X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha doskonale Cię rozumiem, u mnie tez był ciągły strach o małego, od początku coś nie tak, lekarze w Anglii spisali mi ciąze na straty, wmawiali jakieś wady,sugerowali zakończenie ciąży(wywołanie poronienia),zrozpaczona przyjechałam do Polski i tu dopiero sytuacja się zaczęła zmieniać na lepsze ale stres pozostał,na szczęście dzidziuś zdrowy i już nie ważne to co było

Hwesta trzym się

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabierają ja , dobranoc dziewczyny :)

maggie86, Murraya, Angela89, Gosha, Krysti, misia83, Jaga, KasiaKwiatek, Fasia, Lali, haneczka lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:55

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGGIE no to faktycznie nie ciekawa sytuacja... Na szczescie wszystko dobrze sie skończyło :) masz zdrowego syneczka, to najważniejsze :)

Wiesz, ja nie chce wnikać w kompetencje lekarzy, staram sie im ufać, ale...

Teraz mam plan, cokolwiek powiedzą mi w poniedziałek w szpitalu chyba udam wariata i powiem ze przez weekend doszedł bol głowy i gwiazdki przed oczami. Nie beda mieli wyjścia... Beda musieli wywołać lub robic cesarkę. Jestem okrutna, ale czyje ze to najlepsze bo rozwiazanie bo do jakiego momentu beda czekać..? Żebym dostała stanu przedrzucawkowego?!

I przepraszam wszystkie kwietnioweczki za te moje czarnomyslenie pod koniec dnia, ale kazdy ma gorszy dzien ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 23:00

maggie86, mf, Murraya lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

Gosha, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zabierają jeszcze, dziewczyny ja nie dam rady urodzić jak to tak ma być ;( jestem przerazona

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża donoszona, dzis dzień na który czekałam tyle miesiecy

Krysti, Murraya, misia83, Klaudia90, weronika86, maggie86, Jaga, KasiaKwiatek, lysinka, Fasia, Aguś86, Ewelcia, Lali, natt, MartaAlvi, liloe, Amy_, Gosha, haneczka, sylvia007, Justinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Kobitki :) ja padam dzien aktywny miałam w domu tez porządki pełną parą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 00:30

Murraya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ciąża donoszona, dzis dzień na który czekałam tyle miesiecy
    Tynto w kwietniu urodzisz jak ja :) mnie się nie spieszy hihi jeszcze 1 go usg zaliczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 00:30

Murraya lubi tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c

weronika86, maggie86, Krysti, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam i spadam spać, choć nie wiem czy zasnę :/

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, powiem Wam ze porody w tv czy gdziekolwiek niech sie schowają... Zabrali ja, szkole rodzenia tu mam, pomagałam jej oddychać bo zapominała łapać oddech na skurczu, wiem jedno- ktoś obok jest potrzebny i nawet już sie nie zastanawiam czy chce męża czy nie przy porodzie

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta, lekko nie bedzie ale damy radę :)
    A teraz zamykamy oczka i idziemy spać :*

maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta gratuluje donoszenia! dasz rade dziewczyno..kazda daje rade..bol jest nieznosny ale tak zaprogramowany abysmy nadal mogly to przetrzymac :-) bedzie dobrze :-) u mnie juz lepiej, himor wrocil :-) jutro plrozmawiam z mezem albo w 3otc pojade do yesciowej wszystko wytlumaczyc na trzezwo. jesli bedzie jakis problem, wykupie bilet na powrot. zreszta jest u meza i zawsze moge ja wyprosic..tez gkupia jestem..przeciez to moj dom jest :-) ty a moze pulapki w domu zrobie? na grubego zwierza? w razie co to bedzie wypadek heheh

maggie86, KasiaKwiatek, misia83, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Murraya wrote:
    Maggie86- Adaś nocą ładnie śpi? Wybudzasz go na karmienie czy dajesz mu cyca na żądanie?

Spokojnej nocy!
    teraz jak mam nawał to wybudzam go delikatnie do cyca co ok 2 h jak polecała połozna, a wczoraj sam 2 razy sie przebudził takim niesmiałym kwękaniem, dostaje cyca i śpi dalej, tak to u nas wyglada, spimy, lezymy, karmimy się, póki co nie mam innych obowiazków domowych, innych dzieci wiec moge sobie na to pozwolić bo mam mame i męża do pomocy(teściowa dzis wyjechała), medal dla mam które mają inne dzieciaczki i cały dom na głowie

Fasia, Murraya, haneczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Anka śpi czy pojechała ??

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie to adas aniolek :-) ja nawet z bagazem na glowie mam w planach jednak spedzic pierwsze tygodnie tak jak ty. mam pomrozone duzo jedzenia wiec tylko chlopaki wyciagna i odgrzeja w razie co. dom ogarniety na maksa tylko trzymac pirzadek i wszystko gotowe na male stworzonko :-) maz tez juz wyjechal? plaujecie slub czy juz po? my mamy pozmieniane juz nazwiska na angielskie zeby dzieciom bylo latwiej...mez nazwisko ciezkie nie bylo, latwe do wymowienia dla anglika i krotkie ale moje? tragedia hehe zmienilismy na jedno nazwisko..teraz patryk chce pojsc do urzedu stanu cywilnego zarejestrowac nasz 13sto letni zwiazek :-) zaskoczyl mnie bo nigdy nie mowilismy o slubie..trzebabylo zonaczyc tesciowej mine..haha bezcenna...i co wy zamierzacie gosci soraszac, kase wydawac? a patryk na to : nie ..tylko my i dzieci i wyjazd na dwa dni..zadnych darmozjadow tylko nasza czworka heheheh i nie wiem jak podejda do faktu w urzedzie ze mamy jus to samo nazwisko choc bez slubu...trzeba bedzie sie tlumaczyc zeby nie bylo ze brat z siostra :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 01:11

maggie86 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka jest hardcorowa wiec pewnie spi z 8cm rozwarcia :-)

maggie86, Fasia, Anka1501, Murraya, Aguś86, Gosha, haneczka, sylvia007 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwestia nie martw się każdy cyka przed tym najważniejszym dniem co poradzić trzeba przeżyć to ,odczuć na własnej skórze .Bedzie dobrze gratulacje donoszonej ciązy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka tobie to współczuje takiej teściowej ! I sie nie dołuj Kobitko UŚMIECH cieszyc się trzeba życiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 01:22

‹‹ 3535 3536 3537 3538 3539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ