Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No u nas w pół roku na pewno się nie uda. Gdyby była ekipa to na wakacje byśmy się wprowadzili na gotowe a tak to niestety.. Poza tym jak Julek będzie na świecie to mężowi będzie się ciężej pracować. Natomiast już powiedziałam, że będziemy przychodzić do niego i wylegiwać się na trawce, a on będzie mógł wtedy pracować po części będąc z nami
no i ja w końcu będę mogła coś pomóc!
Kropki wiem, że są spoko tylko te kwiatki mnie zastanawiają. Ale w sumie są czarne więc luuuuuzzostawiam, mi się podoba a mąż jakby co pójdzie na spacer z innym kocykiem hehe
-
Lali wrote:Fasia wydaje mi sie, ze budowa domu od podstaw jest latwiejsza niz przebudowa
bo musieliscie jeszcze wszystko skuc, zrzucic, wykuc okna itd, kupe roboty. Szacun dla meza
o właśnie! Od początku mówimy, że łatwiej i szybciej byłoby zmieść dom z powierzchni ziemi i postawić nowyJak już postawi ściany, podłogi, sufity i będzie zrobiona cała instalacja to reszta już jakoś w miarę pójdzie. No i będzie to lżejsza praca
dzięki
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Wszystkim
Ja. Wyspana w końcusłoneczko świeci pięknie trzeba gdzieś na wycieczkę jechac szkoda dnia .
Zaraz śniadanko zjem i kawusie słabą wypije ogarne się z grubsza
Miłej Niedzieli życzę , i powodzenia dla dziewczyn w szpitalu buzie :*****Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Angela jesteście na najlepszej drodze do tego aby w końcu być razem w domku i cieszyć się sobą nawzajem
)) jeszcze chwilka, jeszcze momencik ..
)
Ja powtarzam że mała dała mi mega prezent od Siebie, że mogę na nią patrzeć 2 miesiące wcześniej . Tak by siedziała dalej w brzuchu a tak mogę na nią patrzeć całować dotykać.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Bambi 8h snu w szpitalu...rany! Jak Ty to zrobiłaś? Ja pierwszą nockę i cały dzień na oddziale też nie spałam, a druga i tak nie była tak piękna, pewnie przez hardcorowe chrapanie koleżanki i pobudkę o 5 rano na mierzenie ciśnieniadostajesz relkę "oficjalnie"? Mi dawali jedynie aspargin i Clexane. Glucophage musiałam mieć swój, bo oni nie mieli, kazali sobie przynieść
Jak skurcze? Nadal są na ktg? Masz "domki" czy "górki"? weekendy to straszna nuda i się ciągną, zobaczysz co się jutro będzie działo. U nas były po kolei badania u ordynatora i usg. Ale IV to IV, specyficzne klimaty wg położnej z SR i nawet mojej gin. Tam nie wejdziesz nie dzwoniąc domofonem i jedzenie w stołówce
Hwesta to jak z tym 16.03 musisz szybko decydowaćczemu to ktg takie długie, coś nie tak, czy zapominają Cię odłączyć?
Misia jak się masz?
Anka co u Ciebie? coś cisza u Ciebie? czyżby???
Wera 60 pieluch? powariowałaś. Chyba, że rezygnujesz z jednorazówek, to rozumiem.
Moje dziecko dało mi w kość, aż płakałam z bólu. Waliła w żebra i wkręcała coś w pachwiny, poza tym strasznie się wypychała przez skórę, bałam się że trzaśnie, jakby się napinała. Pół godziny takiej sesji, byłam pewna że te moje liczne wody pójdą lada chwila jednym chlustem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas dom stoi w te wakacje juz bedą okna wstawione dzwi frontowe tato moj tynki bedzie zarzucał i ocieplal dom od zwenątrz , kamień wysypiemy i teren odchwascimy to plan na ten rok
do 4 lat moj powiedział ze dom bedzie juz na zicher zrobiony . Chcemy podłogi zrobic podgrzewane meble moj R sam bedzie robił w zabudowie
i witryny od środka bedziemy miec zamiast rolet
i plytynsolarowe chcemy na dachu .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 10:51
-
Hwesta, co oni Cie tak długo na tym KTG trzymają?
Liloe, dzięki ze pytasz. My ogólnie dobrze, jestem pozytywnie nastawiona. Nie ma co małego stresować bo jeszcze schudnie
Jutro USG to będę wypytywała co dalej. Mam plan do piątku wyjsć, tylko nie wiem czy lekarze sie ze mną zgodzą
liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny!
Witam się dzisiaj w depresyjnym nastroju. Obejrzałam kawałek porodów na Polsat cafe i się powyłam- ja już chcę mieć swoje dziecko poza brzuchem!!! Co tu zrobić, żeby się samo zaczęło???
Kasia gratuluję kolejnego tygodnia!!!
Angela Martynka pięknie przybieraAngela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maggie po porodzie masz prawo czuć się słaba. Obkurczająca się macica boli. Możesz tez mieć te kolatania serca, trzesace się ręce ze zmeczenia i niewyspania. Myślę, że na razie obserwuj to, bo pewnie wkrótce minie. A jak nie minie to dopiero do kardiologa
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Aguś
Ten ból macicy to tylko czasem taki mega silny na kilkanaście sekund ale aż wbijam pazury w materac a tak to tylko ćmi coś. Niby wyspana jestem bo między karmieniami śpimy sobie albo ja spie a mąż pilnuje małego a budze się taka omdlała,zwiotczała, ciulowe uczucie, oby przeszło, gdzie ta moja niedawna energia??wyssana?? -
nick nieaktualny