Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas ja baran, mąż strzelec i maluch będzie małym barankiem:)))
W rodzinie ogólnie same barany;) albo ogniste znaki tylko brat wodnik.
Ale z baranami sie dogaduje swietnie także mam nadzieje ze jak maluch podrośnie to sie zagramy:D
HWESTA -z tego co pamietam to mamy termin na tego samego dnia 4ty kwiecień i ja nie planuje wcześniej rodzic mimo ze tez mam skurcze ale nieregularne, i jeszcze czop nie odszedł. A tobie?
AMY -gratuluje odpadnietego czopa:)))Amy_ lubi tę wiadomość
-
60 ale chyba tam i z powrotem
Amy tu prywatna położna z obiecanym wydrukowanym dyplomem:D
mam być dziś na posterunku??czuję się zobowiązana:D hahah
głupku bo zaraz napiszę do Twojego mężanie zwlekaj za dużo:)
8485 gratuluję porodu:) szkoda że nie dałaś znać, czekamy na dane:)
Angela Martyneczka słodziutka:) i malusia :*
Maggie lasko super że spacerek udany:D widać po wyszczerzonych zębach:D miodzio
u mnie salon już pomalowany:D ale padam na ryjek. znowy za wałek się wzięłam:P wymyłam okna!!! w tym jedno 3kwaterowe i dwa ogromniaste!!! jestem gigant
caaaały dzień w biegu, czuję się słodko zmęczona:)
Angela89, Amy_, lysinka, Bambi85, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:60 km ale chyba w sumie w obie strony Amy ma co ?
Agus sliczna poscielprzykryjesz czyms lozeczko zeby sie nie kurzylo?
Byleby syn nie stwierdził, że skoro ma łóżeczko to może wyjść
Lali lubi tę wiadomość
-
8485 - po pierwsze przed karmieniem ściąganiem ciepły/gorący oklad, żeby ruszyć napływ. W tych miejscach gdzie piersi są mocno twarde delikatnie rozmasowujemy lub oklepujemy kierując się w.stronę sutka. Po karmieniu zimny oklad na ok 20 min lub oklad z lekko rozbitych (żeby puściły sok) liści kapusty - to powstrzyma napływ. Generalnie dobrze jest często przystawiac albo odciągac pokarm do uczucia ulgi. Powodzenia.
Robotka1, Anka1501, KasiaKwiatek, mf, Fasia, lysinka, maggie86, Ida, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Przykryję naszym prześcieradłem
Byleby syn nie stwierdził, że skoro ma łóżeczko to może wyjść
Wiesz... Olo cały czas czeka aż matka torbę dopakuje
Hmmm... A może Amy myśli, że jak jej nie spakuje to nie urodzi... A już sama nie wiemAguś86, mantissa, Fasia, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny8485 tą kapustę - liście białej, trzeba schłodzić w zamrażalniku, a potem rozbić tluczkiem i robić okład chłodzący. Gratki porodu no i napisz coś więcej oprócz nawału
Amy...nic nie chcę mówić, ale minęło kilka godzin od czopa/vel glurajak u mnie
właź pod ciepły prysznic i lej po brzuchu z 20 minut
Aguś86, mantissa, Amy_ lubią tę wiadomość
-
oj Mimk współczuję
mnie by się serce krajało jakby córka wróciła w takim stanie jak Twój synek:(
u nas okres buntu, na wszelkie sugestie i nakazy słyszę magiczne "NIGDY" hahah
ale zazwyczaj bardzo mi przykro kiedy córka jest smutna. -
Anka1501 wrote:Wiesz... Olo cały czas czeka aż matka torbę dopakuje
Hmmm... A może Amy myśli, że jak jej nie spakuje to nie urodzi... A już sama nie wiemNo ale łóżeczko to nie wiadomo
Mąż nas zmobilizował, bo stwierdził że woli mieć wszystko gotowe pod moim nadzorem
Mówicie, że te 60 km to we dwie strony?Może źle doczytalam
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Maggie super widzieć mamusię z takim uśmiechem
No i gratuluję Młoda Damo
Amy chyba kaczka rzuciła na Ciebie już klątwę - ileż można prosić się o świeże żarełkoa tak poważnie to pójdź pod ten prysznic chociaż i do jasnej ciasnej - spakuj torbe - jeść nie woła, chcesz żeby mąż znowu na Ciebie nakrzyczał
Moje starsze dziecię od godz 18:30 już śpi
Aguś86, Amy_, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Mimka
dzieci są teraz okropne (lub niewychowane)
Moja siostrzenica przeżyła pierwsze zauroczenie, które trwało całe 3 godziny lekcyjne ale choopaczyna stwierdził że już za długo. Ona chciała z nim porozmawiać a on ma teraz z kolegami ubaw, że niby ona za nim lata...ale się dziewczyna naplakala przez tego gnojka
-
nick nieaktualny
-
Mimka przykre to:( pewnie tamtym rodzicom też nie za fajnie ;/
dzieciki są na prawdę bezlitosne;/
moja ma prawie 7 lat i do dziś chodzi spać o 19.20po wieczorynce:D
dla mnie wieczór w ciszy i wolny od dziecięcych wrzasków jest czymś świętym, to mój czas kiedy mogę o siebie zadbać, odpocząć lub pooglądać telewizję
druga córa też będzie tego uczona, chyba że obie wejdą mi na głowęAgusiek89, Aguś86 lubią tę wiadomość