Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia ja też się panicznie boję ale codziennie sobie mówię , że muszę urodzić czy mi się to podoba czy nie. I lepiej , żeby to było w okolicach 38 tygodnia bo chce mieć to już za sobą. W najgorszym przypadku 14 kwietnia mnie pokroją. To juz jest tylko 20 dni. Strach zagląda mi codziennie w oczy ale się nie dam, bo to tylko strach. Po nim będzie tylko wspomnienie a Lila zostanie z nami , będziemy szczęśliwi i tyle.
hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Marta u mnie w zeszly pon ginka mowila, ze lozysko juz jest kiepskiej jakosci, mocny napór na szyjke, Julek mega nisko wiec musza zdjac szew bo jest niebezpiecznie. A szkoda, bo wolalabym tak jak Ty jeszcze poczekac
Rozumiemm ze jak Ci go zdejma to bierzesz sie za mycie okien, wieszanie firan i seeeeks?
Taaaaak! Dokładnie tak, tylko że w odwrotnej kolejności - seks na pierwszym miejscu - w końcu!!hahaha
Do tego napar z liści malin, wiesiołek i szorowanie podłóg - tak wyczyszcze fugi, że będą wyglądać jak nowelysinka, Fasia, KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Mija 3 tydzień, a u mnie wciąż te skrzepy takie brązowe. Czasem jakby już mniej, ale nazajutrz się okazuje, że jednak to nie koniec...
Za to moja koleżanka poza 2 dniami w szpitalu używała tylko podpaski na noc.
-
Ida wrote:To ja tak samo jak Twoja koleżanka, a nawet nie, bo ja używam zwykłych podpasek, nie potrzebuję tych na noc. Niemniej po 3 tygodniach mam dosyć
Jeszcze trochę i się skończy
-
Hej dziewczyny powielam pytanie jaka długość kości udowej mają wasze maleństwa no i te które już urodziły jak to się przełożyło na faktyczną długość dzieciaczka?
Mf ciekawe co powie Ci lekarz na tym usg mi ginekolog sprawdził i mi się spojenie rozeszły na 7mm do 10mm jest norma ale mam nie chodzić i najlepiej się obwiazac bandażem no ale co jeśli się rozejscie przy porodzie..? Bo podobno potem trzeba leżeć nawet w szpitalu w gipsie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 14:37
-
e.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 21:57
mf, Rudzia, Robotka1, Lali, Nadzieja84, Eweliśka, lena90, Ulka84, Ulka84, MartaAlvi, Aguś86, maggie86, iwonka1077, KasiaKwiatek, shimmer_lip, hwesta, Justinka, Krysti, Angela89, Fasia, Gosha, mantissa, lysinka, weronika86, Agusiek89, kluska lubią tę wiadomość