Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justinka wrote:Ufff GBS ujemny
się naczekałam ponad tydzień na wynik
Pościel się pierze, mam wszystkie badania, jeszcze jutrzejsza impreza i mogę rodzić!a najbardziej się bałam o te rzeczy z truskawkami
bo truskawy na białym tle a minky czerwone
ale wszystko git
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś to poszalałaś
Ja wyjściowe na wiosnę dla synka buty mam, potrzebujesz jeszcze takie do tyrania
tylko czekam na jakąś promocje np w CCC, a Ty gdzie obkupiłaś małą? Bo ja jak był mniejszy to kupowałam Elephanta, a później przerzuciłam się na Lasockiego z CCC lub też czasami miał ze Smyka...
-
nick nieaktualnyMniam uwielbiam kaczkę pieczoną w jabłkach z buraczkami
robiłam niedawno.
Moje babki nie są na nic uczulone, jadłam lekko ale wszystko. Odmawiałam sobie bigosu czy kapusniaku, a ze słodyczy zrezygnowałam ze względu nna siebie i zrzucanie wagi.
A co do rzeczy na wyjście ze szpitala to jak Fasia spakowałam do reklamówki i w foteliku czekają, K weźmie w dniu wypisu - czarne leginsy, tunika luźna, balerinki. Wszystko co nie opina i łatwo włożyć
Edit. A jak będzie chłodniej to na to ponchoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:03
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra dziewczyny, powoli się zbieram, będę Was czytała w miarę możliwości
Trzymajcie się i jak coś bezbolesnych porodów
KasiaKwiatek, Fasia, CzaryMary, haneczka, lysinka, Murraya, Justinka, MartaAlvi, maggie86, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda ale Ty bardzo dobrze robisz. Jakby nie było masz wcześniaczka. U niego przewód pokarmowy jeszcze bardziej wrażliwy. A wytrzymać miesiąc czy dwa na takiej diecie to luzik
a laska na lato będziesz że hoho
Edit. Ja podobnie planuję zrobić jak Ty. Tyle, że samolubnie ze względu na wagę moją, mam nadzieję, że Miki będzie miał żołądek ze staliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:07
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Wymyslam co bym chciala zjesc w niedziele w restauracyji
no i tak o kaczce pomyslalam.. ehh coz za trudna decyzja
Tylko muszą być pewne grzyby, żeby dziecku nie zaszkodzić.
A do jakiej restauracji idziecie? -
Fasia wrote:Amy rodzi 5 kwietnia razem ze mna, no ja moze sie rozpakuje 2 lub 4 ewentualnie
Ja słyszałam, że ona już w niedzielę urodziła, Olka schowała, a 5.04 rodzi łożysko w drugim terminie
Ej , ja też chcę w święta, ale w lany poniedziałek mają mi wody odejśćMy mamy termin jeden dzień różnicy:)
-
Ida wrote:Ja powiem, że dietę sobie zarzuciłam sama, że masakra. Nie poznaję siebie, bo nigdy wcześniej żadnej diety nie stosowałam. Ale czego się nie robi dla dziecka.
A więc: nie jem smażonego, słodyczy żadnych, z owoców też nic, chyba że jabłka, ale w formie musów (owoce powodują gazy), Uważam na warzywa, nie piję herbaty czarnej ani kawy.
Generalnie moje menu wygląda tak:
Sniadanie-chleb z twarożkiem i dżemem z aronii (nie jadam z pestkowych owoców), herbata owocowa
Obiad - wszystko na parze - marchew, kurczak, dorsz, ziemniaki. Zupy - pomidorowa i krupnik.
Podwieczorek - budyń lub kisiel z biszkoptami
Kolacja - chleb z chudą wędliną z cielęciny, sałata, pomidor.
Tak wygląda to co jem na codzień. Na razie mi się nie nudzi, ale wiem, że za niedługo tak będzie. W szpitalu dostałam całą listę, co można jeść, a czego nie i wg niej działam. Wiem, że może przesadzam, ale przynajmniej przez pierwszy miesiąc będę je restrykcyjnie stosować.
Ida, ale to mało tych dań w ciągu dnia:P Ja wiem, że Ty już nie masz dziecka w brzuchu, ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić, że z moich 16 posiłków dziennie ma się zrobić 4!!!???Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e954dabd8747.jpg
śliczna pościel : ja kupiłam szaro-białą i teraz żałuje, że nie wprowadziłam koloru - mięta jest świetna no i uniwersalna. Hmmm może dokupię jeszcze samą poszewkę na pościelIda lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014