Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:))
Ja wczoraj porobilam porządki i dzis maz szlifował sufit i w salonie musze posprzątać...
U nas ja sprzątam bo maz cieżko pracuje w weekendy z innymi rzeczami w domu i chce zdarzać zanim maluch sie urodzi...
Ale nie było tak złe .... Robiłam sobie przerwy i jakoś udało sie bez bólów
Mi zostało 20 dni do terminu i jeszcze bez czopu na horyzoncie
Jaga lubi tę wiadomość
-
Bambi jesteś tu gdzieś może? No chyba, że któraś z Was się zna.
Otóż mam problem z zatokami, a raczej z puchnieciem śluzówki w nosie. Kataru brak natomiast jestem przytkana na amen. Jak przelykam ślinę zatykaja mu się uszy - tak bardzo mam zatkany nos. Jedynym preparatem, który daje mi ulgę jest otrivin. Czy mogę go stosować? Nie mogę przez to normalnie funkcjonować.. Ani jeść, ani pić, ani rozmawiać. Dramat.. -
Witaski.
Ja wczoraj zaczęłam intensywną stymulację sutek,siara się pojawiła w piersiach i taki przypływ oksytocyny że musiałam dopaść męża z rana i było bosko,Oczywiście zero skurczu, nic a nic,cisza i spokój.
My mamy jutro ktg i wizytę,ciekawa jestem czy choć ciutkę się skróciła szyjka.
Co do TP nam zostało 16dni a szczerze mogę w przyszły weekend rodzić,Tak jak pisałam kiedyś na urodziny męża 23.03.
Dziewczyny w szpitalach trzymajcie się dzielnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:09
Krysti, KasiaKwiatek, Aguś86, Agusiek89, weronika86, Murraya, Bambi85, misia83, Angela89, MartaAlvi, Gosha, mimka84, lysinka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyDzwonilam do Szpitala po prysznicu ustąpily skurcze ale powiedzieli ze jak są czeste i regularne to przyjezdzac mam na porodówke ,plecy mnie bolą i boki brzucha, brzuch mi się obnizył duzoo .
Skurcze kurewsko bolaly tak jak muraya piszesz !Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:12
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Malinka 16 dni? Ok, wygrałas hihi
) ciąża donoszona wiec jakby co na spokojnie możesz się rozpakowywac
weronika86 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
Fasia wrote:Sylvia - otrivin to xylometazolini, a nasivin oxylometazolini wiec brzmi podobnie hihi
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Ja też się zastanawiam jakby tu poród wywołać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:23
maggie86, KasiaKwiatek, weronika86, Ewelcia, Murraya, Bambi85, Gosha, Jaga lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:Sylvia ja masuję suty tak że siara leci aż miło i niby coś tam czuję lekko w dole no i molestuję męża dwa razy dziennie
po wczorajszym wieczornym seksie też mi siara pociekła, ale skurczy żadnych
a jak leżę bez ruchu to brzuch się napina! To pewnie dlatego, że u nas seks regularny cały czas i macicy takie akcje nie dziwią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:27