od 3 dni..tragicznie wrcz az mnie muli jak ona tamie wygibasy wyczynia....
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Najwredniej? nie wysililam sie wcsle
glowa mi to uniemozliwia
ciotka, weź zmierz ciśnienie tak dla świetego spokoju. please
Powodzenia w poszukiwaniach chaty !! Postaw starego do pionu, niech nie gwiazdorzy. Tyś brzemienna !Fasia, maggie86, iwonka1077, Murraya, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Amy a kawę z cytryną próbowałaś ?? To sposób mojej teściowej na bóle głowy. Może chociaż odrobinkę pomoże ..
A co do aktywności dzieci w 3 trymestrze to też to ostatnio pisałam - niby większe, niby mniej miejsca mają a mój ma jakieś adhd !! Wierci się, kręci, rzuca, wystawia kosteczki, trzęsie na wszystkie strony świata jakby jakiś atak padaczki miał .. Mam nadzieje, że to normalne -
nick nieaktualny