Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 2cm rozwarcia i też seks go nie pogłębia. W piątek moja giną się zastanawiała czy mi masażu szyjki nie zrobić, ale ostatecznie jeszcze się wstrzymałamalinka1984 wrote:No u Nas był celibat więc teraz to jak z dziewicą ale co z tego, nic się na tyle nie rozbujało...
-
Hwestaprzysiady,spacery,miętolenie sutek próbuj.
Sylvia u Nas tydzień temu było wszystko zamknięte na cztery spusty.Jutro zobaczymy czy szyja puszcza choć deczko...obyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:35
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maggie ale ten prenalen to pewnie ma jakieś naturalne sklady, które zapewne mi nie pomogą..
Agus obecnie mam otrivin dla dzieci w dawce 0,05 i to daje tyle co nic tzn nos odtyka ale nie na długo. Tym dla dorosłych wystarczyło mi tez dziennie a tym musze 3 razy wiec nie wiem czy ten dla dorosłych nie jest lepszy.. Skład nasivin i otrivin ma podobny, tzn nazwa podobna wklejalam na poprzedniej stronie. Jakoś musze sobie radzić,bo od tego zatkania aż głowa boli
Malinka widzę, że zielone światło i ruszyliście z mężem w tango
my też celibat od sierpnia..
Sylvia myślę, że skoro wy tak na bieżąco z seksem to on tu raczej nic nie da w kwestii przyspieszenia porodu. Trzeba spróbować innych rzeczy
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanko i postarancie sie odpowiedziec, kazda ktora przeczyta a w szczegolnosci bambi i te babeczki ktore maja juz pockechy....
maz wkurwiony na maksa..rozmawial z tesciowa przez telefon i ona weszlam na temat jakiegos wiazania niemowlecia.. 2 pieluchy miedzy nogi na bioderka i zwiazywanie ramion na sztywno plus rozek...moj sientak wkurwil ze jebnal sluchawke..mowi,ze nikt mu dziecka wiazac nie bedzie bo ma sie rozwijac a nie lezec jak kukla... slyszalam o bioderkach ale te ramiona wiazac???!!!! slyszalyscie k thm czy ona ma cos z glowa? moze ja mam malo wiadomosci? ale ze stasiem nie mialam problemu z bioderkami a nic mu nie wkladalam...a o jakims wiazaniu to pierwsze slysze...ja stasiem zajmowalam sie od urodzenia do 9ego miiesiaca samiutka...u mojej mamy w domu..mama wychowala nas czworke i o zadnych wiazaniacn nie slyszala..mi sie wydaje ze takims czyms to krzywde mozna zrobic. z tymi ramionami? ona sie chyba do psychiatryka nadaj, az mi jej szkoda.... teraz myslimy zeby nam malej w studiu pilnowala a nie u tescia w domu zeby sama jej nie wiazala pod nasz nieobecnosc...powiem szczerzr ze od 13 lat nienwidzialam meza tak rozloszczonego... -
nick nieaktualny
-
Agus właśnie przeczytałam na ulotce otrivin, że jest przeciwwskazany w ciąży. W takim razie kupie nasivin, może zadziała.. Używałam otrivinu kilka razy ale myślę, że raczej nic się dziecku przez to nie stało
Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Werka o pieluchowanie bioderek pytałam fizjoterapeutę na SR i powiedział że kategorycznie odradza dopóki nie będzie takiej potrzeby - czyli wcześniejkoniecznie usg bioderek trzeba zrobić.
O wiązaniu ramion pierwsze słyszę! Mam nadzieję że mąż pogodni tą babę i jej durne myśli!
weronika86, liloe, misia83, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Werka Twoja teściowa ma przestarzałe poglądy
W dzisiejszych czasach nie stosuje się profilaktycznie szerokiego pieluchowania. W Polsce jest tak, że jakoś w 4-6 tygodniu życia jest wizyta w poradni preluksacyjnej i lekarz bada bioderka i robi usg. Potem po jakimś miesiącu jest kontrola nawet jak wszystko jest dobrze. Myślę, że szersze pieluchowanie dotyczy tylko dzieci z wykrytym problemem. Nie przejmuj się tym co Ci gada, bo nie ma racji
Ja w kazdym razie z Zuzia już przeszłam przez ww. ścieżkę i nikt nie mówił o takich metodach.
Ewelcia, weronika86, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
Werka o biodrach słyszałam ale o ramionach nigdy. Wydaje mi się to co najmniej dziwne żeby nic gorszego nie napisać. Ale nie znam się więc poczekam na opinie innych dziewczyn
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Weronika - ja nie praktykowałam przy synku żadnego wkładania pieluch między nogi, a tym bardziej jakieś wiązanie i to ramion, nie wiedzieć po co on służy, hmmm nie dajcie się, to jest Wasze dziecko i Wy macie pełne prawo wychowywać i zajmować się nim jak Wy uważacie że jest dla niego najlepiej. Wkurzają mnie mega sytuacje wtrącania się innych i doprowadza mnie to do szału... wiem tyle, że jak jest problem z bioderkami to wkłada się ta pieluchę, a tak to chyba nie ma potrzeby... a wkładanie do rożka czy też do woombi służy aby dziecko czuło się jak w brzuszku, ale to na pewno wiesz
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH