Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mf wrote:wera, hwesta - Wy zboczuchy!! ja też niedoedukowana w tych tematach
ale chyba mnie nie ciągnie
w snach to tylko mojego gwałcę
hehehe nie powiem kto
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:hahaha bo wera ma między nogami ŚWISTAKA ahahaha
Idę się ogarnąć. Łażenie w piżamie to nie dla mnie.wredne to zwierzatko..z opisu z wikipedii pasuje
macie opis swistaka z wikipedi pasuje jak ulal
Barwa jest różna – od żółtawobrązowej do czerwonawej lub szarej. Wierzch głowy zawsze czarny, boki ciała i nogi żółtawoszare.
Prowadzi stadny tryb życia. Jest bardzo ostrożny i płochliwy. W czasie żerowania stada zawsze jakiś osobnik stoi na czatach. Zwykle zajmuje wtedy pozycję, z której dobrze widać na wszystkie strony i staje "na słupka". W razie zagrożenia wydaje głośny świst, od którego pochodzi właśnie nazwa gatunku
Na zimę całe stadko świstaków kryje się głęboko w norach, zatykając wylot nory trawą i korzeniami. Sen zimowy trwa długo; od września do kwietnia
idealny opis tyle moj swistak pitola nie widzialheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 09:37
Eweliśka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Maggie - jak tam Adaś?? Skrobnij w miarę możliwości co u Was
to że my jeszcze nierozpakowane to nie znaczy, że nie jesteśmy zainteresowane "Waszymi" tematami. Ja BYNAJMNIEJ jestem zainteresowana bardzo !!
weronika86, mimka84, kluska, Lali, mf, Eweliśka, CzaryMary, misia83, Bambi85, KasiaKwiatek, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Mnie tez w 32 bodajże robili szczegółowe potem w 34 juz nie pamietam ale tak jakos niechce mi się w książeczkę patrzeć to tez mówiła mi ze sprawdza główkę brzuszek mierzy . 6! Usg miałam juz tu w szpitalu. 7 na 1 go kwietnia mam