Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ok to wstawię wam zdjęcie z dzisiaj, bo może to będzie moje ostatnie z brzuszkiem, pod spodem tak dla porównania zdjęcie, które już wam tu kiedyś wklejałam z 37 tc z Gabi zobaczcie jaki wtedy brzuchol miałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 13:11
Aguś86, Lali, NY, Fasia, MartaAlvi, CzaryMary, maggie86, Militta110816, liloe, natt, Rudzia, Justinka, mimka84, misia83, Eweliśka, lysinka, weronika86, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ja wstawiłam pranie, bo aż żal przegapić takie słońce, a nie ma to jak zapach prania suszonego na słońcu.
Wstawiam zupkę i idę grzać dupkę na ogródek.
Krysti, ja sobie kupiłam w Bershce kilka eMek na po porodzie z guziczkami, albo zamkami:) Są takie lekkie zwiewne i kolorowe. Oby tylko cycki wlazły. -
Lali wrote:Sylvia jaki maluszek w porownaniu do poprzedniej ciazy
ja mam teraz taki brzuch jaki Ty mialas z Gabi, z Pola mialam mniejszy w dniu porodu niz teraz miesiac przed. Jestem tym rozmiarem zmeczona.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Sylwia moja siostra miała tak samo:) z pierwszym miała ogromny a jak widzialam zdjecia 2dnibprzed drugim porodem to taka średnia piłeczka;) ja mialam taki jak ona wtedy gdzies w 8mies;) teraz mi sie wydaje ze zaraz pęknę
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Sylvia zazdroszcze wlasne tej mobilnosci, bo z wielkim brzuchem to wieczorem ledwo z kanapy mozna wstac
ale samochodem jezdze, mieszcze sie za kierownica i pewnie sama do szpitala sie zawioze
NY, CzaryMary, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was ma takie majtki poporodowe ??
http://www.aptekagemini.pl/majtki-higieniczne-poporodowe-38-40-2-sztuki.html
Bo chyba już czas żebym dokupiła ostatnie potrzebne rzeczy i spakowała walizkęMyślałam, że kolejna wizyta w szpitalu będzie już tą na poród, a tu proszę 4 raz powitam szpital
-
Fasia wrote:Czy któraś z Was ma takie majtki poporodowe ??
http://www.aptekagemini.pl/majtki-higieniczne-poporodowe-38-40-2-sztuki.html
Bo chyba już czas żebym dokupiła ostatnie potrzebne rzeczy i spakowała walizkęMyślałam, że kolejna wizyta w szpitalu będzie już tą na poród, a tu proszę 4 raz powitam szpital
-
Lali wrote:Sylvia zazdroszcze wlasne tej mobilnosci, bo z wielkim brzuchem to wieczorem ledwo z kanapy mozna wstac
ale samochodem jezdze, mieszcze sie za kierownica i pewnie sama do szpitala sie zawioze
A samochodem też śmigam i nie wiem jakbym się czuła gdybym nie mogła sama się zawieźć gdzieś.
-
sylvia007 wrote:Fasia to właśnie te ponoć najlepsze, ja mam takie i jeszcze z babyono
No bo właśnie nie wiem które kupić. Niby na stronie szpitala mam napisane, że mają być jednorazowe, a te można prać ale to chyba nie problem?
A te z baby ono fajne ? -
ok. uciekam na trochę, muszę jeszcze kupić sobie jakieś lusterko małe, bo u mnie w szpitalu na poporodowych nie ma w ogóle lusterek, ani w salach, ani w łazienkach
chyba się boją, że kobiety pokarm stracą, jak się po porodzie zobaczą
Aguś86, CzaryMary, Fasia, misia83, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:No bo właśnie nie wiem które kupić. Niby na stronie szpitala mam napisane, że mają być jednorazowe, a te można prać ale to chyba nie problem?
A te z baby ono fajne ?Fasia lubi tę wiadomość