Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia, ja mam smaka na włoską restaurację. A kaczuchę to pewnie w jakiejś polskiej kuchni zjecie najlepszą.
No ciekawe, czy urodzimy wcześniej niż w połowie kwietnia:) Ja mam te bóle. Ty masz zdjęcie szwu. Wszystko może się zdarzyć.Ale coraz częściej mam przeczucie odwrotne do Twojego, a podobne do Amy. Że przenoszę, będę się turlać do maja, aż mi poród wywołają.
-
Rudzia, serio? Mi teraz lekarz kazał co 7 maks 10 dni przychodzić. Może jak mała nie zmieni pozycji to pójdź to skontrolować. Bo jeszcze się akcja zacznie, a tu Sofijka na nogach stoi np, albo bokiem... Oby nie, ale warto sprawdzić nawet namacalnie
-
No wlasnie tak zrobie.. jak do poniedzialku sie nic nie zmieni to pojde do mojej poloznej to sprawdzic..
FASIA rusza sie rusza ale wlasnie jakos tak inaczej.. cholera juz sie boje ze moze faktycznie zmienila pozycje.. oby nie!!haneczka lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:W ccc
Właśnie lasockiego są ze skórki i wydają się wygodne, więc je też kupuję. Zimowe też ma Lasockiego
Sama sobie powybierała kolory
W maju jeszcze trzeba będzie kupić sandałki, bo poprzednie śliczne i prawie nie zniszczone oczywiście za małe
Też mieliśmy zimowe, no i sandałki, ale wszystko za małe
Jakieś 3 tyg temu kupiłam też lasockiego już na wiosnę wyjściowe i żałuje że nie wzięłam też jakieś drugie na co dzień, bo była zniżka 20% jak nie 30%
a teraz chyba nie ma promocji.
Aguś86 lubi tę wiadomość