Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od zawsze bylam przekonana, ze ciaza donoszona to skonczony 38 tydzien, ale skoro niektorzy lekarze twierdza, ze 37 to badz tu madry
Moja Polina kochana ma zapalenie tchawicyMyszka zlota tak mi jej szkoda, pierwszy raz w zyciu takie cos ja zlapalo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pani doktor powiedziala, ze panuje epidemia w tej chwili chorob ukladu oddechowego. Mysle, ze mogla zlapac w niedziele na zakupach ze mna w Biedrze, bo to w sumie jedyne skupisko ludzi w ostatnich dniach w ktorym bylysmy. Taki ma kaszelek az serce boli
na szczescie pluca ma czyste.
-
nick nieaktualny
-
Zapalenie tchawicy brzmi dość nieprzyjemnie, biedactwo.
Ja chciałam receptę na Engerix od rodzinnego, ale kobieta się mnie tylko spytała, czy noworodki się szczepi na żółtaczkę, bo za jej czasów tego nie było. Teraz będę dopiero z ginem rozmawiać o recepcję. -
Uciekam polozyc sie z nią spac, bo w nocy bede sie co chwile budzic i sprawdzac temperature.
Agus a jak Twoja corka? I Justinka pisalas tez ze synek chory? Murraya chyba tez ma synka chorego. Zdrowka dla waszych dzieciatek :*
Dobranoc Brzuszki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż przed chwilą mierzył mnie pod biustem, bo chcę sobie zamówić jakiś biustonosz z firmy Alles do karmienia i powiedział, że brzuszek mi do dołu leci .. Brat też mi dziś powiedział, że mam jakoś nisko brzuch .. Raaaany zestresowałam się
Na ile przed porodem brzuch może się obniżyć ?? 2-3 tyg? jest szansa, że dotrwam do kwietnia?
-
Pytanie do dziewczyn, które mają biustonosz Alles - jak zamawiałyście przez neta to brałyście taki rozmiar jak Wam wychodził z pomiarów czy mniejszy ? Bo ja pod biustem mam 78cm
wg tabeli rozmiar '75' wynosi 73-77, a rozmiar '70' wynosi 68-72 ale to już chyba za mało co?
A w biuście mam 90cm. Przy rozmiarze pod bistem '70' miseczka D tj 88-90, a miseczka E tj. 90-92.
Przy rozmiarze pod biustem '75' miseczka B wynosi 89-91, a miseczka C wynosi 91-93.
Doradzicie który byście wzięły ? Bo nie mam bladego pojęcia ...
Przed ciążą nosiłam
Wiedziałam, że będę mieć z tym mega problem... -
Ja mam pod 75 i wzięłam rozmiar 70 czyli mniejszy, w biuście mam 96 chyba i tu wzięłam odpowiedni miskę f wiec taki jak wychodził z pomiaru i pasuje idealnie
ja bym wzięła 70 e na twoim miejscu bo pod biustem zaraz sie rozciągnie a na początku mozesz zapinać na najluzniejsza haftke
Fasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Lali - zdrówka dla Małej! Kurcze zapalenie tchawicy, oj oby szybko przeszło
Mojemu od rana leje się z noska, na dodatek doszedł lekki katar i miał 38' gorączki, na szczęście po ibufenie spadło do 37,3 mam nadzieję, że nie skoczy już do góry tylko będzie spadać... zobaczę co jutro będzie się działo, jak będzie gorzej to w piątek do lekarza, aby osłuchaćale ogólnie dzielnie znosi i gdyby nie katar i sporadyczny kaszel to nie widać po nim aby był chory
wesoły i żywy jak zwykle.. mąż go usypiał i na to wygląda że sam też zasną...
Fasia na ogół właśnie te ok 2 tyg przed się obniża, ja w poprzedniej ciąży nie zaobserwowałam więc nie wiem z doświadczenia