X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak moja sonia zareaguje chociaż on kocha dzieci cały czas była miedzy dziećmi :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ale to jakieś skurcze?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica chyba my wszystkie kotkowe będziemy to samo przeżywały:) jakoś wątpię że któryś kot o razu zaakceptuje dzidzię:D

ktoś pisał o posterisanie:)
    smarowałam się tym chyba z rok, tylko tym silniejszym Posterisan H. i wiecie co?
    okazało się że to nie pomaga tzn pomaga ale na chwilę, jak przestawałam stosować to wracał świąd i pieczenie. w końcu postanowiłam przewertować różne fora i natknęłam się na dziwną wypowiedź popartą kilkoma innymi wypowiedziami, mianowicie o maści Elocom. nie wiem na co ale miałam ją w domu, posmarowałam 2 razy i teraz raz w roku jak się raz posmaruję to jest święto:) mój problem zniknął:D
    zerknijcie może ktoś ma coś takiego w apteczce:) ja to miałam ale zupełnie na coś innego niż hemoroidy.

mantissa lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opierdzielam się dzis :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Rudzia ale to jakieś skurcze?

Chyba nie.. brzuch mam twardy bez przerwy.. a bol miesiaczkowy jest na prawde bardzooo rzadko wiec raczej nic sie jeszcze nie zaczelo.. NA SZCZESCIE ale sie boje juz!!

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten czas zleciał Kobitki co ! Niedawno pisaliśmy na poczatku a teraz juz na końcówce wszystkie jestesmy :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Robotka spadowa ja rodze 13 kwietnia! Znajdź sobie inną datę :D

ja Ci dam spadOOwa :D to jest wersja pesymistyczna z tą datą:D taka hm...myślę ostateczna:D a po wczorajszej wizycie jeszze bardziej się przekonuję że przenoszę:D urodzę kloca:D i jeszcze spokojnie święta obskoczę tu i tam najadając się pysznym sernikiem i makowcem :D

Rudzia a brałaś ciepły prysznic albo kąpiel?? mi czasem to pomaga na twardnienia brzucha.

Krysia widziałam zdjęcia:D mingęły mi przed oczami:D masz podobny brzuch do mojego:D

i mój wcale nie opadł:P zgagę mam jak stąd do Warszawy!

Krysia pieski są mądrzejsze od kotów i wydaje mi się że lepiej akceptują takie nowości:) a Twój to na pewno Ignasia zaakceptuje:D będzie pewnie troszkę zdziwiony na początku ale zobaczysz będzie dobrze:)

Fasia kurde nie lubię wrednych kotów:D u mojej mamy taki jest,buczy jak chcę go dotknąć, ma swoje humory i lubi syknąć, a na mamę i mojego brata nie, dlatego tego akurat kota nie lubię i przy takim bałabym się dzieciaka trzymać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:30

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA wlasnie mam zamiar wziac ciepla kapiel, poleze w wannie i moze mi przejdzie.. od razu ogarne wlochy w razie wu :P

Ale brzuch mam tak twardy ze az to nie przyjemne jest ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:31

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi Rudzia ja włochy też ogarnęłam własnie teraz pod prysznicem:) i jedne i drugie:)
    jak umiałam:P

a moja dziś wyjątkowo była cichutka za to teraz przechodzi samą siebie, tak mnie nieprzyjemnie kopie po pachwinach i po cipce że nie mogę dogodnej pozycji złapać.

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja dzis jakas taka bardzo aktywna jest.. i po zebrach kopie strasznie i wlsnie wbija sie w pipe jakby takie mam klucia od czasu do czasu.. bozee juz na prawde malo czasu zostalo... 18 dni do terminu!!! A ja sie tak strasznie boje juz porodu!!

l22njw4zq8sux6j8.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robocia, można kota chociaż trochę przygotowac puszczajac mu dźwięki i kkrzyki dziecka, przynoszac pachnace dzieckiem ubranka zanim sie wróci ze szpitala itp. Wysyłałam ci kiedyś linka na priv. :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja Ci dam spadOOwa :D to jest wersja pesymistyczna z tą datą:D taka hm...myślę ostateczna:D a po wczorajszej wizycie jeszze bardziej się przekonuję że przenoszę:D urodzę kloca:D i jeszcze spokojnie święta obskoczę tu i tam najadając się pysznym sernikiem i makowcem :D

Rudzia a brałaś ciepły prysznic albo kąpiel?? mi czasem to pomaga na twardnienia brzucha.

Krysia widziałam zdjęcia:D mingęły mi przed oczami:D masz podobny brzuch do mojego:D

i mój wcale nie opadł:P zgagę mam jak stąd do Warszawy!

Krysia pieski są mądrzejsze od kotów i wydaje mi się że lepiej akceptują takie nowości:) a Twój to na pewno Ignasia zaakceptuje:D będzie pewnie troszkę zdziwiony na początku ale zobaczysz będzie dobrze:)

Fasia kurde nie lubię wrednych kotów:D u mojej mamy taki jest,buczy jak chcę go dotknąć, ma swoje humory i lubi syknąć, a na mamę i mojego brata nie, dlatego tego akurat kota nie lubię i przy takim bałabym się dzieciaka trzymać:)

Robotka możliwe moze podobny moj brzuszek do twojego :) mi on pęknie wnet . Czuje się jak by mi ktos worek z kamieniami przyczepil do brzucha , mam problem z obracaniem się w nocy na boki taki ciężar:D nogi mam jakies takie ociązale masakra a jak ide to juz małe kroczki robię :/ hihi

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Robocia, można kota chociaż trochę przygotowac puszczajac mu dźwięki i kkrzyki dziecka, przynoszac pachnace dzieckiem ubranka zanim sie wróci ze szpitala itp. Wysyłałam ci kiedyś linka na priv. :)
    MAnti serio? ło jesu muszę poszukać:D
    tylko ja nie mam nic co mi pachnie dzieckiem małym bo...nie mam tgo dziecka jeszcze:D a zapach proszku to chyba nie to samo:P
    no nic, u nas będzie musiał się przyzwyczaić a jak nie to wiosna będzie i na zewnątrz więcej będzie siedział, a spanie zamiast w łóżku będzie w garażu do ktorego i tak chętnie chodzi:)

ok laseczki dobrej nocki:) mam zamiar dziś się wyspać bo jestem po średnio przespanej nocce;)

aaaa zapomniałam sie pochwalić:)

w środę idziemy razem z córą do fryzjera:D trzeba się odświeżyć ten ostatni raz:d

Fasia, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka sonia moja juz obwachala ubranka wszystko ona wie ze dzidzia bedzie mądra jest bardzo :) jej się kompan do zabawy przyda i nie raz za uszy wyszarpie a ona wariatka lubinsię bawić zaczepia mnie piłeczki zabawki swoje rUca mi pod nogi by się z nią bawić :) Ignas bedzie miał wesoło :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka życzę Ci abyś pojadla sobie w święta i zaraz po nich ładnie urodziła :D tak czy siak w sumie ten 13 mogę odstąpić, zdecydowanie bardziej wolę 15.04 :D

Moja kotka jak chce się ją pogłaskać to gryzie delikatnie i łapie pazurami. Nie lubi być brana na ręce. Nie lubi być głaskana chyba ze sama przyjdzie do człowieka. Ogólnie to taki samotny kot :P robi często na złość, jest bardzo mądra ale wredna :P

Rudzia ciepły prysznic i się połóż, może przejdzie. Jeśli nie ma skurczów to dobrze, niech tak zostanie :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez spac ide choć całe popołudnie pospalam :) film załącze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia odpoczywaj kochana bedzie dobrze jak skurczy nie masz to nie martw się :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MAnti serio? ło jesu muszę poszukać:D
    tylko ja nie mam nic co mi pachnie dzieckiem małym bo...nie mam tgo dziecka jeszcze:D a zapach proszku to chyba nie to samo:P
    no nic, u nas będzie musiał się przyzwyczaić a jak nie to wiosna będzie i na zewnątrz więcej będzie siedział, a spanie zamiast w łóżku będzie w garażu do ktorego i tak chętnie chodzi:)

ok laseczki dobrej nocki:) mam zamiar dziś się wyspać bo jestem po średnio przespanej nocce;)

aaaa zapomniałam sie pochwalić:)

w środę idziemy razem z córą do fryzjera:D trzeba się odświeżyć ten ostatni raz:d
    Robotka ja tez mysle by isc juz do fryzjera ale chyba po porodzie . Ale podciąć tylko koniec z farbami juz :) naturalny kolor zostawię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe docencie swoje łóżka ! Ja swojego na codzień nie doceniam :p dobranoc, spróbuje zasnąć

misia83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki steriliser kupiłam do smocZków wiadomo w domu pies jest gdZie dorwie do pyska trza byc gotowym :) jakim w domu tak i w podróży :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51171de40f98.jpg
    https://m.youtube.com/watch?v=wdb_LyqUJes
    Taką suszarke na buteleczki Ignaśia :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/682e901d4810.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 23:24

maggie86, Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość

‹‹ 3553 3554 3555 3556 3557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ