Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś hehehe tylko się nie obraź za niego za to pobicie:D albo sprawy na policję nie zgłoś
Krysti piękny kocyk:D
i koszyczek też
ja szukam takich kwadratowych na półkęfajny pomysł poddałyście z wilkinowymi i chyba takie sobie sprawię
widziałam białe a w środku materiał jasny w kwiaty
Krysti, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wam powiem, ze na sutki Maltan naprawdę działa. Dziewczyna z sali miała wielkiego strupa, aż krew jej leciala, zrobiła opatrunek z Maltanu i po jednym dniu zupełnie zeszło!
Uwaga, za radą lekarki przystawiam Jula co 1,5 h i ładnie zajada. Może on musi jesc mniej a częściej? Bo sam się czasem o odpowiedniej porze budzi. Może on po prostu o innych porach lubi.jeść?Tylko w nocy przystawię o 24, v dam butle o 3, bo trochę się przespac jednak musze, i o 6 od nowa. Zobaczymy jaki będzie efekt wagowy rano.
Robotka1, Krysti, haneczka, Angela89, Fasia, iwonka1077, MartaAlvi, Agusiek89, weronika86, CzaryMary, CzaryMary, KasiaKwiatek, Murraya, Lali, Gosha, liloe, maggie86, lysinka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jakie gąbeczki do mycia i szczoteczki do wloskow kupujecie ,ja mysle by kupic sea sponge taką naturalną jak na focie .
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42287087289b.jpg
A szczoteczke bym chciala z naturalnego wlosia tylko nie mam pojecia gdzie kupic . -
nick nieaktualnymantissa wrote:Ja wam powiem, ze na sutki Maltan naprawdę działa. Dziewczyna z sali miała wielkiego strupa, aż krew jej leciala, zrobiła opatrunek z Maltanu i po jednym dniu zupełnie zeszło!
Uwaga, za radą lekarki przystawiam Jula co 1,5 h i ładnie zajada. Może on musi jesc mniej a częściej? Bo sam się czasem o odpowiedniej porze budzi. Może on po prostu o innych porach lubi.jeść?Tylko w nocy przystawię o 24, v dam butle o 3, bo trochę się przespac jednak musze, i o 6 od nowa. Zobaczymy jaki będzie efekt wagowy rano.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:Krysti-wiesz,ze o taka gabke musisz bardzo dbac, bo mokra, to wylegarnia wszelakich zaraz? Ja bede Mala na poczatku reka myla-chodzi przeciez o rytual, a nie o wymycie bobola...
to nie duze kawalki tylko malenkie kupie to pokaze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:05
-
Ja sobie przywiozłam taką gąbkę jak Krysti wkleiła jak byłam na wakacjach na Krecie
Jest bardzo mięciutka jak się ją zmoczy. Dużo delikatniejsza od gąbek które mamy w sklepach.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy się chwalicie brzusiami to ja też a co !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:16
Krysti, Aguś86, mf, natt, Fasia, sylvia007, kluska, Rudzia, Klaudia90, MartaAlvi, Anka1501, Agusiek89, weronika86, Jaga, lena90, misia83, hwesta, CzaryMary, mantissa, Justinka, malinka1984, KasiaKwiatek, Lwica, Murraya, Lali, Gosha, liloe, maggie86, Nadzieja84, Ewelcia, lysinka, Auro, Amy_, NY, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja sobie przywiozłam taką gąbkę jak Krysti wkleiła jak byłam na wakacjach na Krecie
Jest bardzo mięciutka jak się ją zmoczy. Dużo delikatniejsza od gąbek które mamy w sklepach.
ja widzialam w Mothercare te gąbeczki i to dla niemowląt malenkie kawaleczki ,na szkocji dziewczyna tez kupila i chwali je malego moczy nimi nie myje
wiadomo co to myc jak niemowle się nie brudzi .
-
nick nieaktualny
-
W każdej gąbce czają się bakterie, bo ona po prostu za wolno schnie. Lepiej już kupić sobie rękawiczkę, jak ktoś nie chce samą ręką, a po kąpieli ją wypłukać dobrze, wysuszyć i uprasować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:24
Fasia, shimmer_lip, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Angela nieźle Ci zszedł brzuszek. W spodnie sprzed ciąży chyba już wchodzisz
A jak Martynka?
Dzięki że pytasz. Dziś mała była mega aktywna prawie przez cała wizytę patrzałaDziś nie ulała ani razu od rana do końca mojej wizyty nie miała też żadnych spadków saturacji. Pani pielegniarka powiedziała że karmiła dziś mała 13 ml z butelki a 20 przez sondę,później ja karmiłam 13 ml przez butelkę no i postanowiłyśmy jej dać 20 również przez butelkę jak sobie odpocznie no i zjadła 20 przez butelkę i nie ulała
waga 1910 coraz bliżej 2 kg wtedy lekarze się ode mnie nie opędzą i od mojego pytania kiedy do domu
sylvia007, Aguś86, Rudzia, Fasia, Klaudia90, MartaAlvi, Agusiek89, weronika86, CzaryMary, shimmer_lip, mantissa, Justinka, Murraya, Gosha, liloe, maggie86, lysinka, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny