X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Maggie to laktacja u ciebie pełną parą :) teraz i cyce masz duze uhhh co ilę mały się budzi na jedzenie .
    u mnie tez dziwnie piersi napeczniale j sie mleko leje..pewnie juz niedlugo..zaczely bolec po skyrczach ale skufcze przeszly

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti ja wieksosci lezalam zasypialam na kilka minit tak niespokojnie...ogladam z mezem filmy bo jutro do ofacy na 13.00 dopiero :-) tesciowa kupila 60 tetrow..20 bialych, 20 kolkrowych i 20 flaneli i kilka slicznych ciuszkow..poorane, juz suche..jutro trzeba prasowac :-)
    E to tesciówka ci kupiła pare rzeczy nie taka straszna ,ile ona ma lat starsze babki mają czasem odchyly Werka moze spróbuj sie dogadać z teściową po co przekreślać , moze czuje się samotna wspieracjcie tez kobite cieszcie się :) rodzina powinna byc razem zawsze a to babcia twoich dzieci . Wy młodzi ona starsza kobitka wychowana w dawnych czasach teraz są inne i nic dziwne ze ma inne upodobania czy coś :) Zyczę ci byś się dogadała z teściową bo naprawdę warto czasem spojrzeć z innej perspektywy na osobę starszą .
    Moje piersi to samo jakies takie napęczniałe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 02:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam na butelki fajną suszarke i stylilizator do smoczków z tabletkami :) nocne zakupy :) patrzę za termometrem kupie skanowy z braun .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 02:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurwysy.y pod oknami kur.a mordę drą weekend i ich pełno dzis studenciaków :/ ni huja nie zasnę ! Mojego zapytam czy ma te korki do uszow bo miał ich ostatnio sporo bo kupil do roboty .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 02:28

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    E to tesciówka ci kupiła pare rzeczy nie taka straszna ,ile ona ma lat starsze babki mają czasem odchyly Werka moze spróbuj sie dogadać z teściową po co przekreślać , moze czuje się samotna wspieracjcie tez kobite cieszcie się :) rodzina powinna byc razem zawsze a to babcia twoich dzieci . Wy młodzi ona starsza kobitka wychowana w dawnych czasach teraz są inne i nic dziwne ze ma inne upodobania czy coś :) Zyczę ci byś się dogadała z teściową bo naprawdę warto czasem spojrzeć z innej perspektywy na osobę starszą .
    Moje piersi to samo jakies takie napęczniałe.
    krysti to ze ktos cos kupuje to nie wszystko..zastanow sie co oiszesz...mam jej wybaczgc kilka lat horroru bo mi kilka pieluch kupila? zreszta on nie kupila dla mnie tylko dla wnuczki i tu jest ta roznica...ja tu sie wigole nie licze. a kilka pieluch nie zalatwiaja sprawy. jestem otwarta osoba i jakby dalo rady juz dawni bym sie dogadala ale w naszym wydanih to wyglada tylko jako nastawianie policzka i godzenie sie na dalsze ciosy..ty mowisz o jakichs niesnaskach, makych rodzinnych klotniach ktlre sie wybacza a ja mowie o rzeczach ktore by ci nawet do glowki nie orzyszly...

mf, Fasia, Murraya, Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wiek nie ma nic do rzeczy..byka taka sama majac 44 lata i majac teraz 57..ja bylam tylko potzrebna do wyprodukowania wnuka, do zapelnienia luki po stracie dziecka...pozniej bylam juz zbedna a nawet przeszkadzalam..jam moj maz wyjechal i ja zostalam sama musialam uciekac z 3tyg satsiem na piechote 20km do mojej babci! a ty mowisz o pieluchach..widac ze zycie iszczedzilo ci takich tragedi. i dobrze. chociiaz tobie,
    m

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti to ze ktos cos kupuje to nie wszystko..zastanow sie co oiszesz...mam jej wybaczgc kilka lat horroru bo mi kilka pieluch kupila? zreszta on nie kupila dla mnie tylko dla wnuczki i tu jest ta roznica...ja tu sie wigole nie licze. a kilka pieluch nie zalatwiaja sprawy. jestem otwarta osoba i jakby dalo rady juz dawni bym sie dogadala ale w naszym wydanih to wyglada tylko jako nastawianie policzka i godzenie sie na dalsze ciosy..ty mowisz o jakichs niesnaskach, makych rodzinnych klotniach ktlre sie wybacza a ja mowie o rzeczach ktore by ci nawet do glowki nie orzyszly...
    Ah no to u ciebie juz napięcie jest skoro trwa to juz lata to się nie dziwie , musisz byc silna w takim razie nic tylko współczuć ci ze taka jest ona :/

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jakbym nie orobowala zyc z nia w zgodzke to by jej tu nie bylo..mam nadzieje ze rozegramy to po mojemu tym razem..boje sie tylko tego ze ona jest niestabilna i nie chce zeby kombinowala cos za moimi plecami

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 02:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    i jakbym nie orobowala zyc z nia w zgodzke to by jej tu nie bylo..mam nadzieje ze rozegramy to po mojemu tym razem..boje sie tylko tego ze ona jest niestabilna i nie chce zeby kombinowala cos za moimi plecami
    No tak , nic zyczę ci byś jakos przeszła przez to zeby jednak ją na dystans trzymać tak najlepiej .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idem nyny :( moze zasnę jak nie to przyjdę :/

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcialabym zostal sama z mezem ptzez conajmniej 2,3 tyg..jak wroce do pracy to bedzie miala czas po 3hr dziennie aby sie nacieszyc wnuczka.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 04:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeeeny nie śpię...
    Jako matka nastolatki musiałam ją z imprezy odebrać :-D cudny kontakt mam z córcią, wie, że zawsze może na mnie liczyć, ufam jej i nigdy mnie nie zawiodła. Mamy układ, że zawsze wiem gdzie i z kim jest, a z takich urodzin jak dziś ją odbieram.
    Anka śpi i dobrze, Gosha mam nadzieję, że po weekendzie rozwiążą Ci ciążę...lepiej dla Was obojga i w pełni rozumiem Twoją motywację.
    Werka współczuję i też rozumiem...nie daj się i w razie co szczuj kur... Patrykiem :-D
    Bambi...czekamy na wieści...aleś wykrakała z tym 13-tym i jeszcze mąż na wyjeździe...

Chyba sobie herbatę zrobię...

Hwesta mam nadzieję, że śpisz

misia83, mf, Fasia, Murraya, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:56

weronika86 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spałam 5 h! Bogu dzieki... :) ciekawe jak dziewczyny

mf, Aguś86 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Nienawidzę mojego kota! Obudziła mnie łajza godzinę temu, bo jej się spać na mnie zachciało i dupa z mojego spania. Myślałam, że zasne ale zglodnialam..

Gosha ja też myślę, że rozwiązanie ciąży w Twoim przypadku jest zasadne. Tak samo jak Twoje obawy. Matka, kobieta czuje takie rzeczy..

Hwesta gratulacje :) dobrze, że udało Ci się zasnąć. Ja nie lubię szpitali właśnie za to, że nie ma kiedy się wyspać i człowiek chodzi jak zombie..

KasiaKwiatek fajna mama z Ciebie :) marzy mi się taki super kontakt z moimi dziećmi :)

Anka jak tam noc?

Werka ciesze się, że humor trochę wrócił :) z teściowa pogadaj szczerze, bo to przechodzi ludzkie granice. To Twój dom i to Ty dyktujesz warunki!

Wracam do łóżka, może zasne..

KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe daj znać co u Bambi! Oby była wciąż w dwupaku :*

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co tam wcześniej naskrobalyscie ale jakby co Leos nadal w brzuchu i mam nadzieje że tak jeszcze zostanie. Potem cos więcej napisze bo mialam zla noc a patrząc na to co działo die wczoraj na porodowce mam wrażenie ze pelnia była wcxoraj.

mf, Jaga, iwonka1077, misia83, kluska, Aguś86, Murraya, KasiaKwiatek, Ewelcia, Rudzia, maggie86, Fasia, MartaAlvi, lysinka, weronika86, liloe, Krysti, Gosha, haneczka, sylvia007, Justinka, mimka84 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi tutaj to samo! Jedna rodząca za druga!! Dobrze ze Leoś w brzuszku :)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:13

Murraya, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek, zazdroszczę relacji z córką. Obym ja ze swoim miała w połowie choć taki jak Ty:)

KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 3537 3538 3539 3540 3541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ