Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia kup wielorazowe, czyli te z siatki, a nie jednorazowe fizelinowe. Te drugie są do dupy
A co do brzucha to ja mam wiekszy przy czym juz jestem tydzien do przodu wzgledem dnia, w ktorym poprzednio urodzilam więc nie jest to az tak miarodajneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 13:31
liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dzięki, czyli zamawiam te siateczkowe
biorę rozmiar 38-40 mam nadzieję, że będą dobre ... W paczce są 2 szt więc jak wezmę dwa opakowania to starczy ? Ile sztuk macie ?
-
nick nieaktualnyNooooo! Już nie jestem siwa tylko czarna jak diabeł.
Kurde z tymi majtkami to ja się jakoś przekonać do nich nie mogę. Niby kupiłam i nawet zaciągnęłam na dupę ale jakieś takie niemiłe one są... i poleciałam do sklepu i za 3 euro kupiłam pięciopak zwykłych gaci które mam zamiar potem wyrzucić. Boję się, że będę mnie one drapały w tyłek. -
nick nieaktualnyJa mam 3 komplety. Oprócz tego chcę kupić na dniach szmaciuchy bawełniaki w pepco, potraktuję jak jednorazówki.
Fasia to mówisz, że takie gule to spinanie się macicy? Ja nie mam żadnych skurczy, jedynie mam wrażenie, że mi się tak dziecko wypina i mam własnie takie 2 gule i to jest takie spinające uczucie. Mam tak kilka razy na godzinę np i potem spokój, za jakiś czas znowu co pare minut. Nijak mi to do opisu skurczów nie pasuje, nic nie idzie z góry do dołu, nie czuję bólu miesiączkoweogo, tylko tak jakby mi Ala się maksymalnie wygięła w łuk i wypięła najmocnie jak się da...kilka sekund i puszcza. Za kilka minut z nowu. Co to do cholery jest?Aguś86 lubi tę wiadomość
-
A ja kochane nie kupuje zadnych gaci jednorazowych. Wole wietrzyć i łazić bez trzymając podkład miedzy nogami niż włożyć te gaciory i zeby mi się nie daj boziu babrało coś później.
W pierwszej ciąży po porodzie też wietrzyłam i bez gaciorów łaziłam przez pierwsze dni a później bawełniane majtki zakładałam.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Piszecie o zwykłych bawełnianych majtkach ? Kurcze to może takie bym kupiła ... Ale do sklepu się już nie wybieram więc musiałabym np z allegro coś zamówić tylko ciężko z rozmiarem trafić żeby mi z tyłka nie spadały i żeby nie były za ciasne...
Ale te z siateczki też wezmęmajątku nie kosztują
Fasia lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Ja jakoś sobie nie wyobrażam żeby chodzić bez gaci po szpitalu. Wiem, że wietrzenie jest najlepsze ale to sobie zostawiam chyba bardziej na noc. Ale nie wiem jak to tak naprawdę będzie w końcu to mój pierwszy poród
i nie wyglądało to komfortowo
na bank będę chciała gacie jak ktoś przyjdzie w odwiedziny a mam nadzieję, że mąż będzie często w odwiedzinach u nas
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja właśnie bawełnianych mam mało, używam głównie bezszwowych z gatty, a do nich się podpaski nie przyklejają za bardzo. W Pepco są jakieś najprostsze bawełniane o nazwie Basic (mama mi sprawdziła) i kosztują niecałe 3zł za parę). Wyślę męża, niech kupi, ale to bez pośpiechu. Nie będę nawet tego prać - sru do kosza
-
Ja mam te gatki z babyono z siateczki.
Sylvia ja najlepiej sie czuje jak siedze z poduszka pod plecami, ale w sumie wiekszosc dnia albo cos robie albo z Pola na podlodze sie bawimy. Jak wieczorem po kapaniu siadam na kanape zmeczona to ledwo moge sie pozniej z niej podniesc -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 13:39
mimka84, CzaryMary, Lali, misia83, haneczka, Aguś86, Bambi85, sylvia007, lysinka, weronika86, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość