X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Krysti połknęła coś dużego :D Wielgaśny, śliczny brzuchol. :)
    Ta :D niewiem ale takie mam wrazenie jak by mi ten brzuch z dnia na dzien rósł ,juz jak slonica chodzę powoli :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na czujke jadę bobra nawet jest ok :) byle nie dopuscic do mocniejszego zarostu :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti brzusio super :-) chyba sie obnizyl juz co? liwi mnie maz goli od 13 lat :-) czuje sie jak w spa plus darmowy seksiur :-)

Lwica, Aguś86, liwi, Gosha, Fasia, misia83, maggie86 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na bank bym sie pozarzynala jak swinka :-) jeszcze tylko nogi musi mi dzis ogolic bo jak sciagam getry to z naeletryzowania stoja mi wlochy heheh

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nogi woskiem cieplym najlepiej :) ma się spokoj i są aksamitne

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Mogłam ściany olejną wymalować :D
    ok donry pomysl heheh..my dlatego kupilsmy te rozowo oczojebna tapete :-) jest olejna wiec mala bedzie chciala malowac to niech maluje :-) krzyczec za artystyczne zapedy nie bede :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Nogi woskiem cieplym najlepiej :) ma się spokoj i są aksamitne
    ja normalnie jade depilatorem ale teraz jakos dziwnie mnie berdziej boli niz przed ciaza...z woskiem nie mialam do czynienia..to boli? strasznie delikatusia jestem ood koniec ciazy

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti brzusio super :-) chyba sie obnizyl juz co? liwi mnie maz goli od 13 lat :-) czuje sie jak w spa plus darmowy seksiur :-)
    Mozliwe ze obnizyl się:) moze juz niedlugo zalicze nr 10 moj zaklepany slynny numerek

• haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę przygotować deserki na dzisiejsze przyjęcie :)) Będę bezkarnie jeść słodkie

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mykam mamuśki zabierać sie za porządki -juz prawie 11 a w chałupie syf ze masakra

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja leve dziewvzyny, zrobiz schaboszcze i na 12 do pracki..odezwe sie kolo 16ej jam bede miala ostatnieho klienta ktprego nie trzeba zabawiac. w domu bedziemy dopiero o 18.30..musze wziac cos do jedzonka do studia. ten oniad to chyba na jutro bo o 19.00 to juz chyba schabik za ciezki

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz takie piruety robie ze o matko zeby bobra ogolic kuzwa dobrze ze prysznic wielki to jakos się rozkracze :D staram się co drugi dzien golic .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj chate na glanc wysprzatala :) moj sobie drzemke zrobil jak się obudzil byl w szoku lekkim ze tyle zrobilam dzis mam luzik :) ignasia rzeczy ogarne i polki przykrecimy :)

• liwi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja juz takie piruety robie ze o matko zeby bobra ogolic kuzwa dobrze ze prysznic wielki to jakos się rozkracze :D staram się co drugi dzien golic .

Ja powiadam Wam spróbujecie mężów to juz więcej goliś się same nie będziecie.

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże!
    Ogarnęłąm chałupę.
    Mąż oczywiście król nawet nie kiwnął paluchem, a nie!!! przepraszam!!! włożył po swoim śniadaniu naczynia do zmywarki i jeszcze łąził i mnie irytował "wiesz co to znaczy jak kobieta chodzi i sprząta? że niedługo będzie rodziłą"

(a co ja kurwa do grudnia mam łązić w tej ciąży?!)

"nie, oznacza to że w domu jest syf a mąż nawet palcem nie kiwnie i zona musi latać ze szmatą w zębach"

to by było na tyle.

Aguś86, Krysti, haneczka, adk_1989, weronika86, Gosha, Fasia, KasiaKwiatek, natt, Jaga, misia83, mf, maggie86, Ewelcia, lysinka lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia kwiatek fajnie ze masz taki superasny kontakt z corkami ,moja siostra 44 letnia z synem ma tez tak dogadują się super i z Corbelitą to samo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez się cosik rozleniwil wczoraj :D haha zaraz go na nogi ustawilam ::) mowię kuzwa pomoz mi bo ja juz nie moge tak się schylac i wogóle jak przykucne to musze się czegos trzymac by się podniesc ciezko jest :/ pomogl i poszedl w drzemke reszte sama porobilam

Amy_ lubi tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Boże!
    Ogarnęłąm chałupę.
    Mąż oczywiście król nawet nie kiwnął paluchem, a nie!!! przepraszam!!! włożył po swoim śniadaniu naczynia do zmywarki i jeszcze łąził i mnie irytował "wiesz co to znaczy jak kobieta chodzi i sprząta? że niedługo będzie rodziłą"

(a co ja kurwa do grudnia mam łązić w tej ciąży?!)

"nie, oznacza to że w domu jest syf a mąż nawet palcem nie kiwnie i zona musi latać ze szmatą w zębach"

to by było na tyle.

Aj z facetami. Mój niósł dziś kawe jak zwykle z kuchni do pokoju i jeszcze mu się w życiu nie zdarzyło zeby nie rozlał, zawsze coś wyjebie. I tak piliśmy tą kawe a ja patzryłam na te narozlewane plamy na podłodze i nie domyślił się zeby to pościerać. Dopiero jak zapytałam czy ma zamiar to posprzątac to powiedział ze w sumie ma zamiar tylko nie wie czym to pościerać.
    Kupie mu poradnik na urodziny "czym zetrzeć kawę z paneli?"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 12:02

justi87, Amy_, weronika86, Militta110816, Gosha, Fasia, haneczka, mf, maggie86 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracowite mamuśki. :) Mi mój pomógł kurze, odkurzanie i pojechał malować naszą szafę na przedpokój, co teściu zrobił :) A ja kuchnia, łazienka i GARYYYY :D Ode mnie zależy głód w tym domu :D Rządzę!

Amy_, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liwi wrote:
    Aj z facetami. Mój niósł dziś kawe jak zwykle z kuchni do pokoju i jeszcze mu się w życiu nie zdarzyło zeby nie rozlał, zawsze coś wyjebie. I tak piliśmy tą kawe a ja patzryłam na te narozlewane plamy na podłodze i nie domyślił się zeby to pościerać. Dopiero jak zapytałam czy ma zamiar to posprzątac to powiedział ze w sumie ma zamiar tylko nie wie czym to pościerać.
    Kupie mu poradnik na urodziny "czym zetrzeć kawę z paneli?"
    hahahahhaha mojemu nic nie pomoże, nawet nie chce mi się pisać o swoim bo bym się tylko wkurwiła ;) a stawianie go do pionu też mnie irytuje w tej chwili, bo mi cisnienie skacze, poczekam aż urodzę żeby znów z nim toczyć walkę, bo u nas to nie jest tak że ja coś mu powiem i on to zrobi tylko jeszcze pyskuje, a wtedy mi włącza się tryb wojenny i idę do kuchni po nóż :P
    ale z tymi atrakcjami poczekam do "po porodzie" :P

adk_1989, Fasia, haneczka, liwi, maggie86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 3545 3546 3547 3548 3549 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ