Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Wyrównają Ci na macierzyńskim chyba.
Dzięki, ciągle się właśnie nad tym zastanawiam jak to wygląda. Wolałabym właśnie wyrównanie aniżeli miałabym im oddawać kasę -
Liloe to przekaż, że trzymamy kciuki! Wiem, że Ona ma termin na 15 kwietnia bo my łeb w łeb idziemy tygodniami.. Kurcze ale zaskoczenie, nie spodziewałabym się takiego obrotu sprawy! Ważne że Leoś duży chłopak więc jakby co da radę. Ale mimo wszystko trzymam kciuki żeby wyciszyli skurcze i żeby mały jeszcze posiedział w brzuszku
maggie86, sylvia007, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skoczylas był chyba raz na obchodzie ale ze był Kalinka to siedział cicho. Wczoraj jedna z dziewczyn się na niego skarżyła , że wpisał jej że odmawia przyjęcia leku. A ona tylko powiedziała , że miała po nim duszności i że tak może być i tym razem.
-
Ale się dzieje Anka powodzenia i lekkiego porodu, Bambi kciuki trzymam znów będę z telefonem siedzieć i lukac czy któraś nie urodziła..
Ale ale poprasowalam co prawda z przerwami ale plan na dziś wykonany)
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest jeszcze na IP, zabierają ją na porodowy. Wiem dokładnie co czuje, przechodziłam to 5 tyg temu.
Z drugiej strony zastanawia mnie, czy oni nie mają celowo skopanego ktg na izbie, ja też miałam co 5 min i ich nie czułam. A na porodowym już tak się nie rysowały regularnie. Wiem, bredzę. Ale sytuacja właściwie identyczna jak u mnie, tyle że u mnie było 32+2...
Będę relacjonować. Trzymamy kciuki za Bambi i Ankę.Musi być dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:17
Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny