SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak moja sonia zareaguje chociaż on kocha dzieci cały czas była miedzy dziećmi :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ale to jakieś skurcze?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica chyba my wszystkie kotkowe będziemy to samo przeżywały:) jakoś wątpię że któryś kot o razu zaakceptuje dzidzię:D

ktoś pisał o posterisanie:)
    smarowałam się tym chyba z rok, tylko tym silniejszym Posterisan H. i wiecie co?
    okazało się że to nie pomaga tzn pomaga ale na chwilę, jak przestawałam stosować to wracał świąd i pieczenie. w końcu postanowiłam przewertować różne fora i natknęłam się na dziwną wypowiedź popartą kilkoma innymi wypowiedziami, mianowicie o maści Elocom. nie wiem na co ale miałam ją w domu, posmarowałam 2 razy i teraz raz w roku jak się raz posmaruję to jest święto:) mój problem zniknął:D
    zerknijcie może ktoś ma coś takiego w apteczce:) ja to miałam ale zupełnie na coś innego niż hemoroidy.

mantissa lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opierdzielam się dzis :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Rudzia ale to jakieś skurcze?

Chyba nie.. brzuch mam twardy bez przerwy.. a bol miesiaczkowy jest na prawde bardzooo rzadko wiec raczej nic sie jeszcze nie zaczelo.. NA SZCZESCIE ale sie boje juz!!

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten czas zleciał Kobitki co ! Niedawno pisaliśmy na poczatku a teraz juz na końcówce wszystkie jestesmy :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Robotka spadowa ja rodze 13 kwietnia! Znajdź sobie inną datę :D

ja Ci dam spadOOwa :D to jest wersja pesymistyczna z tą datą:D taka hm...myślę ostateczna:D a po wczorajszej wizycie jeszze bardziej się przekonuję że przenoszę:D urodzę kloca:D i jeszcze spokojnie święta obskoczę tu i tam najadając się pysznym sernikiem i makowcem :D

Rudzia a brałaś ciepły prysznic albo kąpiel?? mi czasem to pomaga na twardnienia brzucha.

Krysia widziałam zdjęcia:D mingęły mi przed oczami:D masz podobny brzuch do mojego:D

i mój wcale nie opadł:P zgagę mam jak stąd do Warszawy!

Krysia pieski są mądrzejsze od kotów i wydaje mi się że lepiej akceptują takie nowości:) a Twój to na pewno Ignasia zaakceptuje:D będzie pewnie troszkę zdziwiony na początku ale zobaczysz będzie dobrze:)

Fasia kurde nie lubię wrednych kotów:D u mojej mamy taki jest,buczy jak chcę go dotknąć, ma swoje humory i lubi syknąć, a na mamę i mojego brata nie, dlatego tego akurat kota nie lubię i przy takim bałabym się dzieciaka trzymać:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:30

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROBOTKA wlasnie mam zamiar wziac ciepla kapiel, poleze w wannie i moze mi przejdzie.. od razu ogarne wlochy w razie wu :P

Ale brzuch mam tak twardy ze az to nie przyjemne jest ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:31

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi Rudzia ja włochy też ogarnęłam własnie teraz pod prysznicem:) i jedne i drugie:)
    jak umiałam:P

a moja dziś wyjątkowo była cichutka za to teraz przechodzi samą siebie, tak mnie nieprzyjemnie kopie po pachwinach i po cipce że nie mogę dogodnej pozycji złapać.

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja dzis jakas taka bardzo aktywna jest.. i po zebrach kopie strasznie i wlsnie wbija sie w pipe jakby takie mam klucia od czasu do czasu.. bozee juz na prawde malo czasu zostalo... 18 dni do terminu!!! A ja sie tak strasznie boje juz porodu!!

l22njw4zq8sux6j8.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robocia, można kota chociaż trochę przygotowac puszczajac mu dźwięki i kkrzyki dziecka, przynoszac pachnace dzieckiem ubranka zanim sie wróci ze szpitala itp. Wysyłałam ci kiedyś linka na priv. :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja Ci dam spadOOwa :D to jest wersja pesymistyczna z tą datą:D taka hm...myślę ostateczna:D a po wczorajszej wizycie jeszze bardziej się przekonuję że przenoszę:D urodzę kloca:D i jeszcze spokojnie święta obskoczę tu i tam najadając się pysznym sernikiem i makowcem :D

Rudzia a brałaś ciepły prysznic albo kąpiel?? mi czasem to pomaga na twardnienia brzucha.

Krysia widziałam zdjęcia:D mingęły mi przed oczami:D masz podobny brzuch do mojego:D

i mój wcale nie opadł:P zgagę mam jak stąd do Warszawy!

Krysia pieski są mądrzejsze od kotów i wydaje mi się że lepiej akceptują takie nowości:) a Twój to na pewno Ignasia zaakceptuje:D będzie pewnie troszkę zdziwiony na początku ale zobaczysz będzie dobrze:)

Fasia kurde nie lubię wrednych kotów:D u mojej mamy taki jest,buczy jak chcę go dotknąć, ma swoje humory i lubi syknąć, a na mamę i mojego brata nie, dlatego tego akurat kota nie lubię i przy takim bałabym się dzieciaka trzymać:)

Robotka możliwe moze podobny moj brzuszek do twojego :) mi on pęknie wnet . Czuje się jak by mi ktos worek z kamieniami przyczepil do brzucha , mam problem z obracaniem się w nocy na boki taki ciężar:D nogi mam jakies takie ociązale masakra a jak ide to juz małe kroczki robię :/ hihi

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Robocia, można kota chociaż trochę przygotowac puszczajac mu dźwięki i kkrzyki dziecka, przynoszac pachnace dzieckiem ubranka zanim sie wróci ze szpitala itp. Wysyłałam ci kiedyś linka na priv. :)
    MAnti serio? ło jesu muszę poszukać:D
    tylko ja nie mam nic co mi pachnie dzieckiem małym bo...nie mam tgo dziecka jeszcze:D a zapach proszku to chyba nie to samo:P
    no nic, u nas będzie musiał się przyzwyczaić a jak nie to wiosna będzie i na zewnątrz więcej będzie siedział, a spanie zamiast w łóżku będzie w garażu do ktorego i tak chętnie chodzi:)

ok laseczki dobrej nocki:) mam zamiar dziś się wyspać bo jestem po średnio przespanej nocce;)

aaaa zapomniałam sie pochwalić:)

w środę idziemy razem z córą do fryzjera:D trzeba się odświeżyć ten ostatni raz:d

Fasia, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka sonia moja juz obwachala ubranka wszystko ona wie ze dzidzia bedzie mądra jest bardzo :) jej się kompan do zabawy przyda i nie raz za uszy wyszarpie a ona wariatka lubinsię bawić zaczepia mnie piłeczki zabawki swoje rUca mi pod nogi by się z nią bawić :) Ignas bedzie miał wesoło :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka życzę Ci abyś pojadla sobie w święta i zaraz po nich ładnie urodziła :D tak czy siak w sumie ten 13 mogę odstąpić, zdecydowanie bardziej wolę 15.04 :D

Moja kotka jak chce się ją pogłaskać to gryzie delikatnie i łapie pazurami. Nie lubi być brana na ręce. Nie lubi być głaskana chyba ze sama przyjdzie do człowieka. Ogólnie to taki samotny kot :P robi często na złość, jest bardzo mądra ale wredna :P

Rudzia ciepły prysznic i się połóż, może przejdzie. Jeśli nie ma skurczów to dobrze, niech tak zostanie :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez spac ide choć całe popołudnie pospalam :) film załącze :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia odpoczywaj kochana bedzie dobrze jak skurczy nie masz to nie martw się :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    MAnti serio? ło jesu muszę poszukać:D
    tylko ja nie mam nic co mi pachnie dzieckiem małym bo...nie mam tgo dziecka jeszcze:D a zapach proszku to chyba nie to samo:P
    no nic, u nas będzie musiał się przyzwyczaić a jak nie to wiosna będzie i na zewnątrz więcej będzie siedział, a spanie zamiast w łóżku będzie w garażu do ktorego i tak chętnie chodzi:)

ok laseczki dobrej nocki:) mam zamiar dziś się wyspać bo jestem po średnio przespanej nocce;)

aaaa zapomniałam sie pochwalić:)

w środę idziemy razem z córą do fryzjera:D trzeba się odświeżyć ten ostatni raz:d
    Robotka ja tez mysle by isc juz do fryzjera ale chyba po porodzie . Ale podciąć tylko koniec z farbami juz :) naturalny kolor zostawię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 22:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe docencie swoje łóżka ! Ja swojego na codzień nie doceniam :p dobranoc, spróbuje zasnąć

misia83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki steriliser kupiłam do smocZków wiadomo w domu pies jest gdZie dorwie do pyska trza byc gotowym :) jakim w domu tak i w podróży :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/51171de40f98.jpg
    https://m.youtube.com/watch?v=wdb_LyqUJes
    Taką suszarke na buteleczki Ignaśia :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/682e901d4810.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 23:24

maggie86, Gosha, Robotka1 lubią tę wiadomość

‹‹ 3553 3554 3555 3556 3557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ