Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak wczoraj dostałam skierowanie to dokończyłam prasowanie, spakowałem dwie torby w razie gdybym miała juz nie wyjsć.
Ogarnęlam tez excela z rzeczami które zostały do kupienia.
W sumie mogę rodzic, ale wole wyjsć i poczekać jeszcze te 2-3 tygodnie. -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:ja albo chce urodzic albo wyjsc
bo lezec i czekac tu mi sie nie widzi, ale slabo to widze, przy wpisie dali mi karte noworodka do podpisania zgode na szczepienia i podpisalam w miejscu "podpis matki"
-
nick nieaktualny
-
Hwesta mnie kocica zaczeła wariować jak mojej tesciowej stara kocica się do domu wdarła. Jadzka zaczęła mi kąty znaczyć bo tamta ją w jej własnym domu pogryzła.
Mantissa moim problemem jest oduczenie kocicy włazenia do łóżeczka i spania w nim. Zwłaszcza ze ona lubi spać na kimś a już jej najlepiej na mnie:( -
hwesta wrote:Fasia, ja tez mam hemoroidka, taki na zewnatrz mi wylazi i boli, ale moge go schowac palcem
:P nie bardzo wiem jak z nim walczyc cholerka
Mój napuchł i nie da się go schować .. i w hooy bolimasakra..
-
Fasia wrote:Iwonka to było moje 3 prasowanie. Nie dałabym rady wszystkiego na raz! Tyle tych ciuchów dostaliśmy, że szok... No ale już ogarnęłam wsio
nareszcie!! Macie jakąś komodę na oku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam i ja po całodniowej nieobecności
dziś oficjalnie ubrałam łóżeczko:D
dopakowałam torbęna sam koniec zapisałam że by wrzucić palmersa, bephanten i kosmetyki off corse, torba na wyście też spakowana dla mnie i dla młodej i mogę z czystym sumieniem wylegiwać się i czekać
umówiłam się dziś z koleżankami, byłyśmy na pysznym latte:)
a w drodze powrotnej moja córka stwierdziła że tęskni za babcią i podrzuciłam ją na nockętak więc jestem sama z kotem bo mąż na służbie:)
młodzież mnie okłada jak mało kiedy, ja leżę w łóżku i za chwilę pewnie pójdę spać
dziś się dowiedziałam że mój lekarz max po 5 dniach przeterminowania bierze na wywołanie:) więc najpóźniej powinnam urodzić 13 kwietnia:D czyli za równy miesiąc:D
MANTISSA kota chyba się nie da przygotować do przyjścia na świat nowego członka rodziny-dziecka:)
po prostu chyba trzeba trzymać kciuki aby się w końcu do młodego przekonał, sama jestem ciekawa reakcji mojego kota na nową lokatorę. niby siedzi mi raz dziennie na brzuchu i śpi ale świadomości chyba nie ma co pod skórą chowam
zobaczymy....
przyszło mi na myśl że może jakieś pachnące młodym ciuszki byś mu podrzuciła tam gdzie sypia? albo nawet kładła je w różnych miejscach? może zapach go przekona??
Lwica, Krysti, weronika86, Murraya, Gosha, Aguś86, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka spadowa ja rodze 13 kwietnia! Znajdź sobie inną datę
Lwica a jaka masz maść? Ja musze z amolem spróbować, może pomoże..
Ja tez się boje o moją kotkę, a raczej o Julka, bo moja kotka jest wredna i boję się, że coś może mu zrobić..