Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Ja tez zazdroszczę i tego ze maluszek wyleciał dosc szybko - nie rozpisałas sie z tego co pamietam o męczącym parciu -tez bym tak chciała gładko szybko no przyjemnie pewnie nie bedzie ale chociaż niech bedzie szybko ...
Shimmer dzięki za wpisanie nas na listę a i Jagi córeczka Lilka na czarno jakoś zaznaczona o co kaman??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:55
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:wg belly nasze ciąze będą trwały do 41 tygodnia
a mnie uczono że ma trwać 40 tygodni:P
ja się bely mniej sugeruję
a idźcie wy Bożeny
ja spadam na Na dobre i na złe:)
miłego wieczorku:)CzaryMary, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia fakt na tym takim ściśniętym kalendarzu wyświetla się w 38 tygodniu rozpoczętym, ale jak wejdziesz w ten kalendarz rozpisany miesiącami-ostatnia zakladka to na 37+0 jest donoszona, bo belly generalnie liczy rozpoczęte, a nie zakończone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:maggie - przypomnij na którego miałaś termin?
kiedy wychodzicie do domku?CzaryMary, Aguś86, Lwica, Justinka, Murraya, Fasia, hwesta, sylvia007, Angela89, Ewelcia, mantissa, misia83, Agusiek89, weronika86, Eweliśka, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a według mnie ciąża donoszona jest w terminie porodu
Kto rodzi na 3500 stronie ??ale tak ostatnio drukowałyście, że nie wiem czy dalej chcę
Jagusiową małą poprawiłam u siebie ale nie będę wklejać żeby nie śmiecić
Jutro mnie ciężki dzień czeka więc się żegnam dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:09
CzaryMary, Jaga, maggie86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Hej sloneczka
Meggi gratulacje . Synus pieknosci.
Mowie co nastepuje. Bylam na wizycie u nowego gina. Dostalam odzajebawszy do zrobienia badan. Wstepnie 14 kwietnia bede juz po wszystkim. Planowane cc. Chyba ze moja psychiatra pozwoli na porod naturalny to po swietach mam juz byc w szpitalu. 1 kwietnia ostatnia wizyta i heja banana.
Po 6 miesiacach dotarlam do fryzjera wiec jestem juz gotowa na porod. I to na dzisiaj tyle bo pisze na tel i juz mnie trafia ....m
Ps gdzie Amy? Dawala znak zycia!Fasia, maggie86, iwonka1077, Murraya, Justinka, mantissa, misia83, Agusiek89, weronika86, lysinka, Gosha, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny