Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka, usg myślę, że było wykonane prawidłowo zważywszy na to, że np.
kość udowa była w poniedziałek na 38t4d, a ten aparat do usg jest bardzo dokładny bo niby pokazuje wagę +/- 88 g. 3,5 tygodnia wcześniej waga była 1930g więc i tak sporo przybrała. -
sylvia007 wrote:Mi gin tłumaczyła, że oni jakoś tak porównują rodzeństwo, że wagą może być sporo większą u młodszego dziecka, ale nie powinna być sporo niższa, bo to anomalia
mnie to nie przeraża, bo najwyżej mi wywołają poród z tego powodu, a jakąś strasznie malutka przecież nie jest
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ja chce rodzić !! ja chce
hehe
Po wtorkowej wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:20
malinka1984, shimmer_lip, Aguś86, Ewelcia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Obstawiam, że Sylvia, Gosha, Haneczka albo Amy
Dziewczęta może jakieś zakłady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:21
shimmer_lip, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:shimmer na mnie nei obstawiaj bo do 5go kwietnia nie zamierzam wywozić dupy do żadnego szpitala
no kobyłką
wierzę, że będziesz naszą największą niespodziewanką
sylvia007, Amy_, Fasia, maggie86, Agusiek89, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Te pomiary to pic na wodę. Wygląda na to, że lekarz próbuje ostrzec Cię przed stadem kawalerów, którzy będą uganiać się za córcią, która wyrośnie na sexi szczupłą, długonogą modeleczkę
moja gin jakoś się strasznie ta wagą nie przejmuje, tylko w połączeniu z moimi objawami i tymi średnio dobrymi przepływami, niższa wagą może być sygnałem, że nie wszystko do końca jest ok.
-
Klaudia90 wrote:Amy, czyli, jak dzidzia urodzi się pod koniec marca, to te płatne 2 tyg mu będą przysługiwać, a jak w kwietniu to już duuupa?
jeśli urodzisz podczas męża zatrudnienia dajmy na to 29 marca do do końca umowy płaci mu pracodawca a po jej wygaśnięciu płatnośc przejmuje zus. Nie wiem jak to jest kiedy dziecko rodzi się gdy ustaje stosunek pracy ojca. O tym nie doczytałam