SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się od dawna juz nie wazę ostatnio 12 na plusie miałam teraz juz niechcem wiedzieć :D

weronika86 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam coś koło 20 kg napewno. Nie wchodze na wage bo po co? Nerwy sobie popsuc?

Moje dziecko jest tak nisko , że jak się położyłam na boku i chce podkurczyć nogi to nie moge bo ją ściskam hahahahh.

Krysti, mf, haneczka, mimka84 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Ja mam coś koło 20 kg napewno. Nie wchodze na wage bo po co? Nerwy sobie popsuc?

Moje dziecko jest tak nisko , że jak się położyłam na boku i chce podkurczyć nogi to nie moge bo ją ściskam hahahahh.
    Ja tez nie chcem bo nie chcem stresa miec :) i się wkurwiac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:11

• kluska Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super że Martynka ma się coraz lepiej. Już niebawem pewnie będziecie razem w domku.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra mnie przez skeypa pocieszyła ze w barach się szeroka zrobiłam :/ zajebiste pocieszenie i porównała do siebie jak była w ciazy ze ja większa od niej jestem :) a mama mowi ze ona tuba była ja zgrabnie wygladam ooooo:)

mf, Lali, Aguś86, weronika86, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do wakacji zrzuce w mig te niezbędne kg strój kąpielowy na dupę dwuczęściowy zaloze :)

haneczka lubi tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:02

Krysti, CzaryMary, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Krysti - moja Julka odpoczywa po wczorajszych szaleństwach, przeciąga się tylko i ma czkawkę :P a wczoraj 5h harcowała z żebrami i boczkiem :P

Wera - zaraziłaś mnie kacem!! ostatnio miałam czas, że w ogóle mi się pić nie chciało, a teraz piję jak smoczysko!!

Dobra, idę suszyć głowę, bo muszę kupić ziemię i kwiatka przesadzić. I jeszcze zobaczyć, czy w pasmanterii mają obciążniki do firan takie, jakich potrzebuję, jak nie, to zamówić przez neta... Bo sobie ubzdurałam firany-panele takie, jakich nie ma :P tzn są, ale na zamówienie - a że można zaoszczędzić, to kupiłam panele firanowe po taniości i tylko równo uciąć trzeba i obciążnik wstawić, żeby miało taką długość jak potrzebuję :) Zagmatwałam... ooooooo jeszcze dzisiaj zrobię pokrowiec na materac od fotela, bo obecny już jest stary i kolor nam nie pasi. Powycinam dzisiaj i pofastryguję, gdybym miała swoją maszynę, to bym od razu zszyła, a Teściowej sprzętu się nie tykam, to najwyżej ją poproszę, żeby to zszyła :) oooooooooo jeszcze zamek na metry muszę w pasmanterii kupić!!
    Moj po lewej wpycha kopytka :) ah te dzieciaczki juz mało miejsca mają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:19

• mf Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:03

Krysti lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam mega ochotę na browara desperadosa nie przepadam za piwem ale to jest pyszne piwo uuuuhhhhh .

hwesta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf - ależ aktywna kobita z Ciebie. Ja niedawno kupiłam panele z Ikei do salonu. jestem z nich bardzo zadowolona :) Fakt faktem nie sa takie typowo firankowe ale tez nie jakies mega grube.

Dzisiaj jest tak pięknie na zewnątrz, że w sumie mam ochotę urodzić syna dzisiaj :)

Krysti, weronika86, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Krysti - bo figurkę masz ciążową, jest brzuszek i cała reszta na miejscu :P mi Ciocia ostatnio mówiła, że jej Synowa całkiem inaczej tyje niż ja, bo od początku była tęższa i o ile u mnie rośnie brzuszek i bioderka, to ona cała (chyba chodzi o model tuby właśnie :P)
    U mnie w biodra i w nogi wchodzi ale niby w bary tez moze ja nie widze , ale co no przecież jak modelki nie bedziemy chodzic :)

mf lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    mf - ależ aktywna kobita z Ciebie. Ja niedawno kupiłam panele z Ikei do salonu. jestem z nich bardzo zadowolona :) Fakt faktem nie sa takie typowo firankowe ale tez nie jakies mega grube.

Dzisiaj jest tak pięknie na zewnątrz, że w sumie mam ochotę urodzić syna dzisiaj :)
    Kurde Mary masz czas do czwartku z tym rodzeniem ;) Od piątku ma przyjść jakiś niefajny front :P Zmieniaj termin cc :P

CzaryMary lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Skąd ja mam wziąć o tej porze kapustę kiszona :(

Ale to nie do okładania piersi? :D Już myślałam :P

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka hahah kapuche kiszona na cyce :-) psychiatryk jak nic :-)heheh
    musze wlasnie mf kupic wode, dobrze ze przypomnialas :-) zasuwam do lidla to wezme ze 3 zgrzewki na raz..w teaco kolo mnie tylko pojedyncze maja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 10:44

haneczka, Krysti lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa pieluchy poprasowane!!!!!!! medal dla mnie! 15 zostawiam, reszte zasysam i do pawlacza :-) kuzwa jeszcze nie wyszlam do pracy a juz mi sie nie chce..a gdzie robotka? cos cicha ostatnio....

Aguś86, KasiaKwiatek, lysinka, CzaryMary, misia83, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka krazyla dziś na fejsie.

Robotka1 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też dzisiaj przepiękna pogoda ale dobry humor z tego powodu psuja mi dolegliwości żołądkowe :/ no taką mam zgagę non stop ze umieram :( ulewa mi się aż do odruchu wymiotnego, potrafi menda odebrać chęć do życia!

Ja jeszcze nie chce rodzić, po to termin porodu żeby rodzić w terminie :P a tak na serio to jeszcze nie jestem gotowa się rozstać z synem i jeszcze nie nacieszyłam się brzuszkiem :) także ja czekam do terminu.

Co do wagi to około dwóch tyg. temu dobiłam do wagi sprzed ciąży plus kilogram ale teraz już schudłam dwa kilo wiec nadal mieszcze się w przedziale wagowym sprzed ciąży :D jestem strasznie ciekawa ile będę ważyć jak urodzę. Tylko proszę nie myśleć że chce was moją wagą zdołować i tak ważę więcej niż każda z was a nawet więcej niż co poniektóre razem wzięte :) ale muszę się pochwalić!

Lali, CzaryMary, Aguś86, misia83, mf, KasiaKwiatek, lysinka, haneczka, MartaAlvi, Krysti, Fasia, mimka84, Murraya lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Kurde Mary masz czas do czwartku z tym rodzeniem ;) Od piątku ma przyjść jakiś niefajny front :P Zmieniaj termin cc :P

heheh no właśnie widziałam. Ja już nic nie zmieniam. Rodzę w niedzielę. No chyba, że młodzieniaszek wywinie mi jakis numer :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk to ty nic nie przytylas? nic a nic? u mnie jak patrze w kalkulator to do nadwagi sprzed ciazy mam w ciazy na plusie idealnie ksiazkowo..ale nawet jakby bylo 30 na plusie to zrzuce..zreszta ja nigdy nie bylam szczupla i jakos soecjalnie mnie to nie przeszkadza :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 3610 3611 3612 3613 3614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ