Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam coś koło 20 kg napewno. Nie wchodze na wage bo po co? Nerwy sobie popsuc?
Moje dziecko jest tak nisko , że jak się położyłam na boku i chce podkurczyć nogi to nie moge bo ją ściskam hahahahh.Krysti, mf, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Ja mam coś koło 20 kg napewno. Nie wchodze na wage bo po co? Nerwy sobie popsuc?
Moje dziecko jest tak nisko , że jak się położyłam na boku i chce podkurczyć nogi to nie moge bo ją ściskam hahahahh.i się wkurwiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:11
-
nick nieaktualnySiostra mnie przez skeypa pocieszyła ze w barach się szeroka zrobiłam
zajebiste pocieszenie i porównała do siebie jak była w ciazy ze ja większa od niej jestem
a mama mowi ze ona tuba była ja zgrabnie wygladam ooooo:)
mf, Lali, Aguś86, weronika86, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf wrote:Krysti - moja Julka odpoczywa po wczorajszych szaleństwach, przeciąga się tylko i ma czkawkę
a wczoraj 5h harcowała z żebrami i boczkiem
Wera - zaraziłaś mnie kacem!! ostatnio miałam czas, że w ogóle mi się pić nie chciało, a teraz piję jak smoczysko!!
Dobra, idę suszyć głowę, bo muszę kupić ziemię i kwiatka przesadzić. I jeszcze zobaczyć, czy w pasmanterii mają obciążniki do firan takie, jakich potrzebuję, jak nie, to zamówić przez neta... Bo sobie ubzdurałam firany-panele takie, jakich nie matzn są, ale na zamówienie - a że można zaoszczędzić, to kupiłam panele firanowe po taniości i tylko równo uciąć trzeba i obciążnik wstawić, żeby miało taką długość jak potrzebuję
Zagmatwałam... ooooooo jeszcze dzisiaj zrobię pokrowiec na materac od fotela, bo obecny już jest stary i kolor nam nie pasi. Powycinam dzisiaj i pofastryguję, gdybym miała swoją maszynę, to bym od razu zszyła, a Teściowej sprzętu się nie tykam, to najwyżej ją poproszę, żeby to zszyła
oooooooooo jeszcze zamek na metry muszę w pasmanterii kupić!!
ah te dzieciaczki juz mało miejsca mają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymf - ależ aktywna kobita z Ciebie. Ja niedawno kupiłam panele z Ikei do salonu. jestem z nich bardzo zadowolona
Fakt faktem nie sa takie typowo firankowe ale tez nie jakies mega grube.
Dzisiaj jest tak pięknie na zewnątrz, że w sumie mam ochotę urodzić syna dzisiajKrysti, weronika86, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Krysti - bo figurkę masz ciążową, jest brzuszek i cała reszta na miejscu
mi Ciocia ostatnio mówiła, że jej Synowa całkiem inaczej tyje niż ja, bo od początku była tęższa i o ile u mnie rośnie brzuszek i bioderka, to ona cała (chyba chodzi o model tuby właśnie
)
mf lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:mf - ależ aktywna kobita z Ciebie. Ja niedawno kupiłam panele z Ikei do salonu. jestem z nich bardzo zadowolona
Fakt faktem nie sa takie typowo firankowe ale tez nie jakies mega grube.
Dzisiaj jest tak pięknie na zewnątrz, że w sumie mam ochotę urodzić syna dzisiajOd piątku ma przyjść jakiś niefajny front
Zmieniaj termin cc
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
haneczka hahah kapuche kiszona na cyce
psychiatryk jak nic :-)heheh
musze wlasnie mf kupic wode, dobrze ze przypomnialaszasuwam do lidla to wezme ze 3 zgrzewki na raz..w teaco kolo mnie tylko pojedyncze maja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:44
haneczka, Krysti lubią tę wiadomość
-
aaa pieluchy poprasowane!!!!!!! medal dla mnie! 15 zostawiam, reszte zasysam i do pawlacza
kuzwa jeszcze nie wyszlam do pracy a juz mi sie nie chce..a gdzie robotka? cos cicha ostatnio....
Aguś86, KasiaKwiatek, lysinka, CzaryMary, misia83, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
U mnie też dzisiaj przepiękna pogoda ale dobry humor z tego powodu psuja mi dolegliwości żołądkowe
no taką mam zgagę non stop ze umieram
ulewa mi się aż do odruchu wymiotnego, potrafi menda odebrać chęć do życia!
Ja jeszcze nie chce rodzić, po to termin porodu żeby rodzić w terminiea tak na serio to jeszcze nie jestem gotowa się rozstać z synem i jeszcze nie nacieszyłam się brzuszkiem
także ja czekam do terminu.
Co do wagi to około dwóch tyg. temu dobiłam do wagi sprzed ciąży plus kilogram ale teraz już schudłam dwa kilo wiec nadal mieszcze się w przedziale wagowym sprzed ciążyjestem strasznie ciekawa ile będę ważyć jak urodzę. Tylko proszę nie myśleć że chce was moją wagą zdołować i tak ważę więcej niż każda z was a nawet więcej niż co poniektóre razem wzięte
ale muszę się pochwalić!
Lali, CzaryMary, Aguś86, misia83, mf, KasiaKwiatek, lysinka, haneczka, MartaAlvi, Krysti, Fasia, mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adk to ty nic nie przytylas? nic a nic? u mnie jak patrze w kalkulator to do nadwagi sprzed ciazy mam w ciazy na plusie idealnie ksiazkowo..ale nawet jakby bylo 30 na plusie to zrzuce..zreszta ja nigdy nie bylam szczupla i jakos soecjalnie mnie to nie przeszkadza