Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:
to w sumie w 37 tygodniu te 2400 to nie ma tragedii naprawdę
jutro mój wyimaginowany termin o którym gadam od początku ciazy ale nic z tego chyba
mi tez sie wydaje to takie nierealne , i jakos wydaje mi sie ze nigdy nie urodzę :p
No to widze ze nie jestem sama, a juz myślałam, ze zwariowałam.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo to wszystkie mamy to samo
dla mnie też Miki jeszcze nie do końca realny, raczej sfera marzeń i wyobrażeń. Dlatego właśnie potrzebuję jeszcze co najmniej 2 tygodnie na uporządkowanie w głowie 
Uprane ciuszki, wieszam i biorę się za prasowanie
nick nieaktualny, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam

Dziewczyny trzymajcie się w tych szpitalach, wiem że nie jest kolorowo.
Fasia - widziałam kocyk mi się podoba i może być dla chłopca
Dalej się nie dowiedziałam co u Ani
Więcej nie pamiętam wybaczcie
A teraz Ciotki Klotki
Mała waży 2020 ! Teraz uczymy się jeść i oddychać bo to jedyny problem dlaczego tam dalej jesteśmy. AAA i Martynka już jest noworodkiem - mamy dziś miesiąc
Aguś86, Murraya, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Militta110816, weronika86, liwi, Fasia, mf, mf, nick nieaktualny, Jaga, misia83, Gosha, sylvia007, nick nieaktualny, mimka84, MartaAlvi, Justinka, Bambi85, nick nieaktualny, mantissa, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Gratulacje dla Martynki z okazji pierwszego miesiąca
Martynka jest już niemowlakiem. Jak juz ma 2 kg to jeszcze ładnie się poduczy i wyjdziecie 
Ładnie przybiera, niech tylko zacznie jeszcze oddychać przy jedzonku bo się zapomina ale powoli powoli.Mała nauczyła już mnie cierpiliwości
Aguś86, nick nieaktualny, sylvia007, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:angela super!!! 2kg to juz super
najciezsze chyba jest donicie do 2 kg..resTe malutka sie nauczy
najwaznijesze ze czuje cie przy sobie i bedzie na pewno sie super rozwijac dzieki temu 
Tak te 2 kg to wieczność, ona jest "żarta" bo wcina jedzenie bardzo szybko jakby ktoś miał by jej zabrać przez to się meczy i zapomina oddychać. Myślę że jak będzie nabierała masy to będzie jej łatwiej oddychać i jeść. Najważniejsze że nie ma bezdechów podczas snu.
mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:My się wprowadziliśmy na zrobiony parter
Mielismy jeden mały pokoj na dole, w którym spalismy z Zuzia, salon, kuchnie i lazienke. Jak juz mieszkaliśmy to facet nam robił górna lazienke do polowy wrzesnia, my przygotowywalismy pokój dla Zuzi i dla nas, a naszą sypialnię mamy dopiero od lipca zeszłego roku. Nie nacieszylismy się zbytnio tą sypialnia, bo już na początku sierpnia wiedziałam, że jestem w ciąży
Ale nadal mamy kilka rzeczy do zrobienia- kilka lamp na pietrze, bo wiszą żarówki, listwy przypodlogowe na korytarzu na pietrze, wylozenie plytek na schodach zewnetrznych do domu i na tarasie no i wreszcie wysianie trawy w ogrodzie, bo posadzilismy trochę drzewek i krzaczkow, ale na trawę już czasu rok temu nie wystarczyło i są tylko chwasty
Także Fasia- dacie radę 
A pewnie, że damy radę tylko u nas nie chodzi o sam remont typu wymiana płytek czy paneli na podłodze - my musimy wszystko wybudować
w chwili obecnej w środku zostały ściany zewnętrzne, brak sufitu aż po dach i brak podłóg czyli dziury
wiecie to jest na zasadzie jakby budowy domu od zera. Chodzi tylko o czas jaki jest potrzebny do dokończenia. Mąż robi sam, a przy tym jeszcze pracuje więc idzie to troszkę jak krew z nosa. No ale ważne że idzie i mnie to cieszy
mamy plan zrobić Wigilię już u nas i zaprosić mojego brata z Anglii z rodzinką
musi się udać!!
Natomiast tak jak piszesz - można mieszkać z niedokończonymi np listwami przy podłogach, brakiem lamp czy innych rzeczy. Ja się tam wprowadzę jak tylko będą ściany, podłogi, sufity i zrobiona kuchnia z łazienką
jakiś kącik sobie znajdę
nick nieaktualny, Murraya, mf, misia83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Fasia - widziałam kocyk mi się podoba i może być dla chłopca

A teraz Ciotki Klotki
Mała waży 2020 ! Teraz uczymy się jeść i oddychać bo to jedyny problem dlaczego tam dalej jesteśmy. AAA i Martynka już jest noworodkiem - mamy dziś miesiąc
Dziękuję!!
mężowi nie pokazałam - bałam się, że mnie okrzyczy że kolejny kocyk kupiłam
gUpia jakaś jestem, męża się bać hehe

No i dużo zdrówka dla Martynki! Maaaatko już miesiąc?! Jak to zleciało!
))
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziękuję!!
mężowi nie pokazałam - bałam się, że mnie okrzyczy że kolejny kocyk kupiłam
gUpia jakaś jestem, męża się bać hehe

No i dużo zdrówka dla Martynki! Maaaatko już miesiąc?! Jak to zleciało!
))
Eee tam kocyków zawsze nie za wiele - my mamy 3
Pewnie kupie jeszcze jakiś jak mi w oko wpadnie 
A no czas zleciał jakby to tydzień był. Od wizyty do wizyty w tym wiezieniu. -
Angela smutne to troszkę, że wciąż w szpitalu ale najważniejsze, że malutka coraz lepiej sobie radzi
jeszcze chwilka i będziecie w domu. Na Święta myślę, że już na 100% 
Ja w sumie mam 4 kocyki z tym co kupiłam. W tym jeden gruby więc go nie wykorzystam. A ten czarno-biały jest cieniutki, bawełniany więc będzie na cieplejsze dni, a co
-
Hwesta jak tam ktg ? I pamiętaj, że z jutrzejszym porodem to jeszcze nic straconego! Masz prawie dwa dni na to zeby urodzić
nick nieaktualny, Aguś86, nick nieaktualny, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Angela smutne to troszkę, że wciąż w szpitalu ale najważniejsze, że malutka coraz lepiej sobie radzi
jeszcze chwilka i będziecie w domu. Na Święta myślę, że już na 100% 
Ja w sumie mam 4 kocyki z tym co kupiłam. W tym jeden gruby więc go nie wykorzystam. A ten czarno-biały jest cieniutki, bawełniany więc będzie na cieplejsze dni, a co
Smutne ale już się pogodziłam z tym że jest tam. Wole aby oddali mi ją jak będzie ładnie oddychała abym w domu nie zeszła na zawał przy każdym jedzeniu.
Ciepły wykorzystasz na zimę
Kocyków nigdy nie za wiele powtórzę to jeszcze raz