Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja mam skurcze caly nacisk na brzuch podbrzusze boki brzucha i plecy bardzo bolą są nasilające jak nie przestanie jade do szpitala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Cześć laseczki
Angela, gratuluję miesiąca, to niesamowite jak ten czas leci, a waga Martynki rewelacyjna, teraz będzie już tylko lepiej.
Krysti, jakie mniej więcej wymiary ma ten Twój kosz dla Soni??? Chcę dla naszego kundelka zamówić taki sam, tylko nie chciałabym za dużego, bo nasz też taki drobny piesek jak Twoja.
Co do zwierząt jeszcze to jak już dzieciaczek pojawi się w domu warto przy przewijaniu za każdym razem rzucić na podłogę osiusianą pieluszkę, żeby zwierzak sobie powąchał i użyte już ciuszki właśnie tak jak dziewczyny pisały. Wtedy zwierzak się oswaja z zapachem dziecka. A jak podchodzi to pilnować, ale absolutnie nie przeganiać bo tylko można odnieść odwrotny skutek niż by się chciało. My teraz pracujemy nad tym żeby pies nie poszczekiwał jak dzwoni domofon czy ktoś puka do drzwi, bo jak dziecko śpi a taki szczekacz zaczyna bić na alarm to wiadomo że wybudzi.
Mimka takie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea8e8b75ddf2.jpgmimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela gratulacje dla Martynki iii sto lat sto lat!!
Krysia trzymaj się tam dzielnie!
Edit: Właśnie mąż pytał jak tam na forum i czy Ania już urodziła. Mówie, że właśnie cisza coś więc może jest coś na rzeczy. Mąż sie uśmiechnął i powiedział: "ciekawe tylko czy do dobrego autobusu wsiadła"haha
Ania jesteś dla nas wszystkich przehardcoremMam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok - cokolwiek by się nie działo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 12:20
Angela89, Ulka84, Agusiek89, Bambi85, liloe, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:Jestem dzisiaj w goscinie, ale będe miała Was na oku
Gratuluję nowych tygodni, świetnych zakupów ( Fasia kocyk ładny, ja bym sobie zostawiła) no i trzymcie się wszystkie dzielnie!
No i Buziaki dla wszystkich, a w szegolnosci dla Martynki!!
Edit. Angela masz urodzinki? Jak tak, To sto lat laska !!!
Nieee ja urodziny miałam w sierpniu i najlepszy prezent na świecie dostałam czyli 2 krechy na teścieA miesiąc ma Martynka
mimka84, maggie86, Aguś86, Murraya, Agusiek89, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
Witam w 38 tyg i 21 dni do porodu
Za tydzień, dwa mogę i chce rodzićMyślę że będę już gotowa
Wszystkiego naj dla Martynki!
Powodzenia dla mam w szpitalach.
Fasia dokładnie ten sam kocyk chciałam kupićale może następnym razem, bo nie lubię na raz wydawać zbyt dużo kasy
Miłej niedzieli!weronika86, Angela89, maggie86, Murraya, misia83, Aguś86, Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, Jaga, lysinka lubią tę wiadomość
-
justinka gratki nowego tygodnia!
krysti dawaj znac na biezaco!
liloe no 60 pieluch! ja mialam tylko 5 sztuk i chcialam dokupic max 5...tesciowa tyle nakupila...chyba specjalnie zebym prasowala calymi dniami hehehe...zostaiwe 15szt..5 bialych, 5 kolkrowych i 5 flaneli..reazte schowam na nastepnego dzidziaka :-)hehehliloe, Justinka, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość