Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o kuva Anka rodzi
aaa trzymam kciuki:D no własnie niech się już zaczną sypać te porody bo czas mi będzie leciał szybciej:D
jestem po wizycie:)
mała boczkiem sobie leżała bo ma podobno w uj miejsca, jestem pozamykana na 7 spustów, młoda wysoooooko jeszcze:) czyli dupa brzuch nie opadł
przepływy okej, wszystko w ogóle okej:D
waży 3190!!!
żartowaliśmy z gienkiem, mówił że może zobaczymy się wczesniej na porodówce a po chwili pokiwał głową i mówi że nie sądzi Zebym urodziła w ciągu tych 2 tygodni:D potwierdziłam kiwając głową
ale wiecie co??? jak go kuva kocham tak teraz go nie nawidzę-oszukał mnie!!!!
pobrał GBSa i z dupala też!!! ale na szczęście nie poczuła:D chyba podświadomie się rozluźniłam:D
ładnie pobrał z pipki a na koniec mówi, a to jeszcze tak na dole nosz czuję się oszukana!!!
ale na szczęście mój GBSik wyszedł negatywnie:D
Amy chcesz rodzić w niedzielę???? w niedzielę się same lenie rodzą przecie!!!!
ja i moje rodzeństwo jesteśmy z niedzieli no i moja starsza też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:06
maggie86, Murraya, Fasia, Amy_, Agusiek89, KasiaKwiatek, Aguś86, malinka1984, Ewelcia, shimmer_lip, CzaryMary, iwonka1077, mimka84, Gosha, misia83, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja szwagierka właśnie nas zaprosiła na jutro
ma dla nas wanienkę, sterylizator i full ciuchów (jej synek ma 2.5 roku) możemy powybierać co nam podpasuje
fajnie
Amy_, hwesta, Angela89, Fasia, Murraya, Agusiek89, mf, maggie86, Aguś86, CzaryMary, iwonka1077, mimka84, misia83, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie nadrabiam!!! Bez przesady 13 stron
Ale i tak doczytałam, że Ania się na porodówke wybiera!!! Ania trzymam kciuki.
Ją już po wizycie. W środę mam się stawić w szpitalu na badania, bo moje dziecko :
a) jednak za małe jest
b) przepływy w dolej granicy normy
c) ciśnienie dzisiaj pierwszy pomiar 150/90 drugi po pół godziny leżenia 140/90
Za to ktg dzisiaj ok i to mnie niezmiernie cieszy -
Sylvia no to witaj w klubie u mnie też problemy z ciśnieniem i to tak nagle się zaczęło. Dzisiaj utrzymuje się 140/90 masakra ale nie wzrasta więc nie panikuje jak przekroczy i nie spadało by to IP ;/
Jestem już wykończona ;/ chcę już dzidzie na świecie , tak będzie lepiej ;/ -
Lali wrote:Uuuuu ale sie dzieje
Anka powodzenia
Sylvia a ten szpital to jednodniowa wizyta na badania czy juz zostaniesz? -
sylvia007 wrote:To zależy od wyników badań, może nawet mi poród wywołają, bo moja gin mówi, że ta ciążą mija to już się chyba powinna zakończyć, a ma w środę nocny dyżur
Szef byłby pełen podziwu, że tak się postaralas
A mała ile waży teraz?