Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje 1940 gram szczęścia. Dziś znów była pielęgniarka która chyba nie umie małej karmić bo przy niej ostatnio miała spadki i ulewania dziś to samo. Wczoraj żadnych problemów nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:17
Anka1501, Eweliśka, Aguś86, Ida, CzaryMary, Asica, Rudzia, MartaAlvi, Lali, maggie86, lysinka, Ewelcia, Robotka1, liwi, shimmer_lip, mf, Fasia, Klaudia90, mimka84, kluska, liloe, iwonka1077, Agusiek89, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Angela Martynka śliczna. Co do pielęgniarek, to niestety jedne są super a inne do do.. Ale do wcześniaków to one powinny mieć specjalne podejście!
Niestety, sa pielęgniarki z powołania i takie które pracują za kare. Moim zdaniem te drugie nie powinny pracować z ludźmi zwłaszcza z dziećmi. Wczoraj była tak fajna pielęgniarka która poświeciła czas zwłaszcza że dużo dzieci poszło już do domu. -
Ida wrote:Teraz dostaje się papier już z umówionym terminem i godziną na którą masz się zgłosić do urzędu na okoliczność zarejestrowania dziecka. My jesteśmy po ślubie i też musimy być oboje. Tak tam jest napisane.
-
Angela89 wrote:Niestety, sa pielęgniarki z powołania i takie które pracują za kare. Moim zdaniem te drugie nie powinny pracować z ludźmi zwłaszcza z dziećmi. Wczoraj była tak fajna pielęgniarka która poświeciła czas zwłaszcza że dużo dzieci poszło już do domu.
-
Już ostatnio wklejałam link ze zmianami po 1 marca
http://babyonline.pl/akt-urodzenia-jak-zarejestrowac-dziecko-skad-wziac-metryke-i-pesel,formalnosci-po-porodzie-artykul,16958,r1.html
Wszystko tu elegancko opisali:DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 17:04
Aguś86, Ida, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Teraz dostaje się papier już z umówionym terminem i godziną na którą masz się zgłosić do urzędu na okoliczność zarejestrowania dziecka. My jesteśmy po ślubie i też musimy być oboje. Tak tam jest napisane.
Mary jak WAs nadrabiałam to miałyście na wątku dużo wpisów usuniętych przez belly, było napisane coś w ten deseń "usunięte przez moderatora..." -
maggie86 wrote:A mój mąż dziś załatwiał z moją mamą w naszym urzędzie i wsio ok, dziwne to
Mary jak WAs nadrabiałam to miałyście na wątku dużo wpisów usuniętych przez belly, było napisane coś w ten deseń "usunięte przez moderatora..."
Moderator nie robi kupy zgorszył się i usuwałAguś86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny