Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia, no to Ty się módl lepiej, żeby ten brak szwu nie przyspieszył porodu
Będziesz leżeć plackiem, to dotrwasz do kwietnia:) Ja mojego męża wysyłam teraz po pracy szafę malować, bo nam teść zrobił na przedpokój, ale nie chcę w drewnie, tylko na biało, żeby mi do mieszkania pasowała.
Oby zdążył przed porodem, bo mam już dość ciuchów na metalowym drążku 
U nas remont i wprowadzka były w listopadzie, i całe szczęście, bo byłam wtedy jeszcze na siłach, żeby pomagać i teraz już śpię spokojnie.
W ogóle nowe mieszkanie/ dom to fajny etap w życiu ale bardzo wymagający
-
A masz ta karte? Bo ja mialam minus 10%.Justinka wrote:Właśnie te lasockiego są super wg mnie, bo ta skóra jest taka mięciutka i ten but nie jest taki strasznie sztywny
Też mieliśmy zimowe, no i sandałki, ale wszystko za małe
Jakieś 3 tyg temu kupiłam też lasockiego już na wiosnę wyjściowe i żałuje że nie wzięłam też jakieś drugie na co dzień, bo była zniżka 20% jak nie 30%
a teraz chyba nie ma promocji. -
nick nieaktualny
-
Może, w każdym razie i tak miałam w planie zajrzeć w weekend, bo potrzebuje dla siebie jakieś buty na wiosnę, więc się dowiem co i jakAguś86 wrote:Może wysyłają różnie do różnych osób te smsy?
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Haneczka modle sie caly czas zeby skurcze sie nie zaczęły.. Fajnie, ze Wy juz po, u nas wszystko na poczatku drogi. Liczymym ze w grudniu juz tam bedziemy
to sie okaze.
Lubie biale meble, takie w skandynawskim stylu
haneczka lubi tę wiadomość
-
Ello.
My po ktg-cisza i spokój.
Jutro usg
Syn uparty ale ja dla poprawy nastroju dziś skoczyłam do sklepu Alless i kupiłam sobie komplecik Latte Caffe, będę sexi mamma jak już syn zechce wyjść na świat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 14:25
Fasia, Justinka, Murraya, Robotka1, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
AAAA okAguś86 wrote:Justinka ja miałam na kartoniku butów lasockiego -10% a za kapcie i moje buty policzyli już normalnie. Chyba udalo mi się trafić na przeceniony model
Spojrzalam na paragon teraz 
może też uda mi się trafić na jakiś rabacik
Dzięki! 
W ogóle butki dla dziewczynek są takie słodkie, ale dlaczego w 90% różowe! rety, a później się ludzie dziwią że wszystkie dziewczynki różowe
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
chyba zaczynam wić 
Właśnie dorwałam się do okna w salonie i umylam na błysk. Sprzatałam balkon, jutro kupię ziemię i może już jakieś sadzonki
okno duuuże więc kolejne w innych pokojach poniedziałek
zasłony mam grube więc oddam do pralni jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 14:53
nick nieaktualny, Aguś86, Fasia, lysinka, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Murraya moje rozwarcie stwierdził gin 02.03 na 2cm. 4.03. juz na 3,5-4cm i odeszlo kawałek czopa przy badaniu, w domu poszło trochę krwi (ponoć przez rozwierajaca się szyjke) potem wyszła chyba reszta też z krwią.
Jak zacznę rodzic to będę dzwonić do przyjaciółki lub oplaconej opiekunki - zależy która da rade wcześniej dojechać do starszego synka. Na noc mały będzie u mojej przyjaciółki. Jakoś damy rade, najwyżej urodze w domu jak nie zdążą przyjechać
Po powrocie do domu sama sobie juz poradzę
Aguś86, Fasia, Murraya, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka, Justinka, haneczka, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ale macie brzuchy!
Odwalcie sie od mojej kaczki mendy
A u nas z mieszkaniem juz po ptakach
nie bedzie ogrodka bedzie 32metrowy taras na 1 pietrze.. dzisiaj wplacilismy zaliczke 
liloe niby mozna porownac do domu ten parter. Ale dom masz ogrodzony i lazisz tylko ty i rodzina po podwrku a to jsst osiedle niby zamkniete a jednak tarasy sa na wysokosci chodnikow i zadnego ogrodzenia oprocz barierki A ludzi sie krecic bedzie masa. Juz nie chodzi mi o to ze ktos mi skubnie meble ogrodowe ale po prostu pod nieobecnosc wywali mi okna i wyniesie pol mieszkania. Wole miec spokojniejsza glowe.
nie mowie ze mieszkajac na 1 pietrze mozna uniknac zlodziei ale parter jednak kusi bardziej skoro przeszkoda jest tylko barierka do wysokosci pasa..
Fasia, nick nieaktualny, iwonka1077, nick nieaktualny, lysinka, Justinka, haneczka, weronika86, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Anka dasz radę. Dobrze, że masz już ustawioną pomoc w razie W. Zawsze to jakiś komfort psychiczny

O ile można to nazwać komfortem psychicznym
Chciałabym leżeć i czekać na poród a tak to będę się zastanawiać czy jest szansa ze wogole do szpitala zdążę
Pierwszy poród trwał 3godz a teraz już chodzę z kilkucentymetrowym rozwarciem. Jak będę musiała czekać na opiekunkę to min 40-60 min zanim ona dojedzie
a potem jeszcze ja musze dojechać taksówką do szpitala.
Najwyżej przygotuje sobie wszystko na poród w domu
nick nieaktualny lubi tę wiadomość