X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    A kiedy mogę iść na pierwszy spacer?
    nam powiedzieli by za ok 2 tyg na spacerek, a wczesniej okienko otwierać albo werandować, oswajać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:26

Lwica, Ida, Eweliśka lubią tę wiadomość

• lena90 Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka, ja mam kołyskę, stoi ubrana już prawie trzy tygodnie ;p przykryłam tylko z wierzchu pościel narzutą żeby się nie zakurzyła

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze sobie, maz latpopa przywiozl a ja nadal nic nie wiem... pewnie dopiero dowiem sie czegos na wieczornym obchodzie, ale jakos jestem dobrej mysli... dziewczyna z sali zaczyna chyba robic, ma skurcze ale nieregularne poki co ;)

shimmer_lip, Aguś86, KasiaKwiatek, CzaryMary, Murraya, Eweliśka, mimka84, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta i tak trzymaj:) będzie dobrze !!!

• PeggySue Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja będę musiała jechać rejesstrować dziecko do innego miasta bo tam będę rodzić a nie mamy ślubu więc muszę być i ja i tatuś :) teraz tego nie załatwię bo muszę leżeć... bardzo będzie źle jak będę tachać bobasa ze sobą tydzień po wyjściu ze szpitala ? nie mam z kim zostawić dziecka a przecież zarejestrować trzeba

f2w3yx8dyu5e286e.png
    km5sroeqx17f5ycl.png[/url]
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pościel wypraną i mąż już jakiś miesiąc ja prasuje :P A lozeczko sobie stoi odkąd w grudniu eksmitowaliśmy z niego pierworodną. Trzeba je kurcze wytrzeć z kurzu zanim ubierzemy. Mi się nie spieszy ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zalezy na tym,aby zrobili usg i pomierzyli mala, zebym wiedziala jak jest naprawde, bo to ostatnie usg to jakas lipa byla ;/

• lysinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta a zrobili ci usg?

EDIT już widzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:34

km5smg7yaiikzi6r.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggySue wrote:
    dziewczyny ja będę musiała jechać rejesstrować dziecko do innego miasta bo tam będę rodzić a nie mamy ślubu więc muszę być i ja i tatuś :) teraz tego nie załatwię bo muszę leżeć... bardzo będzie źle jak będę tachać bobasa ze sobą tydzień po wyjściu ze szpitala ? nie mam z kim zostawić dziecka a przecież zarejestrować trzeba
    Nie nie będzie źle. Ja mam psa i jak tylko zostanę sama w domu będę musiała Baśkę dwa razy dziennie wywlec na chwilkę na spacer i też mam nadzieję jej tym krzywdy nie zrobić ;) cudnie, że nie rodzimy zimą wtedy pewnie by było gorzej :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary ja miałam szwy normalne po 6 dniach miałam się zgłosić do wyjęcia ich - nie bolało. Drenu nie miałam. Bobra nie musiałam golić miałam lekkiego jeżyka i położna go obejrzała i powiedziała że jest ok.

A ostatnio płakałam nad oczkami małej - dziś miała badane oczka i jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:37

maggie86, Aguś86, shimmer_lip, Murraya, KasiaKwiatek, lena90, sylvia007, CzaryMary, Eweliśka, iwonka1077, Lali, MartaAlvi, Robotka1, Fasia, mimka84, Klaudia90, liloe, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    będziesz miała na to 21 dni więc spokojnie dacie radę
    Chyba nie to zacytowałaś ;)

maggie86 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mi zalezy na tym,aby zrobili usg i pomierzyli mala, zebym wiedziala jak jest naprawde, bo to ostatnie usg to jakas lipa byla ;/
    To moje usg na którym wyszła lipa z wagą Baśki było ok :( teraz mam nadzieję, ze 19 będę miała usg i że mała urosła, w końcu to miesiąc i tydzień różnicy.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już kuźwa...tyle czytania za karę za wyjście na 2 godziny... :-P

Hwesta czym się tam Kochana :-D

Peggy spokojnie z tym wyjściem. Pamiętajcie, że do domu też musicie się jakoś dostać i tak na prawdę to już pierwszy spacer jest :-D ja mam taką samą sytuację jak Ty, ale załatwiłam już akt uznania dziecka więc mój K będzie mógł sam zarejestrować Mikiego.

Co do porodu chętnie odstąpię komuś moją 4 tysięczną stronę...jakoś nie zapowiada się na wcześniejsze rozwiązanie :-D Robotka i Shimmer zgłaszam się jakby co do pomocy w aktualizacji listy...termin mam jako jedna z ostatnich a sezam zamknięty i hasła jeszcze nie znamy :-P ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:44

maggie86, iwonka1077, CzaryMary, lysinka, Robotka1, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Chyba nie to zacytowałaś ;)
    taa bo skaczą te strony i ciągle się przesuwa, usunęłam wpadkę( teraz to ja przyznaję się bez bicia)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek ja wezmę 4000 str na klate :D

KasiaKwiatek, maggie86, CzaryMary, iwonka1077, Aguś86, Fasia, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś ewidentnie po sobie sprząta bo mi też skaczą strony. Mój post na tej stronie był pierwszy teraz jest na poprzedniej. PRZYZNAĆ SIĘ KTO OD NAS UCIEKA ?!

CzaryMary lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie właśnie złapał ból w podbrzuszu naprawdę mocny. I nie wiem co to :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Częstuj się Anka...na mnie szkoda jej marnować jak widać :-D
    Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie i wtedy GBS i cała reszta badań okołoporodowych. Zwolnienie mam już do 20.04 i dobrze byłoby się rozpakować do tego czasu :-D

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie widzę, że strony skaczą, bo ciągle z tel piszę :-P

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - każda dobra informacja nt Martynki jest jak miód na moje serce. Suuuper, że z oczkami wszystko ok :)

a gdzie haneczka? może już tuli dziecię?

Ktoś po prostu robi wiosenne porządki na wątku. sprząta te kupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:51

Anka1501, Angela89 lubią tę wiadomość

‹‹ 3478 3479 3480 3481 3482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ