Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lwica chyba my wszystkie kotkowe będziemy to samo przeżywały:) jakoś wątpię że któryś kot o razu zaakceptuje dzidzię
ktoś pisał o posterisanie:)
smarowałam się tym chyba z rok, tylko tym silniejszym Posterisan H. i wiecie co?
okazało się że to nie pomaga tzn pomaga ale na chwilę, jak przestawałam stosować to wracał świąd i pieczenie. w końcu postanowiłam przewertować różne fora i natknęłam się na dziwną wypowiedź popartą kilkoma innymi wypowiedziami, mianowicie o maści Elocom. nie wiem na co ale miałam ją w domu, posmarowałam 2 razy i teraz raz w roku jak się raz posmaruję to jest święto:) mój problem zniknął
zerknijcie może ktoś ma coś takiego w apteczce:) ja to miałam ale zupełnie na coś innego niż hemoroidy.mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Robotka spadowa ja rodze 13 kwietnia! Znajdź sobie inną datę
ja Ci dam spadOOwato jest wersja pesymistyczna z tą datą
taka hm...myślę ostateczna:D a po wczorajszej wizycie jeszze bardziej się przekonuję że przenoszę
urodzę kloca:D i jeszcze spokojnie święta obskoczę tu i tam najadając się pysznym sernikiem i makowcem
Rudzia a brałaś ciepły prysznic albo kąpiel?? mi czasem to pomaga na twardnienia brzucha.
Krysia widziałam zdjęcia:D mingęły mi przed oczami:D masz podobny brzuch do mojego:D
i mój wcale nie opadłzgagę mam jak stąd do Warszawy!
Krysia pieski są mądrzejsze od kotów i wydaje mi się że lepiej akceptują takie nowości:) a Twój to na pewno Ignasia zaakceptuje:D będzie pewnie troszkę zdziwiony na początku ale zobaczysz będzie dobrze:)
Fasia kurde nie lubię wrednych kotów:D u mojej mamy taki jest,buczy jak chcę go dotknąć, ma swoje humory i lubi syknąć, a na mamę i mojego brata nie, dlatego tego akurat kota nie lubię i przy takim bałabym się dzieciaka trzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:30
Krysti lubi tę wiadomość
-
ROBOTKA wlasnie mam zamiar wziac ciepla kapiel, poleze w wannie i moze mi przejdzie.. od razu ogarne wlochy w razie wu
Ale brzuch mam tak twardy ze az to nie przyjemne jest ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:31
-
hihi Rudzia ja włochy też ogarnęłam własnie teraz pod prysznicem:) i jedne i drugie:)
jak umiałam:P
a moja dziś wyjątkowo była cichutka za to teraz przechodzi samą siebie, tak mnie nieprzyjemnie kopie po pachwinach i po cipce że nie mogę dogodnej pozycji złapać.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
No moja dzis jakas taka bardzo aktywna jest.. i po zebrach kopie strasznie i wlsnie wbija sie w pipe jakby takie mam klucia od czasu do czasu.. bozee juz na prawde malo czasu zostalo... 18 dni do terminu!!! A ja sie tak strasznie boje juz porodu!!
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja Ci dam spadOOwa
to jest wersja pesymistyczna z tą datą
taka hm...myślę ostateczna:D a po wczorajszej wizycie jeszze bardziej się przekonuję że przenoszę
urodzę kloca:D i jeszcze spokojnie święta obskoczę tu i tam najadając się pysznym sernikiem i makowcem
Rudzia a brałaś ciepły prysznic albo kąpiel?? mi czasem to pomaga na twardnienia brzucha.
Krysia widziałam zdjęcia:D mingęły mi przed oczami:D masz podobny brzuch do mojego:D
i mój wcale nie opadłzgagę mam jak stąd do Warszawy!
Krysia pieski są mądrzejsze od kotów i wydaje mi się że lepiej akceptują takie nowości:) a Twój to na pewno Ignasia zaakceptuje:D będzie pewnie troszkę zdziwiony na początku ale zobaczysz będzie dobrze:)
Fasia kurde nie lubię wrednych kotów:D u mojej mamy taki jest,buczy jak chcę go dotknąć, ma swoje humory i lubi syknąć, a na mamę i mojego brata nie, dlatego tego akurat kota nie lubię i przy takim bałabym się dzieciaka trzymać
Robotka możliwe moze podobny moj brzuszek do twojegomi on pęknie wnet . Czuje się jak by mi ktos worek z kamieniami przyczepil do brzucha , mam problem z obracaniem się w nocy na boki taki ciężar:D nogi mam jakies takie ociązale masakra a jak ide to juz małe kroczki robię
hihi
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Robocia, można kota chociaż trochę przygotowac puszczajac mu dźwięki i kkrzyki dziecka, przynoszac pachnace dzieckiem ubranka zanim sie wróci ze szpitala itp. Wysyłałam ci kiedyś linka na priv.
tylko ja nie mam nic co mi pachnie dzieckiem małym bo...nie mam tgo dziecka jeszcze:D a zapach proszku to chyba nie to samo:P
no nic, u nas będzie musiał się przyzwyczaić a jak nie to wiosna będzie i na zewnątrz więcej będzie siedział, a spanie zamiast w łóżku będzie w garażu do ktorego i tak chętnie chodzi:)
ok laseczki dobrej nocki:) mam zamiar dziś się wyspać bo jestem po średnio przespanej nocce;)
aaaa zapomniałam sie pochwalić
w środę idziemy razem z córą do fryzjera:D trzeba się odświeżyć ten ostatni raz:dFasia, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka sonia moja juz obwachala ubranka wszystko ona wie ze dzidzia bedzie mądra jest bardzo
jej się kompan do zabawy przyda i nie raz za uszy wyszarpie a ona wariatka lubinsię bawić zaczepia mnie piłeczki zabawki swoje rUca mi pod nogi by się z nią bawić
Ignas bedzie miał wesoło
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka życzę Ci abyś pojadla sobie w święta i zaraz po nich ładnie urodziła
tak czy siak w sumie ten 13 mogę odstąpić, zdecydowanie bardziej wolę 15.04
Moja kotka jak chce się ją pogłaskać to gryzie delikatnie i łapie pazurami. Nie lubi być brana na ręce. Nie lubi być głaskana chyba ze sama przyjdzie do człowieka. Ogólnie to taki samotny kotrobi często na złość, jest bardzo mądra ale wredna
Rudzia ciepły prysznic i się połóż, może przejdzie. Jeśli nie ma skurczów to dobrze, niech tak zostanieRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:MAnti serio? ło jesu muszę poszukać
tylko ja nie mam nic co mi pachnie dzieckiem małym bo...nie mam tgo dziecka jeszcze:D a zapach proszku to chyba nie to samo:P
no nic, u nas będzie musiał się przyzwyczaić a jak nie to wiosna będzie i na zewnątrz więcej będzie siedział, a spanie zamiast w łóżku będzie w garażu do ktorego i tak chętnie chodzi:)
ok laseczki dobrej nocki:) mam zamiar dziś się wyspać bo jestem po średnio przespanej nocce;)
aaaa zapomniałam sie pochwalić
w środę idziemy razem z córą do fryzjera:D trzeba się odświeżyć ten ostatni raz:dnaturalny kolor zostawię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaki steriliser kupiłam do smocZków wiadomo w domu pies jest gdZie dorwie do pyska trza byc gotowym
jakim w domu tak i w podróży
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51171de40f98.jpg
https://m.youtube.com/watch?v=wdb_LyqUJes
Taką suszarke na buteleczki Ignaśia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/682e901d4810.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 23:24
maggie86, Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość