Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jesu Amy Ty nawet grzebanie w kakałku wypomnisz
ja z racji wzorowego trbyu ciąży przenoszę się go grupy przeterminowanych, po co mam się potem stresować że przenosiłam skoro mogę się mentalnie przygotować??
zresztą w przenoszeniu nie ma nic złego:) tylko tak dziwnie jak w dniu terminu czas mija i nic się nie dzieje:D
FASIA no pewnie ze Ci wystawi ktoś inny jak pójdziesz prywatnie, pokazujesz książeczkę, mówisz że masz zwolnienie do wtedy i wtedy i wypisuje, dla niego to żaden problem nie powinien być. kobiety z różnymi rzeczami chodzą prywatnie. jak to się mówi-prywatnie możesz wszystko:)
swoją drogą dziwne że lekarka Twoja wie że powinna Ci przedłużyć zwolnienie a nie odbiera telefonów;/ bo przecież gdzieś to ma zapisane prawda?
mój lekarz mnie jeszcze na tej samej wizycie zapisuje na kolejną tak aby przedłużyć zwolnienie.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie. Zdam relacje co u nas i idę doczytać co się działo u Was.
Ogólnie wyniki mam zajebiste tylko waga i brzuszek młodego się ginowi nie podobały i dostaliśmy skierowanie do szpitala. Mamy się stawić jutro
I tu moje pytanie do Was, czy potrzebuję jakiś dokument że jestem ubezpieczona? -
misia83 wrote:My po wizycie. Zdam relacje co u nas i idę doczytać co się działo u Was.
Ogólnie wyniki mam zajebiste tylko waga i brzuszek młodego się ginowi nie podobały i dostaliśmy skierowanie do szpitala. Mamy się stawić jutro
I tu moje pytanie do Was, czy potrzebuję jakiś dokument że jestem ubezpieczona?
Misia do Madurowicza jedziesz? -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Chyba już wiem czemu mnie tu trzymają , skurcze sporadyczne 110 sie dzis piszą :p sylvia moja jest mniejsza :p
Moja nie pasuje do naszej rodziny wagowo, ale pokochamy jak swoje
Z resztą do końca nie wiadomo o ile ta kość udowa zaważyła wagę na usgją tam się tą wagą nie przejmuję, wykarmimy się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:36
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:jeśli urodzisz podczas męża zatrudnienia dajmy na to 29 marca do do końca umowy płaci mu pracodawca a po jej wygaśnięciu płatnośc przejmuje zus. Nie wiem jak to jest kiedy dziecko rodzi się gdy ustaje stosunek pracy ojca. O tym nie doczytałam
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
o kurcze Misia a dokładnie co mu się nie podoba w obrazie usg???
jutro Cię biorą? w sobotę? to chyba nie za wiele zdziałają przez weekend, ale może chociaż pooglądają dzidzię na usg. pomierzą tętno ciśnienie serduszko
Shimmer że ja nie mam piłki kurka....też bym sobie poskakała, chociaż czekaj! młoda ma taką mniejszą ale chyba da radę
p.s. ile taka piłka mnusi mieć mniej więcej średnicy?? jaka duża?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:40
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
misiu a co dokładniej lekarz mówił ? kolejny okruszek dzidziusiek? co sie dzieje?