Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soni mojej kupilam spanie nowe bo te stare materialowe porazka teraz wiklinowe miec bedzie .Ignaś bedzie wszystko musi byc bez wlosow sonki Mam nadzieje ze bedzie zadowolona z nowego wyrka podusia jest w srodku taka jak widac na zdjeciu ale jeszcze jej kocyk wloze tylko go przepiore i zanim ona się polozy na nowym to ją tez wykąpie jutro . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aefaae94f83.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 23:39

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro po dywan jade do sklepu :) tak mi się spodobal bo inny jest :) nie zasne moglam dzis go brac pizda ze mnie:)
    Ide spac dobranoc kochane:)

• Murraya Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    v

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:53

Gosha, nick nieaktualny, NY, Fasia, Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:57

Ewelcia lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 02:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewuchy, 18 dni przed terminem dopada mnie osławiona bezsenność, już drugi dzień ;( pachwiny bolą okropnie kiedy się przekręcam na boki, już mi mega ciężko...

Widzę, że nikt nie urodził ;) ale nadrobić nie nadrobię ;) cały pt sprzątałam, wczoraj byłam z mężem na turnieju siatkówki a dziś będę odpoczywać ;) trzeba w koncu ładować akumulatory przed godziną "0" :)

nick nieaktualny, Robotka1, Murraya lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dołącząm do Ciebie NY. Zasnełam koło północy a obudziłam się o 4 i tak leże. Ale chyba musze wstać bo głodna jestem.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    U nas juz po mierzeniu tempki, można jeszcze godzinę pospać ale juz chyba nie zasnę. Musze sie ogarnąć i oddać sikacza do badania.

Hwesta, święta racja. Docencie swoje łóżka :)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie kiepska noc pod względem spania. Jakos tak płytko spałam, serce mi napitalalo i wstawałam z 5 razy siku, plecy nawalaja od cudownych łóżek i modlę sie aby jutro wyjsć bo jestem zombie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Koniec spania :)

Zaczynamy 36 tydzień, 35 dni do terminu. Nie wiem jak to będzie z donoszeniem... coraz częściej mam bóle @ brzucha, pojawiają się rytmiczne BH, zdarza się kilka w ciągu dnia z odstępami np 10-12 minut... ewidentnie pani macica zaczyna ćwiczenia :) brzuch coraz częściej bardzo twardy, a ja zaczynam się wsłuchiwać w siebie...
    Takie to objawy końcówki ciąży :)

Moi wszyscy śpią a ja głoooodnaa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 07:21

weronika86, Jaga, Aguś86, Fasia, Murraya, Rudzia, misia83, Amy_, Gosha, sylvia007, nick nieaktualny, mantissa, lysinka lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia gratuluje 36tc!!!!!! juz pomalu sie przggotowywuje..u mnie tez codziennie jakies skurczybyki ale sporadyczne 2,3 razy dziennie..jednorazowe :-) 24 dni do terminu :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam o 5:30 niewyspana i jak jakaś chora zombiaczka wyglądałam bo młody wieczorem dostał napadu kaszlu i do 23 a nawet i później ciągle go męczyło. Już miałam mu dać berodual i pulmicort na astmę bo bałam się ze go astma złapała a ja jej jeszcze nie rozpoznaje czy to kaszel astmatyczny czy przeziębieniowy. Gila ma do pasa , dzisiaj urodziny syna kuzynki w figloraju i zastanawiam się czy mu pozwolić iść. Mała się wypycha niemiłosiernie czasem to aż mi się płakać chce. Muszę chyba dzisiaj ubrać łóżeczko , skocze na jakieś drobne zakupy , kupie folie i przykryje wsio, bede miałą naszykowane i bede spokojna , że mój mąż z teściową nic mi nie odwalą.

KAsiu gratki 36 tygodnia jeszcze 2 i spokojnie śmigaj na porodówke.
    Wera ty też zaraz możesz rodzić.

Ja nie wiem czy chce przenosić dalej niż 38 tydzień, już jestem zmęczona tą ciążą strasznie.

Ide ogarne 2 bułke bo jedna to mało:D

weronika86, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hoo:)

widzę że warta nocna czuwa :D
    dooobrze:D

Kwiateczu u mnie identycznie:) a już jak się położę to twardnienia co kilka minut no przez godzinę;)
    mój gin powiedział tylko że na tym etapie to już normalne:)
    tak że ten tego....niedługo rodzimy!!!! 8)

ja po cudnie przespanej nocy:D saaaamaaaa :D

Wera czytałam o Twoim ostatnim śnie i mi się dziś śniło że mnie jakiś padalec za szyję do drzewa przykleił tasmą izolacyjną,, i wyrwał to drzewo żebt mnie gdzieś przenieść!!! a sztję miałam cienką jak gęś! ale miałam stracha!!

jeju jaką mam cudną pogodę na zewnątrz <3

nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi , a jak u Ciebie? Jesteś tu?

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja też już nie śpię. W sumie od 22 do 1 spałam pięknie. Wstałam siku i się zaczęło. Brzuch mi latał jakby młody chciał wyjść przez skórę i co jakiś czas mnie mega kluło w pochwie że aż się zwijałam. Po pół godzinie mój rzecze: No to co z tym robimy, bo się zwijasz? Ja: no nic przecież to klucie nie skurcze :P No i tak po 2 przeszło i spałam dalej do teraz. Ale mój- panika i obłęd w oczach :D
    Kasia gratuluje nowego tygodnia i wszystkim, ktorym się dziś zaczyna to także :)
    Mi do porodu wg belly zostało 31 dni, ale mam przeczucie, że tak naprawdę to jakaś połowa z tego. Dziś obudziłam się z myślą, że muszę wyprać kilka ostatnich ciuszków małego, ktore dostałam od ostatniego prania i zmusić mojego męża do uprasowania pościeli i ustawienia łóżeczka. Czyżby to już wicie gniazda? :D

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hej hoo:)

widzę że warta nocna czuwa :D
    dooobrze:D

Kwiateczu u mnie identycznie:) a już jak się położę to twardnienia co kilka minut no przez godzinę;)
    mój gin powiedział tylko że na tym etapie to już normalne:)
    tak że ten tego....niedługo rodzimy!!!! 8)

ja po cudnie przespanej nocy:D saaaamaaaa :D

Wera czytałam o Twoim ostatnim śnie i mi się dziś śniło że mnie jakiś padalec za szyję do drzewa przykleił tasmą izolacyjną,, i wyrwał to drzewo żebt mnie gdzieś przenieść!!! a sztję miałam cienką jak gęś! ale miałam stracha!!

jeju jaką mam cudną pogodę na zewnątrz <3
    ja nie jestem przesadna ale moj maz owszem...takie duszenie w nocu przez cos, kogos czy jak bylo w moim snie czy twoim ma wytlumaczenie w folklorze zydowskim...ja raczej staram sie nie wierzyc ale jakis strach pozostal :-) hehe folklor mowi ze na tym etapie ciazy i do 2 tyg po porodzie swiecimy dla duchow jak latarki w ciemnosci...podwojna sila zyciowa..kurwa az mi ciarki orzeszly..zazwyczaj jest to niegrozne, duzo stresu i chujowe przezycia....ale sama mysl ze jakis duch sie kolo mnie platal juz mnie wkurwia..staram sie nienwierzyc ale to bylo tak realistyczne ze masakra!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 07:57

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja dziś spalam nawet, nawet. Kotka zasnela nie u nas w pokoju i po 3 zaczela się dobijac do drzwi, na szczęście od razu się położyła spać, a ja w miarę szybko zasnelam.
    Wstawalam siku chyba 4 razy. Julek albo coś innego musi dziwnie naciskać na pęcherz, bo nie mogłam zrobić siku a jak się przechylalam do przodu i do tyłu to wtedy wylatywal strumień :D przedziwne to było :D

Kasiu gratuluję kolejnego tygodnia! Coraz bliżej godzina zero :D szczerze to trochę mnie to przeraza..

Robotka zazdraszczam przespanych nocy. Ile ja bym dała żeby tak zasnąć, dospac do rana i czuć się wyspana..

Dziewczyny szpitalne trzymajcie się dzielnie. Życzę dobrych wyników i szybkiego powrotu do domu, w dwupaku rzecz jasna :)

Słonecznej niedzieli życzę :)
    Jem śniadanie i wracam do męża, bo o 10 wychodzi na budowę i nawet w niedziele będę sama..

nick nieaktualny, misia83 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Hej! Ja też już nie śpię. W sumie od 22 do 1 spałam pięknie. Wstałam siku i się zaczęło. Brzuch mi latał jakby młody chciał wyjść przez skórę i co jakiś czas mnie mega kluło w pochwie że aż się zwijałam. Po pół godzinie mój rzecze: No to co z tym robimy, bo się zwijasz? Ja: no nic przecież to klucie nie skurcze :P No i tak po 2 przeszło i spałam dalej do teraz. Ale mój- panika i obłęd w oczach :D
    Kasia gratuluje nowego tygodnia i wszystkim, ktorym się dziś zaczyna to także :)
    Mi do porodu wg belly zostało 31 dni, ale mam przeczucie, że tak naprawdę to jakaś połowa z tego. Dziś obudziłam się z myślą, że muszę wyprać kilka ostatnich ciuszków małego, ktore dostałam od ostatniego prania i zmusić mojego męża do uprasowania pościeli i ustawienia łóżeczka. Czyżby to już wicie gniazda? :D
    agus chyba wicie :-) u mnie to samo..od 5 rano prasuje tetry :-) maz otworzyl oko i az w szoku sie przebudzil..CO TY ZNOWU NORE KOPIESZ? hehje

Aguś86, Fasia, nick nieaktualny, liwi, misia83, misia83, Gosha, nick nieaktualny, mantissa lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja dziś spalam nawet, nawet. Kotka zasnela nie u nas w pokoju i po 3 zaczela się dobijac do drzwi, na szczęście od razu się położyła spać, a ja w miarę szybko zasnelam.
    Wstawalam siku chyba 4 razy. Julek albo coś innego musi dziwnie naciskać na pęcherz, bo nie mogłam zrobić siku a jak się przechylalam do przodu i do tyłu to wtedy wylatywal strumień :D przedziwne to było :D

Kasiu gratuluję kolejnego tygodnia! Coraz bliżej godzina zero :D szczerze to trochę mnie to przeraza..

Robotka zazdraszczam przespanych nocy. Ile ja bym dała żeby tak zasnąć, dospac do rana i czuć się wyspana..

Dziewczyny szpitalne trzymajcie się dzielnie. Życzę dobrych wyników i szybkiego powrotu do domu, w dwupaku rzecz jasna :)

Słonecznej niedzieli życzę :)
    Jem śniadanie i wracam do męża, bo o 10 wychodzi na budowę i nawet w niedziele będę sama..
    maz widze zapiperza pelna para..mysi was bardzo kochac zeby po pracy i w weekendy non stop zasuwac. kochany jest :-) z sikaniem mam identycznie..whgladam na kibelku jak na hustawce :-) o kocie sie nie wypowiadam bo dzisiaj szukam sznura dla niej :-) i z opisu twojej kotki? wypisz wymaluj moj debilek wredny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 08:02

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    agus chyba wicie :-) u mnie to samo..od 5 rano prasuje tetry :-) maz otworzyl oko i az w szoku sie przebudzil..CO TY ZNOWU NORE KOPIESZ? hehje
    Ja też mam kilka nowych fajnych pieluch tetrowych w kolorku, które musze wyprać właśnie :) Plus kilka ciuszków, które kupili moi rodzice i tesciowie. Co prawda puszcze prawie pusta pralke, ale co zrobić :P
    Obudzilam się dziś nastawiona pozytywnie psychicznie na poród :D Z taką głupią myślą, że nie mogę się go doczekać, bo zobaczę Szymka :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka mąż chce zrobić jak najwięcej teraz, bo jak się mały urodzi to na kilka tygodni praca ustanie, bo on będzie z nami chciał spędzać czas. Rozumiem to i nie jestem zła, że siedzę ciągle sama. Bardzo chcemy się stąd wyprowadzić jak najszybciej a i tak wersja końca roku jest bardzo optymistyczna.. Natomiast mam to w nosie w jakim stanie będzie dom w grudniu - wprowadzam się tam i tyle! Będę spać na podłodze :D

Haha ja też się bujam na kiblu jak na huśtawce :D myślałam, że tylko ja tak mam haha :D

Moja kotka jeszcze śpi i niech tak zostanie. Za to Julek się obudził, a ja spać jeszcze chciałam.. Ehh..

weronika86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 3554 3555 3556 3557 3558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ