Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie będę koloryzować, boli jak nic innego w życiu a mam twardą dupę ale jak widać da się przeżyć,parte bardzo bolesne, na szczęście nie było ich wiele w moim przypadku, wielka zasługa osób które są z nami, bliskich i przede wszystkim położnej, bez niej bym pewnie chciała zdechnąćLwica wrote:Ja tez zazdroszczę i tego ze maluszek wyleciał dosc szybko - nie rozpisałas sie z tego co pamietam o męczącym parciu -tez bym tak chciała gładko szybko no przyjemnie pewnie nie bedzie ale chociaż niech bedzie szybko ...
Shimmer dzięki za wpisanie nas na listę a i Jagi córeczka Lilka na czarno jakoś zaznaczona o co kaman??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:55
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
serialowcu tyyyyyRobotka1 wrote:wg belly nasze ciąze będą trwały do 41 tygodnia

a mnie uczono że ma trwać 40 tygodni:P
ja się bely mniej sugeruję
a idźcie wy Bożeny
ja spadam na Na dobre i na złe:)
miłego wieczorku:)
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia fakt na tym takim ściśniętym kalendarzu wyświetla się w 38 tygodniu rozpoczętym, ale jak wejdziesz w ten kalendarz rozpisany miesiącami-ostatnia zakladka to na 37+0 jest donoszona, bo belly generalnie liczy rozpoczęte, a nie zakończone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna 4.04. a wyjdziemy może jutro rano, lekarz twierdzi że jak jest wszystko ok to lepiej nam będzie w domku niż w szpitalnych wirusach:)CzaryMary wrote:maggie - przypomnij na którego miałaś termin?
kiedy wychodzicie do domku?
nick nieaktualny, Aguś86, Lwica, Justinka, Murraya, Fasia, nick nieaktualny, sylvia007, nick nieaktualny, Ewelcia, mantissa, misia83, Agusiek89, weronika86, Eweliśka, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEeej zadziała moja papka ciążowa z mózgu hahahaha...u mnie też 37i0 donoszona. Jeessu muszę urodzić bo gupieje
Aguś86, nick nieaktualny, shimmer_lip, nick nieaktualny, Murraya, Fasia, nick nieaktualny, Ewelcia, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chciałam na 3900CzaryMary wrote:a według mnie ciąża donoszona jest w terminie porodu

Kto rodzi na 3500 stronie ??
ale tak ostatnio drukowałyście, że nie wiem czy dalej chcę 
Jagusiową małą poprawiłam u siebie ale nie będę wklejać żeby nie śmiecić
Jutro mnie ciężki dzień czeka więc się żegnam dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:09
nick nieaktualny, Jaga, nick nieaktualny, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Hej sloneczka
Meggi gratulacje . Synus pieknosci.
Mowie co nastepuje. Bylam na wizycie u nowego gina. Dostalam odzajebawszy do zrobienia badan. Wstepnie 14 kwietnia bede juz po wszystkim. Planowane cc. Chyba ze moja psychiatra pozwoli na porod naturalny to po swietach mam juz byc w szpitalu. 1 kwietnia ostatnia wizyta i heja banana.
Po 6 miesiacach dotarlam do fryzjera wiec jestem juz gotowa na porod. I to na dzisiaj tyle bo pisze na tel i juz mnie trafia ....m
Ps gdzie Amy? Dawala znak zycia!
Fasia, nick nieaktualny, iwonka1077, Murraya, Justinka, mantissa, misia83, Agusiek89, weronika86, lysinka, Gosha, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy żyje a Olek wciąż w brzuchu
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mf, nick nieaktualny, Jaga, misia83, Agusiek89, weronika86, nick nieaktualny, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość

(