Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
maggie86 wrote:u nas ok,leci dzień za dniem tak samo, Adaś waży już prawie 3300,śpi albo leżakuje z mężem lub ze mną w łóżku w dzień,maltretuje mi cycki co 3 godziny,ładnie je, nie grymasi w tym temacie,chetnie bym juz ruszyła dupke na spacery bo w domu mnie nosi
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZBOCZUCHY !
Chcę oficjalnie pochwalić Szczecinski ZUS- w piątek dostane pierwszy swój macierzyński
więc poszło im całkiem szybko obliczenie (nawet ładnie policzyli ) ile mi się należy
mimka84, weronika86, Krysti, lysinka, maggie86, Aguś86, hwesta, Eweliśka, CzaryMary, Murraya, Bambi85, KasiaKwiatek, liloe, Fasia, Justinka, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:krysti ty mialas wiecej przez to cisnienie i serduszko nie? ja mialam tylko 2..jak sie dzisiaj czujesz?
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:ZBOCZUCHY !
Chcę oficjalnie pochwalić Szczecinski ZUS- w piątek dostane pierwszy swój macierzyński
więc poszło im całkiem szybko obliczenie (nawet ładnie policzyli ) ile mi się należy
pare groszy zawsze jest co dwa tyg wypłacają
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:o cholerka mimka, dobrze ze wszystko zmalalo
o angela super! zawsze to kaska jakas! a jak tam martynka?
Martynka, 2050 waży. Wczoraj jak ją karmiłam nie miała żadnego spadku saturacji. Więc powoli ogarnia jak to się jeTak powoli.Niech przybiera na wadzę wtedy będzie jej jeszcze łatwiej jeść.
Mimka ja dokumenty złożyłam w 6 marca więc naprawdę im ładnie poszłoAż się zdziwiłam. I w końcu kasa będzie przychodziła zawsze jednego dnia
mimka84, maggie86, Aguś86, lysinka, Eweliśka, CzaryMary, Murraya, weronika86, Bambi85, KasiaKwiatek, misia83, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamuśki
Zaczynam bezpieczny 37 tydzień. Mam przeczucie, że wody odejdą mi w lany poniedziałek.
Wczoraj na wieczornej wizycie dowiedziałam się, że szyjka mimo lekkiego rozwarcia trzyma, a bóle na tym etapie są normalne.No cóż
Powiedzcie mi tylko, czy 3 kg na plusie w 3 tygodnie to nie za dużo? Bo jakoś mi się utyło.I nie wiem, czy to ta opuchlizna, czy raczej czekoladki z nadzieniem miętowym.
Krysti, Aguś86, lysinka, CzaryMary, Murraya, weronika86, Bambi85, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:W 30t4d miały równo 10mm, a górna granica była właśnie do 10, więc w razie rośnięcia groziło wodogłowie i paraliż kończyn przez ucisk płynu rdzeniowego na rdzeń kręgowy. Na szczęście zaczęło maleć i najpierw zmalało do 9,5 a ostatnio było 7. A czemu pytasz? Coś się dzieje?
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:maggie a sutki jak? bola? smarujesz czyms? ale ci zazdroszcze
przez te Wasze zboczenia chce mi się seksu jeszcze bardziejCzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny