Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Misia ja bym bardzo chciała
Ja też mam myjkę dla dziecka w razie gdyby mycie ręką mi się nie podobało ale tą myjkę wyprałam i wyprasowałam więc git, a takie normalne gąbki to faktycznie chyba często trzeba wymieniać.
Są też takie duże gąbki do wanienek i na nich się podobno super kąpie dzieci ale właśnie to wysychanie mnie obrzydza
Wyobraź sobie wielkie wary wielbłąda a z środka i z prawej wystające sine jęzory blee...shimmer_lip, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
A ja dzis mialam kontrole w szpitaluwszystko okej z rana, wyglada na to ze sie goi..w prawdzie wykryto w ranie jakies dwie bakterie ale nie grozne, lekarka stqierdzila ze rana sie juz goi wiec lekow juz mi nie dala- mam przyjsc na kontrole jeszcze po porodzie
no i powiedziala, ze teraz to juz tylko rodzic
i ze nastepna moja wizyta w szpitalu bedzie juz na porodowce
a dzis z mama sie nalazilam po Sztokholmie..masakra.. jeszcze w metro jak wuchodzilysmy schody nie dzialaly i musialam isc do gory po nich, kolejna do windy dluga byla.. tak sie nachodzilam ze od polodnia leze i kwicze bo tak mnie spojenie i pachwiny bola ze z boku na bok przewrocic bez bolu sie nie da
ale jakos trzeba ta szyjke ruszyc
CzaryMary, Agusiek89, lena90, shimmer_lip, misia83, iwonka1077, Justinka, weronika86, Krysti, kluska, Murraya, Fasia, mantissa, Gosha, maggie86, Nadzieja84, lysinka, Amy_, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lena90 wrote:Angela, brzuszek spadł Ci błyskawicznie, świetnie, że Martynka radzi sobie coraz lepiej
Gosha, Twój brzuszek też fajniutki i chyba już obniżony
Może i ja pochwalę się swoim, 37 tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/70f335d4e2d2.jpglena90, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co, mierzyłam dzisiaj staniki do karmienia. Takie zwykłe, bawełniane "karmniki". Moje bimbały wyglądają w tym tragicznie
Ja chce przyodziać seksi bieliznę
!
Kto chce like'a?? dziś rozdaję x 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:24
Rudzia, Agusiek89, weronika86, mf, KasiaKwiatek, Robotka1, Murraya, Fasia, maggie86, Lali, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Rudzia, wygląda na to, że i ja będę się musiała się trochę nagimnastykować żeby ruszyć moją szyjkę
cieszę się, że rana się goi i wszystko idzie ku dobremu
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:26
Rudzia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:wiecie co, mierzyłam dzisiaj staniki do karmienia. Takie zwykłe, bawełniane "karmniki". Moje bimbały wyglądają w tym tragicznie
!
CzaryMary, sylvia007, mf, Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:wiecie co, mierzyłam dzisiaj staniki do karmienia. Takie zwykłe, bawełniane "karmniki". Moje bimbały wyglądają w tym tragicznie
!
Kto chce like'a?? dziś rozdaję x 2ale w nosie to mam i raczej jestem pod wrażeniem, że jakikolwiek ogarnia moje mleczarnie
Rudzia super że jest superWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:26
CzaryMary, CzaryMary, Rudzia, weronika86, mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No a na mnie są tylko takie barchanowe
ale w nosie to mam i raczej jestem pod wrażeniem, że jakikolwiek ogarnia moje mleczarnie
Rudzia super że jest super
masz 2 cycki to 2 razy "lubię" się należy
Rudzia - ten co Ty masz jest cudowny ale własnie nie umiem kupować ubrań przez netanie mówiąc już o staniku... no nic, pomęczę się troszkę w tych brzydalach a potem kupię seksi koronkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:29
shimmer_lip, mf, Murraya, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość