Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Nogi woskiem cieplym najlepiej
ma się spokoj i są aksamitne
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja leve dziewvzyny, zrobiz schaboszcze i na 12 do pracki..odezwe sie kolo 16ej jam bede miala ostatnieho klienta ktprego nie trzeba zabawiac. w domu bedziemy dopiero o 18.30..musze wziac cos do jedzonka do studia. ten oniad to chyba na jutro bo o 19.00 to juz chyba schabik za ciezki
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ja juz takie piruety robie ze o matko zeby bobra ogolic kuzwa dobrze ze prysznic wielki to jakos się rozkracze
staram się co drugi dzien golic .
Ja powiadam Wam spróbujecie mężów to juz więcej goliś się same nie będziecie.Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Boże!
Ogarnęłąm chałupę.
Mąż oczywiście król nawet nie kiwnął paluchem, a nie!!! przepraszam!!! włożył po swoim śniadaniu naczynia do zmywarki i jeszcze łąził i mnie irytował "wiesz co to znaczy jak kobieta chodzi i sprząta? że niedługo będzie rodziłą"
(a co ja kurwa do grudnia mam łązić w tej ciąży?!)
"nie, oznacza to że w domu jest syf a mąż nawet palcem nie kiwnie i zona musi latać ze szmatą w zębach"
to by było na tyle.Aguś86, Krysti, haneczka, adk_1989, weronika86, Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, natt, Jaga, misia83, mf, maggie86, Ewelcia, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj tez się cosik rozleniwil wczoraj
haha zaraz go na nogi ustawilam :
mowię kuzwa pomoz mi bo ja juz nie moge tak się schylac i wogóle jak przykucne to musze się czegos trzymac by się podniesc ciezko jest
pomogl i poszedl w drzemke reszte sama porobilam
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Boże!
Ogarnęłąm chałupę.
Mąż oczywiście król nawet nie kiwnął paluchem, a nie!!! przepraszam!!! włożył po swoim śniadaniu naczynia do zmywarki i jeszcze łąził i mnie irytował "wiesz co to znaczy jak kobieta chodzi i sprząta? że niedługo będzie rodziłą"
(a co ja kurwa do grudnia mam łązić w tej ciąży?!)
"nie, oznacza to że w domu jest syf a mąż nawet palcem nie kiwnie i zona musi latać ze szmatą w zębach"
to by było na tyle.
Aj z facetami. Mój niósł dziś kawe jak zwykle z kuchni do pokoju i jeszcze mu się w życiu nie zdarzyło zeby nie rozlał, zawsze coś wyjebie. I tak piliśmy tą kawe a ja patzryłam na te narozlewane plamy na podłodze i nie domyślił się zeby to pościerać. Dopiero jak zapytałam czy ma zamiar to posprzątac to powiedział ze w sumie ma zamiar tylko nie wie czym to pościerać.
Kupie mu poradnik na urodziny "czym zetrzeć kawę z paneli?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:02
justi87, Amy_, weronika86, Militta110816, Gosha, Fasia, haneczka, mf, maggie86 lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Aj z facetami. Mój niósł dziś kawe jak zwykle z kuchni do pokoju i jeszcze mu się w życiu nie zdarzyło zeby nie rozlał, zawsze coś wyjebie. I tak piliśmy tą kawe a ja patzryłam na te narozlewane plamy na podłodze i nie domyślił się zeby to pościerać. Dopiero jak zapytałam czy ma zamiar to posprzątac to powiedział ze w sumie ma zamiar tylko nie wie czym to pościerać.
Kupie mu poradnik na urodziny "czym zetrzeć kawę z paneli?"a stawianie go do pionu też mnie irytuje w tej chwili, bo mi cisnienie skacze, poczekam aż urodzę żeby znów z nim toczyć walkę, bo u nas to nie jest tak że ja coś mu powiem i on to zrobi tylko jeszcze pyskuje, a wtedy mi włącza się tryb wojenny i idę do kuchni po nóż
ale z tymi atrakcjami poczekam do "po porodzie"adk_1989, Fasia, haneczka, liwi, maggie86 lubią tę wiadomość