Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz pewnie drukuja te bransoletki tak jak dla kobiet. Ja mialam opisywane jeszcze. A dostałaś jakieś leki? Czulas sie wczoraj gorzej przed wizyta?
Dobrze, że mama przyjezdza. Zawsze razniej
Nic się tu takiego nie działo oprócz tego, ze Anka miala skurcze i juz myślała, że rodzi, ale w nocy przeszly -
Dobrze, że wczoraj miałaś wizytę, bo w domu pewnie nie wiedzialabys co robić. Leon podobno 2910 i głową w dół, wiec tylko cc? Wczoraj rodzila kolezanka znajomej i mówiła, że był horror, że musiała czekać w kolejce na sale porodową. Jezu to chyba ten piatek 13... Ciesze się, że jednak jesteście w dwupaku. Byle do 37 tygodnia
-
No prawie 3 kg i miednicowy. No armagedon byl. Ja sie zalapalam na lozko w jakiejs dziurze, kobiety ktore przyjechaly rodzic ze skurczami siedzialy na krzeselkach z podpietym ktg i czekaly na sale porodowa. W koncu o 3 sie wkurzylam bo zamieszanie mnie tam nakrecalo tylko i piwiedzialam ze skoro moj zapis jest taki super ze nie trzeba nic z nim robic tylko czekac na cc w razie cEgo poprosze inna miejscowke i dostalam, za 15 min bylusmy na położnictwie.
misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi jak ja byłam przepełnienia nie było ale też strasznie przeżyłam obserwację na porodowym. Moja położna chyba zainterweniowała i nie musiałam spędzać tam nocy. Motyw bransoletek w 32 tc wspominam dalej z ciarkami na plecach. Leżysz na I oddziale? jakie mają plany co do Ciebie?
-
Witam Kobietki!
Przepraszam za takie wejście smoka, bez przywitania, ale jestem taka podjarana tym czopemBył czyściutki, przeźroczysty, wylazł skurczybyk w całości
BAMBI, ANKA jednak wszystko dobrze się skończyło. Uważajcie na siebie!
Poczytam troszkę, co tam u Was dzisiaj słychać, ale pewnie nie będzie mnie do poniedziałku.
Miłego dnia!Aguś86, iwonka1077, Fasia, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, weronika86, Ewelcia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI ja po ktg, ponad godzinę mi trzymali ale dobry zapis powiedzieli ze jest
maż pojechał do domu , od rana był u mnie, jutro wróci
w poniedziałek mam usg i mam nadzieje, ze wyjdę
misia83, Klaudia90, Aguś86, Fasia, MartaAlvi, mantissa, Gosha, maggie86, Murraya, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Misia na którym piętrze leżysz?
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:I ja po ktg, ponad godzinę mi trzymali ale dobry zapis powiedzieli ze jest
maż pojechał do domu , od rana był u mnie, jutro wróci
w poniedziałek mam usg i mam nadzieje, ze wyjdę
eeeee, przecie my rodzimy w poniedziałek.
Wróciłam z zakupów, znowu wydałam sto mylionów. Szlaban, przez trzy miesiące nic nie kupuje.hwesta, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość