Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeze sobie, maz latpopa przywiozl a ja nadal nic nie wiem... pewnie dopiero dowiem sie czegos na wieczornym obchodzie, ale jakos jestem dobrej mysli... dziewczyna z sali zaczyna chyba robic, ma skurcze ale nieregularne poki co
shimmer_lip, Aguś86, KasiaKwiatek, CzaryMary, Murraya, Eweliśka, mimka84, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ja będę musiała jechać rejesstrować dziecko do innego miasta bo tam będę rodzić a nie mamy ślubu więc muszę być i ja i tatuś
teraz tego nie załatwię bo muszę leżeć... bardzo będzie źle jak będę tachać bobasa ze sobą tydzień po wyjściu ze szpitala ? nie mam z kim zostawić dziecka a przecież zarejestrować trzeba
[/url]
-
nick nieaktualny
-
PeggySue wrote:dziewczyny ja będę musiała jechać rejesstrować dziecko do innego miasta bo tam będę rodzić a nie mamy ślubu więc muszę być i ja i tatuś
teraz tego nie załatwię bo muszę leżeć... bardzo będzie źle jak będę tachać bobasa ze sobą tydzień po wyjściu ze szpitala ? nie mam z kim zostawić dziecka a przecież zarejestrować trzeba
cudnie, że nie rodzimy zimą wtedy pewnie by było gorzej
-
nick nieaktualnyMary ja miałam szwy normalne po 6 dniach miałam się zgłosić do wyjęcia ich - nie bolało. Drenu nie miałam. Bobra nie musiałam golić miałam lekkiego jeżyka i położna go obejrzała i powiedziała że jest ok.
A ostatnio płakałam nad oczkami małej - dziś miała badane oczka i jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:37
maggie86, Aguś86, shimmer_lip, Murraya, KasiaKwiatek, lena90, sylvia007, CzaryMary, Eweliśka, iwonka1077, Lali, MartaAlvi, Robotka1, Fasia, mimka84, Klaudia90, liloe, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mi zalezy na tym,aby zrobili usg i pomierzyli mala, zebym wiedziala jak jest naprawde, bo to ostatnie usg to jakas lipa byla ;/
teraz mam nadzieję, ze 19 będę miała usg i że mała urosła, w końcu to miesiąc i tydzień różnicy.
-
nick nieaktualnyJuż kuźwa...tyle czytania za karę za wyjście na 2 godziny...
Hwesta czym się tam Kochana
Peggy spokojnie z tym wyjściem. Pamiętajcie, że do domu też musicie się jakoś dostać i tak na prawdę to już pierwszy spacer jestja mam taką samą sytuację jak Ty, ale załatwiłam już akt uznania dziecka więc mój K będzie mógł sam zarejestrować Mikiego.
Co do porodu chętnie odstąpię komuś moją 4 tysięczną stronę...jakoś nie zapowiada się na wcześniejsze rozwiązanieRobotka i Shimmer zgłaszam się jakby co do pomocy w aktualizacji listy...termin mam jako jedna z ostatnich a sezam zamknięty i hasła jeszcze nie znamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:44
maggie86, iwonka1077, CzaryMary, lysinka, Robotka1, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela - każda dobra informacja nt Martynki jest jak miód na moje serce. Suuuper, że z oczkami wszystko ok
a gdzie haneczka? może już tuli dziecię?
Ktoś po prostu robi wiosenne porządki na wątku. sprząta te kupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:51
Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość