Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia ja kupiłam takie specjalne do karmienia ale takie sportowe tez -tańsze były i wydają mi się ze bedą wygodne i łatwe do użycia przy karmieniu:)i niewiedzę problemu aby z nich cycka wyciągnąć...
OK mykam miłego popołudnia brzuchatki kochane:)Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Myslicie, ze skoro nie mam biustonosza do karmienia ale mam sportowe w ktorych bardzo latwo odsłania sie pierś to poki co do szpitala sie nadadzą na te pierwsze dni? Bo chciałabym kupić te miękkie ale one wszystkie maja taki trojkat po odpieciu a takich nie chce..
u mnie sa miekkie z boku tylko z materialem ale 50 zl kosztuje to wole ten fajniejszy za 80 zl Alles po porodzie kupic
-
Rudzia wrote:AMY gratulacje
Jesli chodzi o nasza przeprowadzke to chwilowo wstrzymana bo pojawila sie jeszcze jedna opcja- nowe mieszkanie wyremontowane od czerwca i w przyszlym tyg bedziemy wiedziec czy je dostaniemy jak nie to wtedy ta zamianawiadomo lepiej nowe mieszkanie miec bo tak jak sie zamieniamy to tez nie wiadomo co tam tak na prawde jest...a nowe to nowe
hehe tobie gadam a sama komody nie mam jeszcze lozeczko nie zlozone hehe -
Fasia wrote:Haneczka modle sie caly czas zeby skurcze sie nie zaczęły.. Fajnie, ze Wy juz po, u nas wszystko na poczatku drogi. Liczymym ze w grudniu juz tam bedziemy
to sie okaze.
Lubie biale meble, takie w skandynawskim styluZ ładnymi okuciami retro patyna na mosiądzu
I z takim cokołem na górze szafa. Jak się pojawi, to się pochwalę
Ręczna robota
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ja mam do karmienia z alles, ale do szpitala biorę sportowy. Nie chcę żeby w czasie porodu cokolwiek mnie opinało żeby się nie wkurwiać. Spoko mogą być.
Amy no gratuluję wyboru mieszkaniaprzypomnij mi tylko jakie Ty miasto?
I rusz dupsztala i spakuj tą torbęFasia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:O ile można to nazwać komfortem psychicznym
Chciałabym leżeć i czekać na poród a tak to będę się zastanawiać czy jest szansa ze wogole do szpitala zdążę
Pierwszy poród trwał 3godz a teraz już chodzę z kilkucentymetrowym rozwarciem. Jak będę musiała czekać na opiekunkę to min 40-60 min zanim ona dojedziea potem jeszcze ja musze dojechać taksówką do szpitala.
Najwyżej przygotuje sobie wszystko na poród w domu
pójdziesz pieszo3 minuty
-
u mnie do porodu się w ogóle nie zaklada stanika:) sama koszula:) dopiero po porodzie jak się laktacja troszkę rozkręci ale to pewnie parę godzin po:)
pozatym ja przy córce w ogóle nie miałam do karmienia stanika specjalnego i przeżyłam i nawet wcale nie był mi potrzebny:)
jak ktoś się czuje dobrze w sportowym to czemu nie??
ja kupiłam dla siebie dwa staniki w 4miesiącu ciąży i mam je do dzisiaj i będę je miała do karmienia:) ładnie trzymają, nie uwierają więc powinny dać radę
Jaga nie ma problemu:) bierzesz te sowy co ja mam?
zaponiałam powiedziec JUSTINKA bajeczna pościel:) podobna do naszych marynarskich od kokainy:) piękna jest:) zawsze Tymek będzie mógł się w niej przespaćFasia, Justinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:
HANECZKO co do zmian na liście to nie raz prosiłam aby wysyłać na priv, nie nadrobiłam wczorajszego dnia i nie wiem co jest zmienione.
zmieniłam tylko Misię bo widziałam że są u niej zmiany.
Jak uda mi się znaleźć to wrzucę Ci teraz tutaj:)Robotka1 lubi tę wiadomość